Albania.123.st
Pėrshendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma nė faqen tonė, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund tė identifikoheni qė tė merrni pjesė nė
diskutimet dhe temat e shumta tė forumit tonė.

- Nė qoftė se ende nuk keni njė Llogari personale nė forumin tonė, mund ta hapni njė tė tillė duke u Regjistruar
-Regjistrimi ėshtė falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kėnaqėsi:
Staffi i Forumit Albania Server Forum

Vizitor tė nderuar dhe tė rrespektuar nėse dėshironi qė pop login tė mos shfaqet klikoni butonin DO NOT DISPLAY AGAIN
Albania.123.st
Pėrshendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma nė faqen tonė, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund tė identifikoheni qė tė merrni pjesė nė
diskutimet dhe temat e shumta tė forumit tonė.

- Nė qoftė se ende nuk keni njė Llogari personale nė forumin tonė, mund ta hapni njė tė tillė duke u Regjistruar
-Regjistrimi ėshtė falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kėnaqėsi:
Staffi i Forumit Albania Server Forum

Vizitor tė nderuar dhe tė rrespektuar nėse dėshironi qė pop login tė mos shfaqet klikoni butonin DO NOT DISPLAY AGAIN
Albania.123.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Albania.123.st

PortalPortal  RegjistrohuRegjistrohu  ForumForum  Latest imagesLatest images  KėrkoKėrko  identifikimiidentifikimi  
Mirė se vini nė forumin "www.Albania.123.st". Ju dėshirojm argėtim tė kėndshėm, kaloni sa mė mirė nė mesin tonė.

Rikthehet Adelina - “Kam lindur per here te dyte”

Shko poshtė 
AutoriMesazh
AdmiraL
Webmaster
Webmaster
AdmiraL

Male
Numri i postimeve : 1914
Job/hobbies : Basketball
Humor : Mr Bean
Registration date : 13/11/2007

Rikthehet Adelina - “Kam lindur per here te dyte” Empty
MesazhTitulli: Rikthehet Adelina - “Kam lindur per here te dyte”   Rikthehet Adelina - “Kam lindur per here te dyte” Icon_minitime7/1/2008, 16:41

Pas rreth nje viti kengetarja e mirenjohur shqiptare nga Kosova Adelina Ismaili i eshte rikthyer skenes. Te merkuren ne mbremje Adelina ka marre pjese ne nje koncert se bashku me kengetarin po ashtu te mirenjohur Sabri Fejzullahu ne diskoteken “Dea”. Sic behet e ditur vete Adelina ka deklaruar para publikut se pas gjithe atyre gjerave qe ndodhen ne jeten e saj ajo ndjehet si e lindur per here te dyte.

Sabri Fejzullahu e ftoi ne skene kengetaren e njohur me fjalet “Ftoj ne skene sinonimin e muzikes shqipe, e cila qe ne moshen 7 vjecare e filloi karrieren e saj, Adelina Ismailin”
Vete kengetarja ka deklaruar se i kthehet pas nje viti e gjysem kenges dhe se nuk ka asgje qe mund ta ndaloje te kendoje.

Rikthehet Adelina - “Kam lindur per here te dyte” 767.0
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
http://AdmiralhackeR.hi5.com

Rikthehet Adelina - “Kam lindur per here te dyte”
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Adelina Ismaili, rikthehet ne skene ne shtator
» Rikthehet Holmes
» Jennifer Aniston, nje Demi Moore e dyte!

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Albania.123.st :: Shtypi dhe Politika :: Show Biz-
Kėrce tek: