| A egziston miqesia femer-mashkull? | |
|
+6Cherry_ AdmiraL BoraBardh Bjonda TheBest Admin 10 posters |
Autori | Mesazh |
---|
Admin Administrator
Numri i postimeve : 3223 Age : 38 Location : I Don't now Job/hobbies : I Don't now Humor : I Don't now Registration date : 12/11/2007
| Titulli: A egziston miqesia femer-mashkull? 20/1/2009, 02:53 | |
| A egziston miqesia femer mashkull? Shpesh here kam vrejt qe nuk mund te egzistoj nje miqesi e mirefillt ,e fort ndermjet femres dhe mashkullit sepse heret a von njeri dashurohet me tjetrin ose te dy bashk ,une mendoj qe kjo miqesi mund te egzistoj shum rrall. | |
|
| |
TheBest Moderator
Numri i postimeve : 4519 Age : 36 Location : Deutschland Job/hobbies : Fraer Humor : Filmat qesharake Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 20/1/2009, 17:43 | |
| Jo nuk ka Miqesi mes mashkullit dhe femres ,dmth kjo asht mendimi im | |
|
| |
Bjonda Senior Member
Numri i postimeve : 331 Registration date : 19/11/2007
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 21/1/2009, 00:12 | |
| Une mendoj se ne 90% te rasteve,nuk mund te kete shoqeri ne mes nje djali dhe nje vajze.Heredokur,njera pale do te binte ne dashuri me palen tjeter. | |
|
| |
BoraBardh Senior Member
Numri i postimeve : 1399 Age : 38 Location : Kosova Job/hobbies : ?? Humor : ?? Registration date : 12/12/2007
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 22/1/2009, 23:21 | |
| | |
|
| |
Admin Administrator
Numri i postimeve : 3223 Age : 38 Location : I Don't now Job/hobbies : I Don't now Humor : I Don't now Registration date : 12/11/2007
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 23/1/2009, 17:18 | |
|
Edituar pėr herė tė fundit nga Admin nė 23/1/2009, 17:19, edituar 2 herė gjithsej (Reason for editing : Refresh) | |
|
| |
BoraBardh Senior Member
Numri i postimeve : 1399 Age : 38 Location : Kosova Job/hobbies : ?? Humor : ?? Registration date : 12/12/2007
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 24/1/2009, 01:39 | |
| Mund, pse nuk mund te realizohet.. miqesia nuk kqyre ne Bukuri.. | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 24/1/2009, 02:37 | |
| Une mendoj dhe besoj qe egziston miqesia ne mes "Mashkull dhe Femer" . | |
|
| |
BoraBardh Senior Member
| |
| |
Admin Administrator
| |
| |
TheBest Moderator
Numri i postimeve : 4519 Age : 36 Location : Deutschland Job/hobbies : Fraer Humor : Filmat qesharake Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 26/1/2009, 19:02 | |
| Ishalla ishalla | |
|
| |
BoraBardh Senior Member
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 27/1/2009, 00:08 | |
| | |
|
| |
Admin Administrator
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 27/1/2009, 19:37 | |
| | |
|
| |
Cherry_ V.I.P
Numri i postimeve : 58 Age : 41 Location : Paris Job/hobbies : Shopping Registration date : 26/01/2009
| |
| |
Leonita Administrator
Numri i postimeve : 2988 Location : United Kingdom Registration date : 30/03/2008
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 27/1/2009, 21:46 | |
| Kjo pyetje mund te perfshihet me pergjigje nga me te ndryshmet. Duke e patur parasysh se medalioni ka dy anet e saj, edhe kjo pyetje mund te ilustrohet me nje medalion. Ka raste shum te ndryshme dhe per kete pyetje nuk mund te japesh nje pergjigje shum te perpikt nga saktesia. Por shpesh ndodh qe mes 2 shokeve nga 2 gjini te ndryshme lind nje dashuri dhe nese kjo dashuri eshte e pamundur ateher duhet qe ajo shoqeri te zhduket pasi lindin keqkuptime te ndryshme. Por ka edhe raste te tjera kur kjo shoqeri mes mashkullit dhe femres mbijeton, sepse "Rastesia eshte Mbret i Botes"... Leonita... | |
|
| |
Adriatiku_CH I pėrjashtuar
Numri i postimeve : 11 Age : 50 Location : Zvicerr Registration date : 24/01/2009
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 29/1/2009, 03:49 | |
| PĖRSHĖNDETJE GJITHVE QĖ LEXOJNĖ KĖTE MESAZH APO PRONONCIM TIMI..
Hmm sa i perket miqesisė mes nji mashkuli dhe nji femre unė mundė qė litisht tė pėrgjigjėm se nuk ka mundesi tė egzistoj se paku gjat edhe nese ajo ka egzistuar per pak kohė. Andaj mė mir se ai qe ka provuar apo ka kaluar nėpėr ate shteg nuk din nuk din askush te pėrgjigjėt. Keshtu qe une personalisht kam kaluar dhe ju thėm me plot bindje se duhet pas shum kujdes te veqant qe tė mos ndodh diqka kur dy miqet jan pran njeri tetrit ne nji ambient te vetem. Ndjenja esht nji emocion qe mes dy gjinive humb shum her edhe knrollin dhe ujdesin se qfar mund tė ndodh, Unė pasi qė jam i besimit islam edhe ne kuran shkruan ne ni sure se as vlau e motra qe nga mosha e puberteit te mos ju lejohet te flejn se bashku ne nji dhomė, E mos te flasim kur dy personalitete takohen nga dy vende te ndryshem, dhe qe nga momenti kur ata afrohen dhe krijon miqesi aty mund edhe te lind diq qe ne po e diskutojm,. Me rrespekt Adriatiku. | |
|
| |
Leonita Administrator
Numri i postimeve : 2988 Location : United Kingdom Registration date : 30/03/2008
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 30/1/2009, 17:44 | |
| Pershendetje.
Une e shpreha opinionin tim kryesor. Asnjeher nuk mund te garantosh per ceshtje te tilla. Nuk eshte shum e pamundur kjo gje. Miqesia mes nje femre dhe nje mashkulli mund te ekzistoje edhe pse ndoshta ndodh ne raste te rralla. Andaj "Kurr mos thuaj Kurr". E tash nese parashtrohet pyetja: "Pse vall shpesh deshtojne shoqerite mes dy personave me gjini te kunderta?". Ateher mund te pergjigjemi shum thjesht. Kjo situat ndodh ngase ose mashkulli ose femra provokon nje gjendje te till qe shoqeria t'i tejkaloje kufit e saj qofte ne aspektin me shum se shok ose qofte ne aspektin te kundert duke u shnderruar ne armiq. Por ka edhe raste te tjera kur pa e provokuar dikush nje gjendje te till jashtmiqsore ndodh shkatrrimi i shoqeris. Por pasi pyetja ishte a do mund te mbijetonte nje miqesi mes gjinive te kunderta, ne duhet te tregojme lirisht se ka edhe shum shum raste te tjera kur ekziston mundesia qe mashkulli dhe femra te jene shok. Pse jo ?... Nuk ka asgje te keqe ketu. Dhe perfundimisht nuk jane te gjith njerezit te nje rangu qe shoqet e tyre t'i shohin ne nje menyre tjeter ose me shum se shoqe. Dhe per mendimin tim kjo gje eshte shum gje e papelqyer qofte nga ana e djalit ose nga ana e femres. Kjo eshte sa i perket mendimit tim.
Leonita... | |
|
| |
BoraBardh Senior Member
| |
| |
Leonita Administrator
| |
| |
babloki Junior Member
Numri i postimeve : 15 Age : 32 Location : N'terr... Registration date : 08/03/2009
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 9/3/2009, 00:21 | |
| Hmmm...Deri tani kam pasur nje mendim se egziston miqesia ndermjet dy personave me gjini te kundert por realiteti i kohes ma ka treguar te kunderten...Jam i bindur se egziston miqesia mirepo ajo gjithsesi ka me u kthy ne dashuri per njeri tjetrin... | |
|
| |
sekreti-ch-ag Junior Member
Numri i postimeve : 11 Age : 50 Location : Albania Registration date : 05/02/2012
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? 4/3/2012, 21:28 | |
| Raportet te miqesise midise nje mashkulli dhe nje femre e diktojne interesat qe kane ndaje njerit tjetrit,interesat munde te jene te ndryshme psh :ekonomik,shfrytzimit intim e tjera. Se edhe jeten e percaktojne interesat pa marre parasyshe ēfare fushe jane. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: A egziston miqesia femer-mashkull? | |
| |
|
| |
| A egziston miqesia femer-mashkull? | |
|