Albania.123.st
Pėrshendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma nė faqen tonė, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund tė identifikoheni qė tė merrni pjesė nė
diskutimet dhe temat e shumta tė forumit tonė.

- Nė qoftė se ende nuk keni njė Llogari personale nė forumin tonė, mund ta hapni njė tė tillė duke u Regjistruar
-Regjistrimi ėshtė falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kėnaqėsi:
Staffi i Forumit Albania Server Forum

Vizitor tė nderuar dhe tė rrespektuar nėse dėshironi qė pop login tė mos shfaqet klikoni butonin DO NOT DISPLAY AGAIN
Albania.123.st
Pėrshendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma nė faqen tonė, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund tė identifikoheni qė tė merrni pjesė nė
diskutimet dhe temat e shumta tė forumit tonė.

- Nė qoftė se ende nuk keni njė Llogari personale nė forumin tonė, mund ta hapni njė tė tillė duke u Regjistruar
-Regjistrimi ėshtė falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kėnaqėsi:
Staffi i Forumit Albania Server Forum

Vizitor tė nderuar dhe tė rrespektuar nėse dėshironi qė pop login tė mos shfaqet klikoni butonin DO NOT DISPLAY AGAIN
Albania.123.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Albania.123.st

PortalPortal  RegjistrohuRegjistrohu  ForumForum  Latest imagesLatest images  KėrkoKėrko  identifikimiidentifikimi  
Mirė se vini nė forumin "www.Albania.123.st". Ju dėshirojm argėtim tė kėndshėm, kaloni sa mė mirė nė mesin tonė.

Me ritmin e Gentės...

Shko poshtė 
AutoriMesazh
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Male
Numri i postimeve : 3223
Job/hobbies : I Don't now
Humor : I Don't now
Registration date : 12/11/2007

Me ritmin e Gentės... Empty
MesazhTitulli: Me ritmin e Gentės...   Me ritmin e Gentės... Icon_minitime28/1/2009, 04:37

Genta Ismaili, kėngėtarja qė step me pamjen atraktive dhe elegancėn nė skenė.. ... ia doli mbanė tė arrinte qėllimin e saj. Tė bėjė famė si kėngėtare, por edhe t’u rrėmbejė ēmimet rivaleve tė saj...

Ajo i ka marrosur tė gjithė me trupin e saj, aq sa ka rreshtuar pas vetes, njėherėsh, me dhjetėra e mijėra adhurues. Duket sikur gjithēka im ka shkrepur si me magji. Njė vajzė, pa histori nga pas, shfaqet dhe bėn brom menjėherė....qė nė shfaqjen e parė, qė nė videoklipin e parė. Diēka mė shumė pėr Gentėn pėrpiqemi tė kuptojmė nga intervista ekskluzive pėr revistėn "VIP Press".

Jeni shquar gjithnjė si njė vajzė e bukur dhe mjaft e suksesshme nė ambiciet tuaja tė karrierės. Keni qenė e vetėdijshme si fėmijė pėr talentin pėr muzikė?

Mendoj se bukuria e njeriut vjen nga zemra. Ėshtė pikėrisht muzika, jo vetėm qė mė ka mbetur nė kujtesė, por qė kam qenė dėshirė e imja nga fėmijėria. Por, edhe aktrimin. Shkollėn e muzikės e kam regjistruar nė klasėn e tretė tė shkollės fillore nė Gjilan, nė klasėn e katėrt regjistrova edhe korin nė shkollėn e muzikės, kemi mbajtur disa koncerte tė ndryshme pėr fesat, pėr manifestime tė ndryshme. Isha nė piano nė shkollė tė muzikės. Jam e rritur nė njė mjedis ku mbretėron atmosferė muzikore. Skena ėshtė mjaft interesante. Krejt jeta ime ėshtė muzikė.

Si e mbani mend fėmijėrinė tuaj?
Veten e mbaj mend si njė vajzė qė kam argėtuar kudo qė kam shkuar. Kam pas dėshirė qė gjithmonė tė jem nė qendėr tė vėmendjes, tip energjik, pak e lazdruar, por e dashur pėr gjithkėnd.

Cila ka qenė kėngėtarja jote e preferuar, tė cilėn e ke pasur qejf qė e vogėl dhe ke dashur qė njė ditė tė bėhesh si ajo?
Madonna. Edhe Michael Jacksoni (qesh).
Kanė mbetur shumė tipare tė "Gentės fėmijė" te "Genta e rritur"?

Humori. I kam detyrua njerėzit gjithmonė tė qeshin, kam qenė shumė energjike. Por, edhe personaliteti im.

Sapo keni publikuar videoklipin “Skllave ti kurrė s’do jesh”. Na tregoni diēka rreth punės pėr tė?

Mė ėshtė ofruar njė projekt pėr luftimin e trafikimit tė qenieve njerėzore, mė ofruan kėngėn, e dėgjova, mė pėlqeu shumė dhe nga natyra jam njė tip qė u ndihmoj shumė njerėzve. Kam shumė dhembshuri nė shpirt, nė zemėr dhe mė pengon shumė ajo qė dėgjoj pėr vajzat 14-15 vjeēare tė cilat hyjnė rrugėve tė kėqija sepse nuk kanė mundėsi tė flasin me prindėrit ose nuk kanė mundėsi financiare tė bėjnė diēka tjetėr, mendojnė qė nuk kanė zgjidhje tjetėr. Po ashtu, edhe fėmijėt mė prekin shumė kur i shoh unė rrugėve nė orėt e vona dhe kėrkojė para.
Ēfarė kėngėsh tė pėlqen tė dėgjosh kur je e mėrzitur?
Kėngė tė hareshme qė kanė pėr tė mė disponuar, p.sh. lėshoj kėngė me surle, diēka qė kėrcej, qė mė bėn happy dhe shumė shpejt disponohem pastaj.

Ēfarė marrėdhėniesh ke me kėngėt e tua? Pasi i realizon i dėgjon shpesh ato nė shtėpi?
Jo, vetėm nė fillim kur i marr, kur e realizoi albumin tim, i marr dhe i dėgjoj. Nganjėherė i dėgjoj me shumė frikė, sepse i frikohem kritikave tė mia qė i bėj. Gjithmonė punėt mė vijė ashtu qė shumė shpejt duhet bėrė diēka dhe nuk kam kohė ta bėjė kėngėn siē duhet, sepse kėtu nė Kosovė, absolutisht nuk ka rregull dhe kurrgjė nuk bėhet mirė siē duhet.
Kur realizon njė kėngė cili ėshtė personi prej tė cilit do tė dėgjosh patjetėr opinionin e tij?
Sė pari prej Alijes, tezes sime, e shikoj mirė nė sy, ia vėrej reagimet e fytyrės, konsultohem me nėnėn time, kritikuesen time mė tė madhe nė botė, qė vetėm kur fitova vendin e parė nė “Kėngėn magjike” mė ka thėnė “Bravo”. Ndėrsa deri mė sot, ende s’mė ka thėnė qė kam bėrė diēka.
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
https://albania.123.st
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Male

MesazhTitulli: Re: Me ritmin e Gentės...   Me ritmin e Gentės... Icon_minitime28/1/2009, 04:38

Keni provuar shumė rryma muzikore. Ka ende diēka tė re pėr tė eksploruar.

Unė, tashti e di kush ėshtė me tė vėrtetė Genta, ēka Genta nxjerr prej shpirtit dhe, kam ardhur nė pėrfundim, qė stili im, ėshtė muzika shqiptare e pėrzier hip-hop. Ashtu e kam edhe vallėzimin.

Cilat janė pikat qė i bashkon dhe i ndan spektatorėt, por qė jetojnė nė vende tė ndryshme, sipas gjykimit tuaj…?

Pyetje e mirė, pak e vėshtirė... Nuk do tė veēoja ndonjė vend. Por ėshtė ndryshe kur paraqitesh nė Kosovė dhe Shqipėri, publiku ėshtė mė i gjallė, e bėjnė vendin mė tė dashur dhe atmosferėn mė tė kėndshme..., ndėrsa nė Amerikė, shqiptarėt mė shumė ngurrojnė nga njėri-tjetri, familjet janė mė tė tėrhequra. Mirėpo, kudo mė presin mirė, mė adhurojnė dhe e di se ēka duan dhe sidomos kur u japi diēka qė ata s’presin nga unė.

Vajzat e spektakleve, kėngėtare tė ndryshme tregojnė se kujdesen pėr linjat e tyre. Ju mbani dietė?

Dieta imė ėshtė kjo: pas orės 17, nuk ha bukė.

Sa ndryshon njė veshje e pėrditshme pune me atė qė krijohet enkas pėr njė spektakėl?

Ndryshon shumė. Nė pėrditshmėrinė time kam eliminuar takat, gjithmonė jam nė patika, trenerka. Edhe kur vishem elegante, dua tė jam komfort.

A jeni dakord me shprehjen se veshja, nė njė lloj mėnyre, tregon edhe personalitetin e njė individi?

Nganjėherė po, e nganjėherė jo. Shumė shpesh ēuditėm qė kur e shoh njė njeri nė shikim tė parė kam krejt njė pėrshtypje tjetėr nga ajo kur ulėm dhe bisedoj mė tė. Si psh . Fadil Berisha.

Aktualisht, a ka ndonjė person qė fshihet pas vezullimit tė pamjes suaj?

Unė jam vetvetja.

Je njė vajzė me fat? Tė gjitha aspektet e jetės tėnde shkėlqejnė. Tek ti ēfarė nuk ndriēon?

Vėshtirėsia deri tė mbėrrij te fati.

Genta bėn pjesė nė vajzat qė janė amvise tė mira, apo qė e gjen gjithēka gati?

Tė dyja.

Pjata e preferuar?
Ushqimi meksikan, as supėn nuk e pi pa qenė e djegės.

Cili ėshtė sekreti i lidhjes sė frytshme dhe kur keni menduar tė vishni fustanin e bardhė?

Fustanin e bardhė e kam menduar ta vesh, atėherė kur unė ia siguroj edhe jetėn fėmijėve tė mi.

Ke frikė nga monotonia e njė lidhjeje?

Mendoj qė tė gjithė e kanė kėtė frikė.

Nė zėnkat qė ndodhin mes ēifteve, kush mban mė shumė inat?
Kam pasur shumė inat, tash jo.

Mė shumė jepni apo merrni nė dashuri?

Jap.

Ēfarė do tė doje tė kishe nė kėto momente, diēka qė tė mungon?

Mė mungon shumė familja qė e kam nė Amerikė.
Admin
Administrator
Administrator
Admin

Male

MesazhTitulli: Re: Me ritmin e Gentės...   Me ritmin e Gentės... Icon_minitime28/1/2009, 04:39

Me ritmin e Gentės... Gentain-1

Me ritmin e Gentės... Gentain-2
Sponsored content

MesazhTitulli: Re: Me ritmin e Gentės...   Me ritmin e Gentės... Icon_minitime

Me ritmin e Gentės...
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Interviste me Rrezarta Shkurten(modele dhe kengetare)

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Albania.123.st :: Tė ndryshme :: Personalitete publike-
Kėrce tek: