Admin Administrator
Numri i postimeve : 3223 Age : 38 Location : I Don't now Job/hobbies : I Don't now Humor : I Don't now Registration date : 12/11/2007
| Titulli: Benzini 18/11/2007, 12:49 | |
| Benzini nje djal nje dit kish pa pi binzin dhe tashti nona vet e ka qu te mjeku dhe kur e ka qu djali u frigu dhe ka nis me vrapu dhe nona i ka thon mjekut qu bre nxane mjeku ju ka pergjigj i ka thon le se qiash i hargjitet binzini | |
|
Admin Administrator
Numri i postimeve : 3223 Age : 38 Location : I Don't now Job/hobbies : I Don't now Humor : I Don't now Registration date : 12/11/2007
| Titulli: Gjyshja 18/11/2007, 12:49 | |
| Gjyshja Po i thote doktori gjyshes (pacientes): me kete zemer qe e ke ti ke me jetu 70 vjet. Por une i kam 70 vjet tha gjyshja. Eeeee a pe shef! | |
|
Admin Administrator
| Titulli: Operacioni 18/11/2007, 12:50 | |
| Operacioni Ka qene Gjermani amerikani dhe shqiptari i kan marr kta tre me i bo operacion ne sy.para se me u bo operacion gjermani i thot se une shoh 20 m larg,amerikani thot se sheh 50 e shqiptari i thot 1km shoh large.masi u bonen operacion doktori i shkrujti do shkronja edhe gjermani i lexoj pi 20 meter,ameriakanit do numra i lexoj e shqiptarit cka mi tregu shkon e e nxjerr penisin edhe shqiptari nuk sheh kurrgjo.e pyet doktori se a po mun me pa edhe my masi nuk pa tha nkar po shoh edhe e tere publiku qe ishin aty menduan se pa shqiptari . | |
|
Admin Administrator
| Titulli: Doktori 18/11/2007, 12:50 | |
| Doktori Ish kan nje her 1 doktor duke kaluar me vetur neper shtime kur arrit ne shtime aty i kishte dal rrota e vetures edhe tash doktori ndalet dhe mendohet qish me vnu roten se i kan hup shtrafat,mirepo doktori qelloj perball spitalit te budallve njeri prej budallve e hetoj se doktori nuk po din qka te ben i thot doktorit merjau 3 rotave nga ni shtraf dhe kompletoj 4 rotat me nga 3 shtrafa dhe vazhdo rrugen normal doktori ju kthy dhe i tha eja pra ti ne vendin tim e une po vi ne vendin tend... | |
|
Admin Administrator
| Titulli: Grat ne lindje ne perendim 18/11/2007, 12:51 | |
| Grat ne lindje ne perendim Ne prishtin gjat viteve te 80 vetem magjupt shitshin ne treg(pazar)dhe nje zojč (sekretaresh e udhheqesave ateher) shkon e ithet magjupit ne pazar matma ni kilogram speca dhe magjupi pej habis se e fort ajo ja sheh patenti qel dhe i thot mshele nuse patenti ajo bahet ksihe spo nin dhe perseri i thot mshele patentin e ajo keshe spo nin prap i thot mshele patentin se me ba mu qu kari prishet pazari | |
|
Admin Administrator
| Titulli: Vajza edhe Tezja 18/11/2007, 12:51 | |
| Vajza edhe Tezja Nje dite nje vajze e bukur e merr tezen me be nje vite tek mjeku. Kur erdhi koha hyren ne ordinace edhe mjeku kur pa vajzen e buku ju drejtua: "Hej bukuroshe shko mas perdeve edhe zhvishu, ja une erdha menihere" Bukuroshja e ju kthy " Zotri mjek une kam pru tezen ne kontrol" Mjeku i hutuar ju drejtua zonjes se vjeter qite gjuhen jashte te shiqoje,... | |
|
Admin Administrator
| Titulli: pacienti i semur 18/11/2007, 12:52 | |
| pacienti i semur ish kan nje mashkull e dhe ish shku te doktori i kish than dotorit dotor spo muj me qi bre qa me ban dotori i qet do hapa po sen si bajn a pet shkon po sen smunet mi ban dotori edhe thet nje doktoresh hajt s eun merna me ta e emr doktoresh edhe ajo provon em do hapa po sen ska sukses edhe detyrohet em ban sex me ta doktoresha edhe e tranon krejt ai mashkulli e i thet doktoresha qysh bre po thu sun po qi ti po te tranojke ai i thot oj doktoresh spo muj me nxan se kur pe nxa pe shkoqi krejt .... | |
|
Sponsored content
| Titulli: Re: 'Barcoleta pėr Mjeksin' | |
| |
|