Albania.123.st
Pėrshendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma nė faqen tonė, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund tė identifikoheni qė tė merrni pjesė nė
diskutimet dhe temat e shumta tė forumit tonė.

- Nė qoftė se ende nuk keni njė Llogari personale nė forumin tonė, mund ta hapni njė tė tillė duke u Regjistruar
-Regjistrimi ėshtė falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kėnaqėsi:
Staffi i Forumit Albania Server Forum

Vizitor tė nderuar dhe tė rrespektuar nėse dėshironi qė pop login tė mos shfaqet klikoni butonin DO NOT DISPLAY AGAIN
Albania.123.st
Pėrshendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma nė faqen tonė, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund tė identifikoheni qė tė merrni pjesė nė
diskutimet dhe temat e shumta tė forumit tonė.

- Nė qoftė se ende nuk keni njė Llogari personale nė forumin tonė, mund ta hapni njė tė tillė duke u Regjistruar
-Regjistrimi ėshtė falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kėnaqėsi:
Staffi i Forumit Albania Server Forum

Vizitor tė nderuar dhe tė rrespektuar nėse dėshironi qė pop login tė mos shfaqet klikoni butonin DO NOT DISPLAY AGAIN
Albania.123.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Albania.123.st

PortalPortal  RegjistrohuRegjistrohu  ForumForum  Latest imagesLatest images  KėrkoKėrko  identifikimiidentifikimi  
Mirė se vini nė forumin "www.Albania.123.st". Ju dėshirojm argėtim tė kėndshėm, kaloni sa mė mirė nė mesin tonė.

Chris Brown s’pranon percaktimin e ketij viti…

Shko poshtė 
AutoriMesazh
TheBest
Moderator
Moderator
TheBest

Male
Numri i postimeve : 4519
Job/hobbies : Fraer
Humor : Filmat qesharake
Registration date : 13/11/2007

Chris Brown s’pranon percaktimin e ketij viti… Empty
MesazhTitulli: Chris Brown s’pranon percaktimin e ketij viti…   Chris Brown s’pranon percaktimin e ketij viti… Icon_minitime8/12/2009, 05:46

… qe e kane quajtur nje prej ‘lacave’ qe duhet te shmangesh ne showbiz. Kengetari dhe balerini (madje ne tentative dhe aktori) Chris Brown thotė se ėshtė befasuar me edhe me veten ne momentet e dhunes kunder ish te dashures Rihanna, sepse asnjehere nuk ka qene i dhunshem. Femijeria e tij ka qene nje femijeri e lumtur.
Pas arrestimit per dhune kunder vajzes me te famshme nga Barbados rraperit ju kthyen kunder shumica e publikut amerikan, ndersa u denua me 5 vite liri te kushtezuar.

- “Asnjėherė me pare nuk kam pasur probleme me dhunen. Nuk jam grindur asnjehere me askend… Kur e coj neper mend ate qe kam bere s’kuptoj asgje. Une nuk jam nje person i tille” " i ka thene ai gazetares Robin Roberts.

Chris Brown s’pranon percaktimin e ketij viti… 18623chris-brown-sad-face
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
http://www.albade.com

Chris Brown s’pranon percaktimin e ketij viti…
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Divorcet e fundit te ketij viti
» Chris Brown e ka sulmuar Rihannan?
» Rihanna i jep fund lidhjen me Chris Brown
» Rihanna, ende e dashuruar me Chris Brown
» Viti i Ri ku do i kalojne pushimet VIP-at shqiptare

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Albania.123.st :: Shtypi dhe Politika :: Show Biz-
Kėrce tek: