| Poezi Dashurije nga ProfessionaL | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
TheBest Moderator
Numri i postimeve : 4519 Age : 36 Location : Deutschland Job/hobbies : Fraer Humor : Filmat qesharake Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:12 | |
| Ne litarin e kohes me lidhen , Ne flaken e zjarrit me dogjen , Ne valet e detit me hodhen , Vetem prej teje tė largohem .
Me shikim litarin e kepus , Me gurra loti zjarrin e shuaj , Shikimi yt detin e ndalone , Vetem Dashuria jon gjithmon tė jetone ... | |
|
| |
TheBest Moderator
Numri i postimeve : 4519 Age : 36 Location : Deutschland Job/hobbies : Fraer Humor : Filmat qesharake Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:12 | |
| Kesaj nate kur malli me kaploj , ne dhomen e erret,rri dhe po mendoj , ku shkuan ato vite,qe me deshe mua ? Perse rri i heshtur,pse s`me tregon mua ?
Kesaj nate,nuk po me ze gjumi , dashuria thone,eshte me e rende se plumbi , kesaj nate une te kujtoj ty , me dhimbje ne zemer,e me lote ne sy .
Ku shkuan agimet qe i pritem bashke ? Cka do te thote bota,kur une te dal jashte !? Ku shkuan ato puthje,perqafimet tona ? Ti me the *TE DUA*,une kurr se harrova !
Tani ne vetmi,kjo nate po kalon , perse zemra ime,ti s`po me kujton ? Sa shpejte me harrove,large ti je larguar , mua me le vetem,me le te pikelluar ! | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:13 | |
| Te dua i thashe diellit ne mengjes, nje re ma mbuloi. Te dua i thashe lules ne lendine, nje ere e marre ma rrezoi. Te dua i thashe gurit mjekerrthinjur. U ngrit kokes me qelloi. Te dua i thashe zogut mbi dege, hapi krahet fluturoi. Te dua i thashe lumit sydallgezuar, u tha se di ku shkoi. Te dua i thashe dhelpres se qiellit, nje yll ziliqar sma leshoi. Te dua i thashe djalit. Iku shpatit te endrres sme degjoi. E thashe me vehte " Czhgenjim" Mbeta veq me lotin tim. | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:13 | |
| Keshtjelle Dashurie kam ngritur per ty deri ne qielle ku nuk sheh drita ne sy e kam rrethuar me gjemba dhe roje Keshtjell Dashurie qe s`kane pare keto troje.
E kam ndertuar me muaj me vite nuk e rrezove nuk e godite e kam ndertuar me endrra e me kenge do e mbroj pellembe per pellembe.
Nuk e prishen ererat me shi as akulli as bora asnje stuhi e kam bekuar si vleren e shenjte e kam ruajtur si arine e shtrenjte.
Une drita e henes udhen ndricoj une dielli i dites vesen largoj ne ankthe kujtoj ditet e rinise nuk rrezohet Keshtjella e Dashurise. | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:14 | |
| Pse me duket se jam nje kunder te gjitheve Nje kunder gjithe botes .. Pse atehere kur filloj te jem e lumtur gjithcka permbyset .. Pse ate person qe filloj te dua me gjith shpirt do te duhet ti them mirupafshim , edhe kur nuk dua .. Pse nuk kam me asnje shprese .. Pse gjithcka po me duket e kot .. Pse cdo gje e bukur e ka dhe nje mbarim .. Pse kur zemra fillon te te kerkoj , nuk te ka prane ... Pse trishtimi eshte krijuar .. Pse nuk kam deshire te ndodhem me njerzit qe sot takoj .. Pse ato qe persona qe une dua, nuk ndodhen ketu ... Pse ndodh keshtu .. .. me thuaj pse ndodh keshtu ... | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:14 | |
| Mbrem ne Dhomen time ndeza njė Qiri dhe fillova tė qaj pse tė humba Ty, me driten e Qiriut e shkrova njė Keng dhe ne vargjet e saj shkrova emrin Tend | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:15 | |
| Tradhtia dhe Urrejtja jan mekat, mashtrimi dhe genjeshtra s'tė sjellin fat. E kaluara dhe e tashmja jan Miq tė jetes... ndarja pa fjale eshte shkelja e Beses | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:16 | |
| ne rend tė par i besova Zotit ne rend tė dyt tė besova ty. se mendova se po me ndjek rruga e lotit, se mendova se zemra keshtu ka me u thy. | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:16 | |
| Rrenje dashurije!
Dashurija ime kishte rrenje Thell atje nen toke Edhe pse u mundova ta qrrenjosi Nuk ja dola dot!
E keputa me tere fuqin Prap doli mbi siperfaqe Ishte e thell dashurija jon Nuk ishte vetem per sy e faqe
Edhe toka te behet qiell Edhe qielli te behet toke Smund te qrrenjoset kjo dashuri Gjersa te jetoj ne kete bote
Do doja te jesh Lisi E une era qe te lekund Gjethet do peshperitshin Te dashta shpirt pa fund
Sa shum e dashte jeten Sa shum me dashte mua Si ndodhi te me ikesh Kete spo mundem me kuptua | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:17 | |
| KUSH MALLKOI FATIN TIM?!
Kush e mallkoi fatin tim? qe me la vete si nje jetim dhimbjet ne zemer ti mbaj perjete fatin kurr mos me e gjete!!!
kush mallkoi enderrat e mia qe te shuhet dashuria?! dhe te ndjej ate qe se kam ndier por prap te mbes me zemer te thyer
kush mi varrosi shpresat e jetes?! e fatin tim ja solli vetes! duke menduar se triumfon nese nje zemer te paster lendon
nese ekziston nje zot te gjeje zgjidhjen qe se gjej dot te gjej fajtorin dhe ta ndeshkoj qe kjo bote kete ta kuptoj...
kush mallkoi fatin tim? qofte mallkuar per qindra mote sepse me la mbyllur te jetoj e vetmuar ne mes te ksaj bote
lotet qe i kam ne sy e qe po me rrjedhin per ty askush me duket spo i kupton se dhimbja ne zemer ende vazhdon!!!
nese nje dite qendiset nje kurore me lule gjaku le te kuptojne gjith bota se tradhtarit i kthehet haku...
asgje qe ke bere ne ket bote qofte mallkim edhe me fjale nese gjith ta falin kete vetem zoti kurr sta fale...
| |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:18 | |
| Pėr ty O i Dashur Jetės i dhash Fund
[♥]..Sot tė gjithė janė mbledhur -[♥]..Por nuk ėshtė ditė gėzimi --[♥]..Tgjithė janė tė pėrlotur ---[♥].. Pėr tmė quar tek Varri.. ----[♥].. -----[♥]..Sikur tkisha mundesin ------[♥]..Edhe tju tregoja ------[♥]..Se pa tė Dashurin Tim ------[♥]..Nuk munda tė jetoja. -----[♥].. ----[♥]..Mjaft mė o Babi ---[♥]..Mos ma laj trupin me lot --[♥]..Me dėshir time vendosa -[♥]..Tja jap fundin jetės sė kot. [♥].. [♥]..Me njė cop letėr ta sqarova [♥]..Dhe njė Amanet Babi ta kėrkova -[♥]..tė Dashurin tim ju tė e lajmron --[♥]..Dhe pėr vdekjėn time tė i tregoni. ---[♥].. ----[♥]..Ju lutem Babi atė mos mallkoni -----[♥]..Nuk ėshtė ai qė jetėn time morri ------[♥]..Isha vet fajtore, dhe Zotin e luta ------[♥]..Vdekjėn ja kerkova, se jetėn sun e ballafaqoja. ------[♥].. [/color ] -----[♥]..Tash dalngadal mė mbuloni me dheh tė zi ----[♥]..Dhe e di se mė kthim mbrapa ska me gjet ---[♥]..O Babi im tė lutem mos mė qaj --[♥]..Se nė tjetrėn botė lumturin do ta gjaj. -[♥].. [♥]..Dheu e shtrengon fort trupin tim [♥]..Dhe ja fali kėtė pikėllim [♥]..Zemra ime nuk mund mė tė rrah -[♥]..Dhe ndjehem mė mirė sepse dhimbje mė ska --[♥].. ---[♥]..O Babi tė lutme falma kėtė gabim ----[♥]..por vetvrasja ma dha Lirinė -----[♥]..Ajo ishte gjėja qė frymėn ma ndali ------[♥]..Sepse Jeta vetėm pikėllim mė fali. ------[♥].. ------[♥]..Kam arritur nė kėtė vend me lule -----[♥]..Dhe gjithmonė do ta pres tė Dashurin Tim. ----[♥]..Ai do tė martohet dhe do ta harron emrin tim ---[♥]..Mirepo unė do ta pres qė ta takoj nė qiellin tim. --[♥].. -[♥]..Atėher do ti them: " Pėr ty O i Dashur Jetės i dhash Fund '' [♥]..Isha shumė e re dhe tė doja shumė [♥]..Nuk pendohem aspak qė kėtė jetė pėr ty e dhurova [♥]..Sepse shumė tė kėrkova dhe mė nė fund ne parajsė tė takova" | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:19 | |
| mendoje njehere lotin tim se nuk ėshtė njė uje i thjeshte ai pikon nga mesi i zemres sepse vertete tė kam deshte | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:20 | |
| Kur tė jesh i vetmuar, mendo ne Zerin tim, e cila tė ka thene, "tė Dua " shpirti im! | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:20 | |
| Tani ėshtė mesnate, ti s'po kujtohesh pėr mua , por une tė dėrgoj njė sms ku teksti ka vetem fjalen "tė dua" | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:21 | |
| Bota le tė flas unė prap do tė dua, Babi le tė bėrtas prap je shpirt pėr mua, Mami le tė qaj se un se dėgjoj pėr ty , unė asnjė nuk pyes do tė du veq ty. | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:21 | |
| eja zemer se ende sasht thar loti se pa ty njė shekull asht moti eja zemer buza e pa puthur se jeten ma bane hi e pluhur eja zemer syri im nen vetull se njė dit me bahet shekull eja zemer se sme shkohet ne shkoll smuj pa ty tė jetoj eja zemer se smuj ma me prit se ti je je yll e drit eja zemer se ty tė kam tė vetmen shprese eja zemer se do tė mbesin syt cel edhe kure dot vdes | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 01:22 | |
| __________♥_______________Te dua, a me don, ________♥__________♥______une per ty e jap jeten ______♥__♥_______♥________e ti per mua qmendon?! ____♥_____♥____♥__________dhe me trego sa me don __♥________♥____♥__♥_____ ____________♥____♥_____♥_O Zot i vertet _____________♥____♥__♥_mos me le te vuaj ______________♥____♥___mos ma largo te dashurin _______________♥_____te behet i huaj. ________________♥____
___♥♥♥_______Te mendoj ne vete ___♥___♥_____te mendoj me drite ___♥_____♥___ te dua me Zemer ___♥______♥__te dua me shpirt ___♥______♥__ ___♥_____♥___Te kam dashur ___♥___♥____dhe shum te dua ___♥♥♥______por te lutem ty _____________mos mem tradhtua __♥_____♥___ __♥_____♥___Te dua do te them __♥_____♥___dhe ashtu do te mbes __♥_____♥___te dua do te them __♥_____♥___gjersa une te vdes __♥_____♥___ __♥_____♥___Oj Dashuri e mallkuar __♥♥♥♥♥____pse sme le te qet ____________po me ben te vuaj __♥__________gjithnje ne ket jete __♥_♥________ __♥__♥_______Asgje me te bukur __♥____♥_____ska ne kete jete __♥♥♥♥♥♥____se dashurija e vertet __♥______♥___asgje me te bukur __♥_______♥_ska per mua __♥________♥_sa i dashur kur me thet TE DUA
______________ ________♥♥♥♥♥♥__________♥♥♥♥♥♥____Thuaje te lutem, _________♥♥♥♥♥♥_________♥♥♥♥♥♥♥___qe mua me don _________♥♥♥♥♥♥_______♥♥♥♥♥♥♥_____Pse kaq shum _________♥♥♥♥♥♥♥______♥♥♥♥♥♥______ti po me mundon? _________♥♥♥♥♥♥♥______♥♥♥♥♥♥♥_____ __________♥♥♥♥♥_♥♥♥♥♥_♥♥♥♥♥♥ _____Pse po tallesh __________♥♥♥♥♥__ ♥♥♥♥__♥♥♥♥♥_____te lutem ti me mua? __________♥♥♥♥♥___♥♥♥___♥♥♥♥♥____Eshte gabim i dashur __________♥♥♥♥♥___ ♥♥____♥♥♥♥♥_____athua qe un ty t`dua? __________♥♥♥♥♥____♥_____♥♥♥♥♥_____ __________♥♥♥♥♥__________♥♥♥♥♥_____Neso po ti me trego! __________♥♥♥♥♥♥________♥♥♥♥♥♥♥____Thuajem tjeter dashuro. __________♥♥♥♥♥♥________♥♥♥♥♥♥♥____Dhe besom, se un do shkoj... | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 03:05 | |
| _______________________________________________$$$ $$$$$$ ____________________________________________$$$$$$ $$$___$$$ ________________________________________$$$$$$$$__ ___(&)_$$$$ ____________________________________$$$$$$$$$$____ ________$$$$ .._________________________________$$$$$$$$$$$$$$$ ____§§§§_____$ _______________________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$§ §§§_§§§_____$ _____________________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ §§§§§_§____$ __________________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$_ __§§§__§_$ ________________________$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$_$__ ______§ _______________________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$ _____________________$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$_$ ___________________$$$$$$$$_§$$$$$$$$$§$$$$$$$$_$---Ky bilbil i bukur _________________$$$$$$$_$$§§§$$$§$$§§$$$$§§$_$$$---shum netė po kėndon ________________$$$$$$_§§§$$§§$$§§§$$§§$$§§$_$$$----dashurin e humbur _______________$$$$$_$§§§$$$$§§§$$$§§§§§$$_$$$$$----me lot po e vajton ______________$$$$$_§§§§§§$$§§§$$§§§§§§§_$$$$$$----- _____________$$$$_§§0§§§§|§§§§§§§§§|§§§_$$$$$$$------ky bilbil i bukur ____________$$$_000§§§00§§§§§000§00§_$$$$$$----------me ze qe po qanė ____________$$_0000§§0000§§§00§0§_$$$$$$--------------ndarjen e te dashurit tim ___________$_0000§§00000§0000_$$$$$$$............. .......me lot po e lan ________§§_00000§000§0000_$$$$$$$$...........kėtė bilbil tė gjor ______§_00000§0000000_$$$$$$$$$$...............ska mė kush qe e ngroh ______000§00000§_§§§§$$$$$$$$$$$$$___......plaget e tij ne zemer ___0000§00§_§§§§§§$$$$$$$$__$$$$$$$$§§§§§......... ska kush ja shėron _000§0_____§§§§§§$$$$$$$_§000_$$$§§§_0000000000000 000000000000 00________§§§§§$$$$$$$_§§00000_$§§§_00000000000000 000000000000 __________§§§§$$$$$$$_§§§_______§§§__ _________§§§$$$$$$$................. ________§§$$$$$$$$.................vajto bilbil vajto ________$$$$$$$$$.................pėr fatin tend te zi _______$$$$$$$$$.................se edhe mua mė ngjau ______$$$$$$$$$..................e njejta " Tradhėti " _____$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$............Iku ai diku larg ___$$$$$$$$...............me tė veten deshir __$$$$$$$$..................me harroj mua _$$$$$$$.................me tha Lamtumirė $$$$$$$ $$$$$$.............................. | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 03:05 | |
| ““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““ ““““““““““““““““““““““ “““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““¶¶¶.**E ja I Dashur degjo kete gitare ““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““¶¶¶¶ *.Se keta tinguj ti te therrasin ““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““¶¶¶¶¶*.*Mo s ma thuaj as nje fjale ““““““““““““““““““““““““““““““““““““““¶¶¶¶¶¶.* *.Se vet zemrat tona flasin “““““““““““““““““““““““““““““““““““““/////.* *. ** “““““““““““““““““““““““““““““““““““/////.* *. **Mos harro zemer te vish diten e veres “““““““““““““““““““““““““““““““““/////.* *. **............kur djelli ndricon ne dritare “““““““““““““““““““““““““““““““/////.* *. **une aty do tulem ,per ty mendoj “““““““““““““““““““““““““““““/////.* *. **kengen e mallit kendoj me gitare ““““““““““““““““““¶““““““““/////.* *. ** ““““““““““““““““¶¶“““““““/////““““““¶.*.* ..*.Kur te degjosh se jane “““““““““““““““¶¶¶“““““/////““““““¶¶. *.* *.*.keputur telat e gitare sime “““““““““““““““¶¶¶¶¶“/////““““¶¶¶¶¶.* .* *. **dije mire o shpirti im ““““““““““““““¶¶¶¶¶/////¶¶¶¶¶¶¶¶¶.* *. *.*se eshte shkeputur jeta ime “““““““““““““¶¶¶¶/////¶¶¶¶¶¶¶¶¶.* .* *.* ““““““““““¶¶¶¶¶/////¶¶¶¶¶¶¶¶. ..*.*.*.zemren gitare do bej “““““““¶¶¶¶¶¶/////¶¶¶*¶¶*¶¶.* .* .* *. notat me gjak dote i vizatoj ““““““¶¶¶¶¶¶ttttt¶¶¶¶*¶¶¶¶¶.* *. *.*Me kete kenge une sot dua te tregoj ““““““¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.* .* *.se ty i dashur kurre s`do ta harroj ““““““““¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ . * .*. *. ““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““““ “““““““““““““““““““““ | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 03:06 | |
| Kesaj nate kur malli me kaploj , ne dhomen e erret,rri dhe po mendoj , ku shkuan ato vite,qe me deshe mua ? Perse rri i heshtur,pse s`me tregon mua ?
Kesaj nate,nuk po me ze gjumi , dashuria thone,eshte me e rende se plumbi , kesaj nate une te kujtoj ty , me dhimbje ne zemer,e me lote ne sy .
Ku shkuan agimet qe i pritem bashke ? Cka do te thote bota,kur une te dal jashte !? Ku shkuan ato puthje,perqafimet tona ? Ti me the *TE DUA*,une kurr se harrova !
Tani ne vetmi,kjo nate po kalon , perse zemra ime,ti s`po me kujton ? Sa shpejte me harrove,large ti je larguar , mua me le vetem,me le te pikelluar ! | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 03:07 | |
| Te dua i thashe diellit ne mengjes, nje re ma mbuloi. Te dua i thashe lules ne lendine, nje ere e marre ma rrezoi. Te dua i thashe gurit mjekerrthinjur. U ngrit kokes me qelloi. Te dua i thashe zogut mbi dege, hapi krahet fluturoi. Te dua i thashe lumit sydallgezuar, u tha se di ku shkoi. Te dua i thashe dhelpres se qiellit, nje yll ziliqar sma leshoi. Te dua i thashe djalit. Iku shpatit te endrres sme degjoi. E thashe me vehte " Czhgenjim" Mbeta veq me lotin tim. | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 03:07 | |
| Keshtjelle Dashurie kam ngritur per ty deri ne qielle ku nuk sheh drita ne sy e kam rrethuar me gjemba dhe roje Keshtjell Dashurie qe s`kane pare keto troje.
E kam ndertuar me muaj me vite nuk e rrezove nuk e godite e kam ndertuar me endrra e me kenge do e mbroj pellembe per pellembe.
Nuk e prishen ererat me shi as akulli as bora asnje stuhi e kam bekuar si vleren e shenjte e kam ruajtur si arine e shtrenjte.
Une drita e henes udhen ndricoj une dielli i dites vesen largoj ne ankthe kujtoj ditet e rinise nuk rrezohet Keshtjella e Dashurise. | |
|
| |
TheBest Moderator
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL 29/12/2008, 03:08 | |
| Pse me duket se jam nje kunder te gjitheve Nje kunder gjithe botes .. Pse atehere kur filloj te jem e lumtur gjithcka permbyset .. Pse ate person qe filloj te dua me gjith shpirt do te duhet ti them mirupafshim , edhe kur nuk dua .. Pse nuk kam me asnje shprese .. Pse gjithcka po me duket e kot .. Pse cdo gje e bukur e ka dhe nje mbarim .. Pse kur zemra fillon te te kerkoj , nuk te ka prane ... Pse trishtimi eshte krijuar .. Pse nuk kam deshire te ndodhem me njerzit qe sot takoj .. Pse ato qe persona qe une dua, nuk ndodhen ketu ... Pse ndodh keshtu .. .. me thuaj pse ndodh keshtu ... | |
|
| |
TheBest Moderator
| Mbrem ne Dhomen time ndeza njė Qiri dhe fillova tė qaj pse tė humba Ty, me driten e Qiriut e shkrova njė Keng dhe ne vargjet e saj shkrova emrin Tend | |
|
| |
TheBest Moderator
| Tradhtia dhe Urrejtja jan mekat, mashtrimi dhe genjeshtra s'tė sjellin fat. E kaluara dhe e tashmja jan Miq tė jetes... ndarja pa fjale eshte shkelja e Beses | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Dashurije nga ProfessionaL | |
| |
|
| |
| Poezi Dashurije nga ProfessionaL | |
|