Albania.123.st
Pėrshendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma nė faqen tonė, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund tė identifikoheni qė tė merrni pjesė nė
diskutimet dhe temat e shumta tė forumit tonė.

- Nė qoftė se ende nuk keni njė Llogari personale nė forumin tonė, mund ta hapni njė tė tillė duke u Regjistruar
-Regjistrimi ėshtė falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kėnaqėsi:
Staffi i Forumit Albania Server Forum

Vizitor tė nderuar dhe tė rrespektuar nėse dėshironi qė pop login tė mos shfaqet klikoni butonin DO NOT DISPLAY AGAIN
Albania.123.st
Pėrshendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma nė faqen tonė, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund tė identifikoheni qė tė merrni pjesė nė
diskutimet dhe temat e shumta tė forumit tonė.

- Nė qoftė se ende nuk keni njė Llogari personale nė forumin tonė, mund ta hapni njė tė tillė duke u Regjistruar
-Regjistrimi ėshtė falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kėnaqėsi:
Staffi i Forumit Albania Server Forum

Vizitor tė nderuar dhe tė rrespektuar nėse dėshironi qė pop login tė mos shfaqet klikoni butonin DO NOT DISPLAY AGAIN
Albania.123.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Albania.123.st

PortalPortal  RegjistrohuRegjistrohu  ForumForum  Latest imagesLatest images  KėrkoKėrko  identifikimiidentifikimi  
Mirė se vini nė forumin "www.Albania.123.st". Ju dėshirojm argėtim tė kėndshėm, kaloni sa mė mirė nė mesin tonė.

Interviste me ILDA nga Big Brother Albania

Shko poshtė 
AutoriMesazh
TheBest
Moderator
Moderator
TheBest

Male
Numri i postimeve : 4519
Job/hobbies : Fraer
Humor : Filmat qesharake
Registration date : 13/11/2007

Interviste me ILDA nga Big Brother Albania Empty
MesazhTitulli: Interviste me ILDA nga Big Brother Albania   Interviste me ILDA nga Big Brother Albania Icon_minitime29/11/2008, 03:04

Ē’tė tė them, shumė veta e kanė marrė seriozisht dhe nė fakt nga njėra anė mė keni prishur punė, pasi tani kanė filluar tė mė ngacmojnė edhe femrat. Por unė jam e vendosur nė shijet dhe preferencat e mia drejt meshkujve.
“Aha, ju jeni tė Panoramės, ju qė mė nxorėt nė foto sikur jam lesbike”, - na drejtohet Ilda sapo ne i telefonojmė dhe i kėrkojmė disa prononcime pėr gazetėn. Dhe atėherė kur ne mendojmė se ajo do hezitojė tė pėrgjigjet, nė fakt gabohemi pasi Ilda me shumė thjeshtėsi dhe dashamirėsi i pėrgjigjet pyetjeve tona pėr tė cilat padyshim ka kuriozitet lexuesi, sidomos ata fansa tė spektaklit tė famshėm “Big Brother”. Kujtojmė qė Ilda edhe pse ndenji shumė pak nė shtėpi, arriti tė tėrheqė vėmendjen me pamjen dhe performacėn e saj. Grindja me Mardiolėn i kushtoi humbjen e lojės. Por padyshim Ilda nuk ėshtė nga ato tipa qė mund tė kalojė nė harresė. Madje pėr tė ka gjithmonė kuriozitet.
Interviste me ILDA nga Big Brother Albania 62d547b08b6ff3116f1467dfc989afec

Pėrshėndetje Ilda, si po e kalon tani qė u bėnė gati dy javė jashtė shtėpisė sė “Big Brother”?
Shumė mirė. Tani po jetoj nė Tiranė dhe kam mundėsi tė rri me miqtė qė kam kėtu.
Atėherė ke vendosur tė jetosh kėtu dhe tė mos largohesh mė pėr nė Amerikė?
Nuk e kam vendosur akoma por mendoj se mė duhet tė shkoj. Nėse vendos qė tė mos rri pėr tė jetuar, mė duhet tė paktėn tė mbaroj shkollėn. Unė kam ndėrruar disa herė degė dhe tani e kam vendosur pėrfundimisht qė tė vazhdoj pėr shkenca politike mirėpo mendoj se ėshtė mirė qė atė shkollė ta bėj andej pasi shkollat nė Amerikė janė tjetėr nivel.
Pra mund tė bėhesh politikane nesėr?
Unė di qė kurrė nuk duhet thėnė kurrė, por nuk e besoj sepse nuk mė pėlqen. Mė shumė mė tėrheq diplomacia dhe mendoj se nesėr do bėhem diplomate.
Tani kalojmė tek pyetja qė i kuriozon tė gjithė, ē’ne ti me ato foto duke u puthur nė buzė me vajza?
Nė fakt ato foto janė pjesė e albumit tim tė cilat unė vetė i kam hedhur nė internet. Edhe pse nė Shqipėri ka mentalitet shumė paragjykues, mund t’ju them se nuk jam lesbike. Ato janė foto artistike. Nė foton qė unė jam duke puthur nė buzė njė vajzė, ajo ėshtė njė modele por shqiptare, ndėrsa tė tjerat janė shoqet e mia. Pėr pak kohė unė kam studiuar pėr gazetari dhe fotografi dhe nė atė kohė unė eksperimentoja shumė me fotot. Por iu siguroj se vetėm kėtu ato foto mund tė komentohen si lesbike pasi jashtė shihen si diēka shumė normale.
Interviste me ILDA nga Big Brother Albania E8cb84d6968f276b3636c7e916ca1ef7
Ti u mėrzite kur dole nga shtėpia e “Big Brother” dhe more vesh pėr publikimin e kėtyre fotove?
Jo, pasi unė nuk i marr asnjėherė seriozisht kėto gjėra duke patur parasysh mentalitetin kėtu. Thjesht mendova pėr prindėrit dhe njerėzit e mi, doja qė ata tė mos mėrziteshin.
Nė fakt si kanė reaguar njerėzit pėr kėto foto?
Ē’tė tė them, shumė veta e kanė marrė seriozisht dhe nė fakt nga njėra anė mė keni prishur punė, pasi tani kanė filluar tė mė ngacmojnė edhe femrat. Por unė jam e vendosur nė shijet dhe preferencat e mia drejt meshkujve.
Prandaj puthe gjithė ata djem nė pub tė shtunėn e kaluar (pėrfshirė edhe Visin) qė tė na bindje qė nuk je lesbike?
Jo, jo, puthjet me djemtė nė pub ishin thjesht pėr gallatė. Visin e kam shumė shok asgjė mė shumė.
Armand Peza njė nga regjisorėt e njohur dhe i ftuar fiks tek spektakli “Big Brother” tė ka komentuar si “Olsi versioni femėr” ku nėnkuptohet se ti kishe hyrė aty pėr tė gjuajtur meshkujt. Nė fakt ashtu dukej, ishte njė strategji e jotja apo thjesht ajo ėshtė njė sjellje normale pėr ty?
Mandi ka mendimin e vet dhe kjo pak mė intereson, por e vėrteta ėshtė se unė nuk e konsideroj veten si Olsi femėr nė atė shtėpi, as ndonjė strategji nuk kam pėrdorur. Unė jam natyrė e dashur dhe pėrderisa kisha hyrė aty pėr tė jetuar me ata njerėz, normalisht qė do afrohesha me ta. Pastaj duke qenė e re nė atė shtėpi, mua mu sulėn ēunat.
Njė nga banorėt e “Big Brother” qė ka dalė jashtė tregon se ti ke tentuar t’i futesh Polit nė dush, por ai nuk ka dashur. A ėshtė e vėrtetė?
Nuk e mbaj mend ta kem bėrė por di tė them se nė atė shtėpi ka shumė dyshe qė kanė bėrė dush bashkė.
Mendon se do tė kesh njė karrierė nė televizion, mbas kėsaj eksperience?
Unė ua kam shprehur dėshirėn drejtuesve tė “Top Channel” qė do tė mė pėlqente tė bėja karrierė nė televizion, mbase si prezantuese. Nuk di tė them diēka konkrete tani. Do presim.
Interviste me ILDA nga Big Brother Albania F582675662281b673dd8563d5bc3cc8f
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
http://www.albade.com

Interviste me ILDA nga Big Brother Albania
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Interviste me Illda nga Big Brother Albania
» Arberi fitues i edicionit te pare te Big Brother Albania

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Albania.123.st :: Shtypi dhe Politika :: Show Biz :: Intervista-