| Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ? | |
|
|
Autori | Mesazh |
---|
Leonita Administrator
Numri i postimeve : 2988 Location : United Kingdom Registration date : 30/03/2008
| Titulli: Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ? 27/1/2009, 21:39 | |
| "Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ?" E hap kete teme per te patur sa me shume diskutime dhe secili eshte i mirpritur ta shprehe opinionin e vete.Une mendoj se me mir do ishte qe dikush t'ju informonte per nje te vertet edhe pse ndoshta mund te ishte shum e hidhur se sa t'ju genjente me nje genjeshter te bukur. Sepse heret ose vone e verteta del ne shesh dhe nje genjeshter e paramenduar ne keto raste nuk do kishte nje status te perhershem.Leonita... | |
|
| |
Cherry_ V.I.P
Numri i postimeve : 58 Age : 41 Location : Paris Job/hobbies : Shopping Registration date : 26/01/2009
| Titulli: Re: Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ? 27/1/2009, 21:43 | |
| Flm per temen Leonita....per mua me mir nje e vertet e Hidhur sepse me genjeshtra jemi mesuar edhe te bukura nuk na duken mo ju ka dal ngjyra krejt hehhe | |
|
| |
Leonita Administrator
Numri i postimeve : 2988 Location : United Kingdom Registration date : 30/03/2008
| Titulli: Re: Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ? 27/1/2009, 21:49 | |
| Ke te drejte. Ka shume genjeshtra ne kete bote dhe ne te vertet nuk jane interesante mė... | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Re: Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ? 28/1/2009, 21:44 | |
| Eshte mese e sakte , Cdohere duhet te Mbizotroje e verteta pa mar parasysh se sa e Hidhet mund te jet ajo... Mirepo Pasi Bota ka lloj lloj njerez dhe me te ndahen edhe mendimet, pra cdokush e ka mendimin e vet, une mendoj qe e Verteta me Genjeshtren asnjeher nuk do jen ballanc pasi ne kete bote qe jetojm Mbizotron Genjeshtra. Me rrespekte AdmiraL | |
|
| |
Kosovarja Junior Member
Numri i postimeve : 28 Age : 34 Location : aty ku nuk je ti Registration date : 15/02/2010
| Titulli: Re: Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ? 16/2/2010, 22:50 | |
| E dua te vereten sado e hidhur qe te jete | |
|
| |
Shqiptari Member
Numri i postimeve : 53 Age : 49 Location : franc Registration date : 22/11/2008
| Titulli: Re: Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ? 17/2/2010, 06:00 | |
| Edhe une pajtohem me mendimin e z.AdmiraL | |
|
| |
BlueScreen Senior Member
Numri i postimeve : 912 Age : 40 Location : Anonimus Registration date : 04/09/2009
| Titulli: Re: Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ? 20/2/2011, 07:24 | |
| Une mendoj qe ata shkojn bashk | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ? | |
| |
|
| |
| Njė e Vėrtetė e Hidhur, apo njė Gėnjeshter e Bukur ? | |
|