| Albania.123.st
|
Mirė se vini nė forumin "www.Albania.123.st". Ju dėshirojm argėtim tė kėndshėm, kaloni sa mė mirė nė mesin tonė. |
|
| Sms Dashurije | |
| | |
Autori | Mesazh |
---|
TheBest Moderator
Numri i postimeve : 4519 Age : 36 Location : Deutschland Job/hobbies : Fraer Humor : Filmat qesharake Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Sms Dashurije 30/12/2008, 03:28 | |
| E kam njė kuti me helm tė zi Nėse do tė fejohesh me tjetrin unė do ta pi!!!
Unė stė kėrkoj tė mė duash shumė, por tė paktėn ēerekun nga sa tė dua unė. Ndoshta t'jetoj pak se jeta rrjeth si lumė, ku i dihet jetės ndoshta s'jetoj dhe shumė. Me ditė apo me vite, por sa te jetoj, vec teje tjetėr kurrė s'do dashuroj.
Jeta, dhurate e natyrės. Dashuria, dhurate e jetės, Puthja, dhurate e dashurise. Fundi i tė qeshurit ėshtė mėrzitja. Fryti i tė qarit ėshtė ngushllimi. Bukuria e njeriut pėrbėhet nga bukuria e fjalės qė flet. | |
| | | TheBest Moderator
Numri i postimeve : 4519 Age : 36 Location : Deutschland Job/hobbies : Fraer Humor : Filmat qesharake Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Re: Sms Dashurije 30/12/2008, 03:28 | |
| +1=2 te dua vetem TY!--5+5=10 te dua per JET!--1-1=0 ment mi mora sherro!-- Ndaq me plus ndaq me Minus, ndaq Pjestim, ndaq Barazim te dua shum o SHPIRTI IM!! *********************************** Vetem ti me sheron,derisa vetmija me mundon! Erdhi koha lamtumir met than, ket shenim du me ta lan! Dashurija jon kshtu paska qen, ah kjo ndarja sme perlqen... *********************************** Ne mendje te kam,ne mendjen time ti je. Athua e dashur ne ket moment ku je? --Te dua me zemer e jo me politik, te dua per jete e jo per praktik *********************************** Kur letrat e tua po i lexoj me fantazi po te dashuroj por tani spo te kam pran me te perqafu dhe me te trergua se sa shum te duuu!!....
Te dua te pres pa ty smundem te vdes, me yjet e nates te pershendes atje ne ate lum ku ka lule shum kur te bish ne gjum vi e te puthi UNE!!! ************************************ Ti je shpres ti je gezim ti je loqka e shpirtit tim!! Te kam hane e te kam drit te kam zemer e te kam shpirt!! Mbes me shpres dhe pa durim qe te me behesh fati IM!!! ********************************************* | |
| | | TheBest Moderator
| Titulli: Re: Sms Dashurije 30/12/2008, 03:29 | |
| Rri ne krevet e spo muj me fjet shikoj telefonin askush sme therret loxoj letrat qe dikur mi shkrove dhe pyes veten pse kaq shpejt me harrove. ************************************ Do behem timon te me shtrengojne duart e tua Do behem fllad pranvere te ledhatoj floket e tua Do behem uj burimi te te laj syt e zeze Do behem filxhan kafeje te te puth cdo mengjes ****************************************** me vjen te vras, te mallkoj, te gervish, te kafshoj se te kam e s'te puth dot se te shoh e s'te prek dot se te flas e s'ta them dot se sa te dua o shpirt, o zot ************************************************ nese kam pak fryme, thithe ti o shpirt nese kam nje lot, fshije ti o engjell nese kam nje jete, jetoje ti per mua c'do gje qe ke ne zemer, thuaj te dua | |
| | | TheBest Moderator
| Me mijera vjet me mijera shekuj ne zemren time ke per te fjetur do te kesh dhe femije por per mua gjithmone do te mbetesh e njejta dashuri
Te them se sa te dua Sta them dot me fjale Po te hapesh zemren time Atehere ke per te pare Se kam nje goj Se kam dy sy Se kam nje zemer Te lidhur me ty
Sot Eshte Dit E Diele Askush Nuk Punon Vetem Zemra Ime Per Ty Vajze Mendon
Ta fali si kujtim 100% shpirtin tim. Nese shpirti ste mjafton ta fali syrin qe per ty loton. Me lot ne faqe me lot ne sy , me zemer te helmuar,mendoj vetem per ty.
Dy zemra jemi nje shpirt e kemi,me mir te vdes se pa ty te mbes,bilbili ne deg sa bukur kendon ja puthesha buzet asaj qe kete e lexon!!
Te lutem shko pa lot ne sy,te lutem shko se sjam per ty,te lutem shko koken mos e kthe,mos me shiko m? se ti vet me le,dashuria jon u shua si dielli ne perendim,te lutem shko se me ska kthim. | |
| | | TheBest Moderator
| Me buzeqeshje ne fillim tu afrova pa qellim ta pelqeva theshtesin ndaj dhe lidha miqesin.Ne fillim e kam kuptuar se te dua,mendova qe nuk ka kuptim,qe te them.Kam enderruar qdo nate per ty,por kur skam menduar qe enderrat realizohen
per ty mendoj dite e nate, per ty do te kendoj serenate, per ty do te tretem ne vetmi, per ty do te shkrihem si qiri!
Asgje nuk mund te them, asgje nuk mund te shkruaj, por ty po te premtoj, se kurre s'kam per te harruar...
Thuaj yjet jan zjarr thuaj djelli u shua Thuaj bota eshte varr Por mos thuaj nuk te dua
Ne jeten time kerkova dy gezime dashurine tende dhe lumturine time Kur e para u realizua crendesi ka e dyta per mua
--------------------------------------------------------------------------------
je si yll,jesi rrush, sikur ti nuk eshte askush, je si hene qe ndriqon nje bote, je me e mira ne planetin TOKE!!!
Asgje nuk mund te them, asgje nuk mund te shkruaj, por ty po te premtoj, se kurre s'kam per te harruar...
Thuaj yjet jan zjarr thuaj djelli u shua Thuaj bota eshte varr Por mos thuaj nuk te dua
Ne jeten time kerkova dy gezime dashurine tende dhe lumturine time Kur e para u realizua crendesi ka e dyta per mua
Per ty lotet mu than ne sy se skishin forc te binin Por dhimbjen e mbajta per brenda qe te tjeret mos ta shihnin
Mos duaj cdo kend,mos vuaj kot,por dashuro ate qe per ty derdh lot
Me heshtjen perplasemi, e shihemi sy me sy, te heshtur ndahemi ti nga une e une nga ty. Me lotet e heshtjes formoj nje oqean, me fal zemer qe ste kam prane.
Ne takimin tone te pare me fale nje shikim , pash qe ne syte e tu kishte shume shkelqim , syte e tu shkelqenin si kristal, mes kristalit ndodhej nje magnet, mes magnetit ndodhej nje sekret ishte zemra jote qe po me rrembente perjete
Te mendosh per ty eshte e lehte, te vuash per ty nuk eshte e drejt, te qash per ty eshte mekat, te rrish prane teje eshte fat.
Une, dua te te puth ne buze pa te lenduar, te te prek ne dore pa te renduar, te te shoh ne sy pa te verbuar e te te ndjej ne zemer duke te dashuruar.
Endrres se bukur i linda dhe une, ndjenjes se shthurur i gjendeshe ti. Ecnim se bashku ne rruget e pa fund, por shpirtrat tane ndienin vetmi. | |
| | | TheBest Moderator
| Titulli: Re: Sms Dashurije 30/12/2008, 03:30 | |
| do ti puth syt nese me lejon. do ta jap jeten nese e pranon. do ta jap zemren nese e deshiron do ti jap buzet nese i shijon, do ta dha unazen sepse e meriton
Ne jeten time dua te jesh vetem ti,ne jeten tende mos dashuro tjeter njeri,ne zemren time vetem ty do te dua,ne zemren tende me mbaj vetem mua,nje gje kisha dasht ,qe jeten ta kalonim bashk
Kurr mos e jep zemren per asnje cmim vetem nese dikush ta jep per ndrim nese dikent e don duaje mee te vertet por mos e tradhto se e lendon per jet.
Te Deshta Pa Kufi... Se di perse shum te deshta vetem veten e lendova nga ti tash u tradhtova Se di perse per ty qava syt e mi me lot i thava kete se paske meritu per avantur paske mendu Se di perse te deshta se di te deshta pa asnje kufi tash zemre time e mbuloj e zeza Tradhti Per ty shum letra i kam shkru dhe shum te kam besu por kurr se kam mendu se ke mem Tradhtu
te kerkova ne bregun e detit te kerkova ne jeten plote mundime por ti ishe e ulur lehte ne folene e zemres sime
Larg ndodhem prej teje, e sa afer ne zemer te kam, shpres e shpirtit tim, pike e gjakut tim,do te pres edhe nje dite, do te pres edhe nje ore, cdo cast qe shkon cdo ore qe kalon, tik-taku i zemres sime per ty nuk pushon, qe te kujtoj me shum ,qe te dua me thote zemra, qe te me duash nuk te detyroj, une dua te me duash se e meritoj edhe se jam e vecant se ti e di se sa te dua une nuk te do njeri tjeter , prandaj mblidhe mendjen edhe vendos
| |
| | | TheBest Moderator
| Ne zemren time ,je e ulur ti,ne zemren time ,nuk du tjeter njeri ti per mu je e vetmja dashuri nuk mund te kem me nje tjeter lumturi i lutem zotit te te kam vetem ty ,dhe dua te vdes duke menduar per ty
Ndoshta bota do permbyset, se di cdo te ndodhe. ndoshta do vdes une. ndoshta ti. ndoshta do vdesim te dy. ndoshta jeta gjithmone do te na ndaje, por edhe pse te ndare,dashuria per ty gjalle do te me mbaje. ndoshta ti je i kunderti im, por dashuria nuk njeh paragjykime. ndoshta dikush tjeter ne zemren tende qendron, por kot nuk thone: NJERIU ME SHPRESA
Ne keto dite te trishtuara heshtja po me vret sa bukur do te ishte te te dashuroja vec ty ne kete jete Sa bukur do te ishte te kisha nje dashuri e ajo te rrihte per ty e vec per ty Sa magjike do te ishte te enderroje vec dy sy dy syte e tu te bukur si te ish magji
NE netet e largeta te trishtimit te kerkova kaq gjate. Ishte dimer bente acar.
Ti ME IKE SE KU AS VETE SARRITA TA KUPTOJ POR UNE SI E MARRE PERSERI TE DASHUROJ E TANI QE BORA KA MBULUAR SHPIRTIN TIM MENDOJ SE TE GJETA TY TE VETMEN DASHURINE E LASHE HIDHERIMIN PER NJE DITE TJETER DUA TE JETOJ TE TASHMEN TA HARROJ KOHEN E VJETER E PER ME TEPR DUA SYTE E TU QE EDHE PSE SI KAM PRANE PER BESE JANE TE RRALLE
NJE DITE DO TE IKI NGA KJO BOTE TI I HESHTUR DO TE QASH ME LOT PER KOHEN E BUKUR QE IKU DHE SHKOJ PER JETEN TE CILEN NUK MUNDA TA JETOJ
Dashuria ime s'ka kufij, sepse ka vite perjetesia qe eshte larguar prej tyre, ajo ka prekur pafundesite e galaktikave me te pakonceptueshme sepse zemra ime eshte kaq e madhe te fut ty te gjithen brenda, zemra ime madje sa nuk cahet prej teje, zemra ime te do ty si nje dhurate e cmuar, zemra ime te do vetem ty!Ja kush je ti, ja edhe un, ja kush eshte dashuria qe me lidh pas teje me zinxhire ndjenjash dhe vetemohimi!Le te thone qe jam i cmendur, do i le ta thone prape, gjithmone, sepse un e di qe i tille jam, i cmendur pas teje i marrosur, sepse ti je frymezimi im, je gjithcka qe kam dhe do te kem brenda trurit!Te dua dhe nuk pyes perse jetohet, sepse e di qe vetem per TY!Te dua! | |
| | | TheBest Moderator
| Bera keq qe te lash, tani zemra ime po vuan. E vura re shume vone qe te desha kaq shume. Qe kur nuk jemi me bashke e kuptova qe jeta pa ty eshte e pamundur. Mendoj gjithmone per ty. Ne cdo moment te dites je ne zemren time. Kujtoj momentet e bukura qe kemi kaluar bashke, por kam frike se nuk do te kthehen me kurre. Me mungon. Une di vetem nje gje qe zbulova ngadale ngadale duke te njohur dhe desha ta thoja me te madhe, ta degjonin te gjithe, te duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Per te gjithe gezimin qe solle ne zemren time, per cdo enderr qe bere realitet. Ishe forca ime kur nuk kisha fuqi, ishe zeri im kur nuk mund te flisja, ishe syte e mi kur nuk munda te shoh. Me dhe krahe dhe me bere te fluturoja, me preke duart dhe une munda te prek qiellin, drita ne erresire qe ndricoje dashurine ne jeten time. Ishe frymezimi im, mes genjeshtrash ti ishe e verteta, bota ime eshte nje vend me i mire tani, fale teje..
Tani s`mund ta marrish me mend se te dua meshum se ekuacionet lineare me dy te panjohura.Edin te gjith se per dashurin tende jam ne gjendje te zberthehem ne faktor te thjesht.Ateher pse zemren tende e le te mbyllur ne kllapa dhe behesh numer negativ ne rrenjen katrore dhe keshtu vlera e dashuris del imagjinare >> | |
| | | TheBest Moderator
| Nese prej meje mendja s'te hiqet, Nese per mua zemra te digjet, Ateher afrohu dhe me prit pak mua, Se do te vij ngadal qe te them TE DUA
T'kam dasht me zemet t'kam dashut me shpirt Qe ti prej meje do me ik kurr nuk e kam dit Nje zemer e pata dhe ate ta fala Ma more ma theve dhe per jet ma ktheve Me fjal me the te dua Me zemer me the sje per mua
Dua te shkoj Dua te harroj Por dije nje gje Qe gjith te perkujtoj
-----------
Ne thellsine e zemres time eshte vendos nje emer Pergjithmone kete emer do ta mbaj ne zemer
------------------
Lumturine kerkova por une nuk e gjeta, Idealen ma dhurove ti vet por kurre nuk u zbeha, Dashurine per ty e ruajta ne fshehtesi, Por i kam treguar dikujt dhe ti mire e di,
Sa here ti me vjen prane meje, Une bie ne mendime sepse ti je ilaqi i zemres sime
----------
Dashuria u jep mend Ayre qė s'kanė Ndėrsa u merr mend Atyre qė kanė
------------------
Ne te kumanoves e kemi tradit Qe t'a duam njeriun me zemer e me shpyrt Jemi xheloze por kemi te drejt Se dashuria e kumanovares eshte shume shtrenjt
----------
Nenaten e qete ne gjumin e lete kur me kujtohesh ti nuke mundem me fjet
------------------
Pse mkriove perendi qe te vuj per dashuri Pse me lindi nena ime qe te jam me shum kujtime, Oh kjo jete sa e shkret un pa ty vetun me ndejt.
Rruget jan te gjata Netet jane pa fund Qendroj larg teje e ste gjej askund, Eja ti pran meje mos me le ne vetmi Lejoma te puthi njeher dhe t'a largoj ket merzi.
----------
Njeriu pa dashuri si nena pa femije Buza e pa puthur si lulja e keputur Zemra ne vetmi si bora u shkri...
---------------
E pranoj se jam fajtor qe ty zemren ta kam thy E pranoj se kam gabuar qe ty shpinen ta kam kthy E pranoj se zemra jote dhimbjet nuk i meriton E pranoj se n'jeten time me mungon me mungon Jo s'te harroj kurre s'mundem ty t'mos dashuroj
----------------------
E mallkoj diten qe te pash. E mallkoj shiqimin qe ta dhash. E mallkoj buzqeshjen qe ta dhurova. E mallkoj veten qe ne ty u dashurova.
-----------
do te behem zog e ti se do te me njohesh do te vi ne dasem kur ti te martohesh do ti bi daulles per lamtumiren tuaj kurse une i mjeri vetem, vuaj dhe vuaj
te deshiroj fat ne jet nje trup me shendet ne shtepi harmoni dhe dashuri pa kufi
------------------
Ore djal ore djal po ti tham nja dy tri fjale sie ke nis hiq mire s eki po veq vazhdo se vete e di
kur te lodhesh nga kjo loj mos mendo t'kthehesh perser s edhe une do di te jetoj ta bej jeten sikur ti....!!
------------
zemra zemres i bon lutje dashuria e par fillon me Puthje zemra e femres esht hotel kush don hin e kush don del po zemra e mashllit esht si gur kush hin brenda nuk del kurr
----------------------
Nuk jam poet, tė shkruaj poezi Por fjalėn tė dua, E shkruaj vetėm pėr ty Bilbili nė degė Sa bukur kėndon Ti puthsha buzėt Ti qė e lexon | |
| | | TheBest Moderator
| Titulli: Re: Sms Dashurije 30/12/2008, 03:31 | |
| Kur jam nervoz Asgjė s'mė qetson Vetėm, nėse ti e dashur Pran meje qėndron
Dashuri ,dashuri Nuk thuhet kotė Fillon me puthje Mbaron me lotė do te behem zog e ti se do te me njohesh do te vi ne dasem kur ti te martohesh do ti bi daulles per lamtumiren tuaj kurse une i mjeri vetem, vuaj dhe vuaj
te deshiroj fat ne jet nje trup me shendet ne shtepi harmoni dhe dashuri pa kufi
Lumturine kerkova por une nuk e gjeta, Idealen ma dhurove ti vet por kurre nuk u zbeha, Dashurine per ty e ruajta ne fshehtesi, Por i kam treguar dikujt dhe ti mire e di,
Sa here ti me vjen prane meje, Une bie ne mendime sepse ti je ilaqi i zemres sime
T'kam dasht me zemet t'kam dashut me shpirt Qe ti prej meje do me ik kurr nuk e kam dit Nje zemer e pata dhe ate ta fala Ma more ma theve dhe per jet ma ktheve Me fjal me the te dua Me zemer me the sje per mua
Sa here ti me vjen prane meje, Une bie ne mendime sepse ti je ilaqi i zemres sime | |
| | | TheBest Moderator
| Sikur lulja pa arome sikur perla pa shkelqim ashtu do ngelem une n,q,s ti nuk je shpirti im
-----------------
Dashuria fillon me nje shikim, vazhdon me nje buzeqeshje, zmadhohet me nje puthje, dhe perfundon me dy pika lot.
--------
Zemra lengon vajtimi shpejton dashurinė e parė do ta kujtoj edhe nė varrė. Do te bėhem shkrumb e hi do te tretem nga njė dashuri zemra me thot tė dua pse me ben kaq shumė tė vuaj?
Gjithmone kan thėnė nga urrejtja e tepert shfaqet ndjenja e dashurise dhe shfaqet ne horizont.
-------------
Eh ta dish sa shume te dua do te rrije veq me mua, dua ti ndjej buzet e tua, dhe fjalet qe vetem ti mi thua.
---------
Une dhe ti ti dhe une me nje fjal te DUA SHUM
Kujt i thua lule kujt i thua hen kujt i thu princeshė si mu ke then A te duket njejte kur e perqafon athu nje qast ndalohesh mbyll syte e mė kujton..! Athu te rren mendja me kerkon ne shpi po vendi im eshte bosh une mungoj te ti..!! | |
| | | TheBest Moderator
| T'kam dasht me zemet t'kam dashut me shpirt Qe ti prej meje do me ik kurr nuk e kam dit Nje zemer e pata dhe ate ta fala Ma more ma theve dhe per jet ma ktheve Me fjal me the te dua Me zemer me the sje per mua
Sa here ti me vjen prane meje, Une bie ne mendime sepse ti je ilaqi i zemres sime | |
| | | TheBest Moderator
| Jetoj dhe vuaj ne nje qytet te huja Pa Dashuri une Po vdes por ne boten tjeter do te pres Tani ne perfundim cili je ti fati im mbaje kit fjal si kujtim shum me mungon po ku je o shpirti im se pa ty skam sherim
Mitrovicalike jam... mu shty me mu nuk ta han me pak fjal ta msheli gojen dhe ke me derzu i pari lojen pra mos mu shit kuller se ta boj veten bajat lahper
Matematik oj matematik ma ke pre zemren si me thik po skish faj profesori se mend i kisha te dashnori!
Jojo s“kam Harru, Babs i kam Kallxu, Veq po pres mem Puth Mu, E Kuku un at her mu Tranu, Pom mvjen marre met than te Du | |
| | | TheBest Moderator
| Titulli: Re: Sms Dashurije 30/12/2008, 03:32 | |
| Ne dhomen time i shtrir qendroj mendoj per ty edhe kete leter po e shkroj. Eshte nat e bukur hana me yje qiellin po e stolis,e une e veshtroj hanen me shum kujdes edhe aty e shoh hijen tende e cila me tregon, se ti je duke ardh edhe dy fjal qe dalin nga thellsia e zemres vuajtjev tona ju erdh fundi po vjen dita qe bashk te jemi e un i Buzeqeshur kamete prit se mjat kam prit dhe jam merzit
Thuaje te lutem, qe me don. Pse kaq shum po me mundon? Pse po tallesh ti me mua? Esht gabim qe un ty t`dua?
Neso po ti me trego! Thuajem tjeter dashuro. Se ty me s`te dashuroj. Dhe besom, se un do shkoj...
Mos me pyet si jetoi kur dit e nat ne ty mendoi kur e din se jam e vetmuar kur e din qe jam e lenduar. mos me pyet pse kam lot ne sy kur e din qe jan per ty.
Unė po vuaj Ti se kupton Unė po tretem Ti smė shikon Unė po ēmendem Ti smė beson Unė po vdes Ti po jeton
Shum diqka jam Permallu, Ah bre Zemer i miss You, E kisha hup Lapsin se e maj ne Dorź, pėr me n“dejt me ty ni Orź
Vuaj shum , po vuaj dhe per kete gje shkruaj ne mes te kesaj bote po ndihem e huaj | |
| | | TheBest Moderator
| Syt po i qeli e po i Msheli, Zemren ma knaqe bre Baby, Sjam Doktorr as Profesor, Veq di me Livru me Traktor, Ah qka ishin kto Qika, Bre kto i Plast Pika,
Baby je si Akullore, Zemren fill ma More, Langi prej Gojes pom Del, Hajde bre t“kallt Reja a pom Merr, Isha Fry se t“kam Dashnor, Ty t“kam si Ameltore, Pom shkon Kryt knej e Anej, Kallem kallem krejt asht Okej, Ta hangsha Kthizen Bre, Hajde mos em Le.
Syt e tu aspirin goja jote ampicilin durt e tua andoll zeri yt i embell sirup per koll me te tregu qe je ilaq per mu | |
| | | TheBest Moderator
| Puthjet me te embla Ty ti kam dhuruar C'do gje une ty ta fala Atehere kur te kam takuar. Mos e prano ate dashuri Qe te falin shtigjet Prano te zemres time Qe per ty po digjet. Kur zhytem ne mendime Vetem ty te koujtoj Qetesoje zemren time Qe vetem ty te pranoi. A te kujtohet o shpirte Takimi yne i pare Kur ti mua me thoje Do jemi te pandare. Syte po me lotojne Zemra pikon gjak Per ty moj e dashur Qe te kam kaq larg. Do doja te isha fllad Dhe te vija tek ti Te ta ledhatoj trupin Qe e ke plot freski. Do doja te behem lot Te rrjedh nder faqet e tua Qe ta koptoje gjithe bota Se une ty moj, '' Te dua.... | |
| | | TheBest Moderator
| Me duaj per ate qe jam ne te vertete, per momentet e mia te cmendurise per, diskutimet e mia shume serioze, me duaj per sinqeritetin tim, per oren time, me duaj kur te provokoj, por mbi te gjitha me duaj sepse te dua edhe une! Nje person nuk eshte i rendesishem se sa hapesire ze ne zemren tende, por per boshllekun qe ze kur nuk eshte me. Ndonjehere endrrat behen realitet, por me ty, realiteti u be nje enderr. Buzet tona pasionante u bashkuan me to u bashkuan dhe zemrat tona te pafajshme. lotet na rrodhen se gjetem njeri-tjetrin. Nese ti nuk do te kishe emer, do te te therrisja Dashuri, dhe nese dashuria nuk do te kishte emer do ta therrisja me emrin tend. Nese do te zbuloja rrugen per tek zemra jote, do te fshija cdo gjurme per te shmangur kedo qe mund te me ndiqte pas. Do te mesohem me mosqenien tende, do t'u them njerezve qe "ishte fati", do te dije te shtirem e lumtur....kushedi ne do te jem ne gjendje t'i them zemres sime | |
| | | TheBest Moderator
| Tė kam enderruar.
Mbi dritare nata derdh qetsine dhe shiu i furishem shoqeron vetmine. Lart ne qiell te erret dy sy shkelqejne njė zemėr te vetmuare mbushin shprese. Heshtja mbreteron... Dy sy tevegjel ngadalė mbyllen... njė buzeqeshje e ėmbėl vjedhurazi shikon dhe niset ne kerkim te endrres se saje. *** Ngadale lundron ne det dhe ngritet e fluturon ne qiell me dy sy qė shkelqejne atje lartė buzeqeshja flet. Nata kalon... Buzeqeshja mbledhe krahet dhe kthehet ne qerdhen e vet... Serish heshta mbreteron... dhe sytė e vegjel hapen me nxitim Tani dielli i posalindur ndriqon " Tė kam enderruar," njė ze tingellon dhe... sėrish heshtja mbreteron... | |
| | | TheBest Moderator
| Titulli: Re: Sms Dashurije 30/12/2008, 03:33 | |
| Kur ti ,me mungon, ne endrra¦ Tė nesėrmen ndihem, me mirė. Sepse nuk okupohem ,rreth endrres, Ndihem me I lirė.
Kur ti ,me mungon Edhe ne realitet , Atėherė jeta ime , Behet ferr ,ne te vėrtetė.
Kur ti ,me mungon , Edhe atėherė kur sdua. Filloj te besoj se, je, MOLLE E NDALUAR.
Kur ti ,me mungon E kam shumė vėshtirė. Sepse thelle ne zemėr , E ndjej atė zbrazetire.
Kur me mungon veē ne ėndėrr , gjithmonė te arsyetoj . Por ne jetėn e pėrditshme, Nuk mundem te perballoj | |
| | | TheBest Moderator
| SI NDIHEM PA TY??? ^^^^^^^^^^^^
Ku me ike ku humbe ku u tretė njė plage ne zemėr me mbete njė zjarr qė kurr nuk shuhet njė emėr qė perjete ruhet
Se di c'me ndodh kur jam me ty Kur me shikon me ata sy Kur me buzeqesh me ledhaton Koke e kėmbė ti me pushton.
S'e di se c'ndjen kur me ke pranė Kur te dy vetėm rrimė menjane Kur koken ve tek gjoksi im S'e di a e ndjen shpirtin tim ?!
S'e di c'mendim ke ti pėr mua Kur te shtrengoj por s'them te dua Kur them se vdes pėr buzėt e tua S'e di a me beson ti mua?
S'e di c'do tė ndodhė me ne te dy Sikur tė mos jem mė me ty Sikur kjo ender te ndalet njė ditė S'e di a do tė shoh me o drite?
S'e di pa ty ēdo bėj o yll Pa ty kjo botė me duket njė pyll Pa ty kjo botė s'do kėtė kuptim S'e di o fiksim i trurit tim.
S'e di valle a do tė duroj Pa e puthur me atė goje Pa e prekur me atė dorė S'e di a do ndjej me nxehte a bore.
S'e di sa gjatė do tė vazhdoje Por di sa shumė te dėshiroj E di sa shumė ti me gezon Kur pak vėmendje me kushton.
E ndjej se shumė do tė te dua Sa kohe kėto buzė do me puthin mua Sa kohe qė zemra do t'me punoje Emrin tėnd do tė kem ne goje.
S'e di sa shumė do tė zgjase kjo jetė S'di si do shkoje ne te vėrtetė Por diēka di me siguri : Ajo qė dua je veē.......... Ti. | |
| | | TheBest Moderator
| Dy sy te bukur u bene gjahtare te zemres time Cdo nate ata me linin zgjuar Ndersa diten humbisja ne enderrime Dhe fillova te dua shkelqimin e tyre fatal
E u fala atyre me te zgjarrten ndjenje Po c'me falen ata valle? Sa keq qe syve u besova Se brenda ata qene bosh , pa kuptim Vec bukurine tek ta lexova por me kot u mundova Te gjej Dashurine. | |
| | | TheBest Moderator
| Naten e mire,rruge e te gjitha hapave naten e mire,hene e te gjitha neteve naten e mire,prill i te gjitha viteve naten e mire,qiell i te gjitha shteteve naten e mire,dashuri kulmi themeleve.:-X
Dua te behem lot Te pikoj ne buzet e tua Te te them sa shum Te Dua
Une asnje dite s'kam menduar se mund te jesh nje qenie e vdeskshme parajses te kam perngjasuar cdo gjeje qe i thone e perjetshme
Por kete mbremje,pata ndjere ne parkun me te lashten ere nje margaritar qe lengoi nje karizmantene qe mbaroi
I vdekshem je!-te dashuroj | |
| | | TheBest Moderator
| Titulli: Re: Sms Dashurije 30/12/2008, 03:34 | |
| Me duket se po ta puthe buza ime buzen tende do te bie e vdekur mbi ty
E doja veten pa trup,pa peshe qe te qendroja embel ne buzet e tua
Ne u ndame si dy lot lot te akullt une dhe ti dhe kur dielli deshi te na ngrohe cuditerisht ngriu dhe ai.
Kuptoj se duhet te vazhdosh perpara Nje jete te tere Ndersa e imja eshte gjysem e ndricuar Endrrat e mia me zgjojne dyshime Duke me dhene lajmet e trishta Se dashuria e vertete Eshte me jete te shkurter Dote mebetet me kohe Vecse te qendroj me dhimbjen e shpirtit tim Qe sic sheh do me drejtoje ne varr! | |
| | | TheBest Moderator
| Kur jam nervoz Asgjė s'mė qetson Vetėm, nėse ti e dashur Pran meje qėndron
Dashuri ,dashuri Nuk thuhet kotė Fillon me puthje Mbaron me lotė do te behem zog e ti se do te me njohesh do te vi ne dasem kur ti te martohesh do ti bi daulles per lamtumiren tuaj kurse une i mjeri vetem, vuaj dhe vuaj
| | | TheBest Moderator
| Nje dite kur do zgjohesh Mos laj syte me lot Dikush do te tregoj Se nuk jam me ne kete bote Ne kalendarin tim Veq dy data jane Njera kur u pame E tjetra kur u ndame
Une jam ajo qe vuaj Ajo qe per dashurin tone shkruaj Ajo qe ende gjdo gje kujtoj Ajo qe ty don te harroj E ti ti ike pa fjal S“munda te te ndal Por tani kam kuptuar Se kisha gabuar
Se kom besu , po ish e vertet, ato qe shum duhen , nuk kan fat ne jet.
Mos e jep Zemren per as njė ēmim Vetem nese dikush ta jep per ndrrim Kur te dashurojsh dike duaje mete verte Por mos e tradhto se e lendon per Jetė
Mos me shiko me inat mos me mallko deri dje ishe imi sot ben se ste njoh.. ste pengoj jo idashur edi q eke femer sikur edhe une zemren ekam te tplasur smund te thrras ma ne emer ne nje qytet ne jetojme per kte ste kam faj une neser ndoshta dhe une do bej se ste njifsha kurre..
Hapi kufijtė E shpritit tėnd Dhe dashuro Pa frikė Shiqoje dritėn Nė shpirtin tėnd Tregoi tė Madhit Zot Qė di tė dashurosh E nėse nuk i Beson Zotit Mtrego mua
Nuk premtoj te te dua perjete sepse asgje ne kete bote nuk eshte e perjetshme por premtoj qe do te heq dore nga dashuria per ty nje cast para se perjetesia te mbaroj..
Vari ndjenjat e tua ne zilet e dhive, ose flaki tej ne grazhdin e lopeve, ne kotecet e puleve mbas shtepive, shtroji rruges, pellgjeve e gropave.
Hidhjua ta hane naten qente, e te lozin me te gjer ne ag si te terbuar, dhe dashurise ti dalin penjte, dhe lere ashtu, cope-cope, pa arnuar...
Plase te plase si qelq tek shkembinjte, siper malit, diku andej nga pllajat, ta mbledhin copa-copa barinjte me keqardhje aty te majat.
Shtyje dashurine ne humnerat, qe egersirat ta hane ne dimer, ta mbulojne fletet e dherat, ndonje dru qe rrufeja ti hedhe siper.
Vare pra zileve, dashurine tone, qe dhite ta marrin malit me vete, per mua s`ka vlere, eshte teper vone, lere tutje malit ngujuar te mbetet | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Sms Dashurije | |
| |
| | | | Sms Dashurije | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |
|