| Poezi Nga AdmiraL | |
|
|
|
Autori | Mesazh |
---|
AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Poezi Nga AdmiraL 24/11/2007, 01:56 | |
| Shpirti im Shpirti im sa for te dua sikur lulen ne pranvere a te kujtohen ditet tona kur se bashku ishim perhere Fjale e bese mi ke dhene Mori lule trendafili kur kendoje ne ato male Me ate ze porsi bilbili Tash sa koh qe mje larguar Te mbaj ne zemer pergjithmon Tani mbeta i vetmuar Malli yt po me pervlon!
Kur te them shko dua qe te rrish, fjalen qe se them dua ti ta dish, kur te them hesht dua te flasesh pa pushim, kur ngurroj te te puth dua nga ti ne buze nje kafshim!!!!!!!
Te dua Te dua me don nje shtyll na pengon dhe na ndan ket jet vetem varri i shkret..
Edituar pėr herė tė fundit nga nė 24/11/2007, 02:15, edituar 1 herė gjithsej | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Sot po shkruaj 24/11/2007, 01:57 | |
| Sot po shkruaj Sot po shkruaj per ty jeta ime fjalet qe dalin nga zemra ime po shkruaj thelle jam zhytur ne kujtime e nga malli e dashuria po vuaj ti me bere poete ne dashuri ti me bere te shkruaj vargje per ty thur gjith jeten poezi per ty qe zemren ma kenaqe le te behet himn kjo poezi dhe ne cdo moment te jetes ka per te qen nje mrekulli ah,sikur ta dije sa te dua se sa shum me mungon cdo cast qe rrije me mua se zemra zemren kerkon po ta le kete kujtim ne vargje qe gjtihmon ta lexosh edhe kur te jem larg nder varre te vish e te ma kendosh | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Per ty me zemer vuaj 24/11/2007, 01:58 | |
| Per ty me zemer vuaj
Dora ime sdo te ndalet vetem per ty do te shkruaj nje dite te vone do ta kuptosh se per ty me zemer vuaj Mergimtare je ne kete bote shum larg je pa mua syte per ty me pikojne lot mos harro kudo qe je "Te Dua" Te lutem kur te lexosh keto fjale kupto se ketu eshte nje gje e vertete kupto se per ty vuan shum nje djale qe jeton i vetem pa dashuri ne jete Shum larg te kam me kilometra, Por ne zemer as me milimetra, Asgje nuk dua prej teje, Vetem te kem afer shum afer meje Deshiroj te shof me sy te mos digjem mall per ty sikur te isha rreze hane do te hy ne dhomen tende, vetem ta dish se sa te DUA sdo te jetojsh as 1 orė pa mua! Dashuri e vertete ishe ti per mua por asnjehere ne jete e shijuar edhe pse kurr nuk te takova ta dish se me zemer te kam dashurua
Deri kur per ty do te mendoj deri kur shpirti ty do te kujtoj deri kur une i mjeri te duroj deri ne fund te jetes zemra ty do te dashuroj
Mos e kupto kete si nje fjale te thjeshte mos e kupto kete sikur tjeret thone se kur te njoha menjehere te kam deshte dhe do te vazhdoj te dua pergjithmone! | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Plage dashurie 24/11/2007, 01:59 | |
| Plage dashurie Gjendesh diku larg, qe as vete s'mund ta paramndoj, se kur do te kthehesh fati do ta percaktoj.
Si mund te jetosh pa mua kur te mundon vetmia njeriu me gjysem shprese kur i mungon dashuria.
Ndoshta ke gjetur dike per ty te mposhtur vetmine per te luftuar jeten te kujtosh dashurine.
Te frenosh shpresen e nje te riu ne lulezim Zoti do te dhuroj me te madhin denim
Ndoshta do te kthehesh po ku ta di i shkreti edhe nese vdes nuk behet kijameti
Te gjitha qe i permenda s'jan aq me rendesi por desha ta sheroj plagen per dashuri | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Ne dasem 24/11/2007, 02:00 | |
| Ne dasem
do te behem zog e ti se do te me njohesh do te vi ne dasem kur ti te martohesh do ti bi daulles per lamtumiren tuaj kurse une i mjeri vetem, vuaj dhe vuaj
te deshiroj fat ne jet nje trup me shendet ne shtepi harmoni dhe dashuri pa kufi | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 24/11/2007, 02:01 | |
| TE PYES Te pyes,ku po shkojme? Me thua,s'e di! Me pyet ,pse jetojme? Pergjigjen s'e di.
E prap te ledhatoj floket e zi Te puth te perqafoj, E te strngoj ne gji.
Te dua,te them , Te dua a e di Te puth ne buze, Me puth dhe ti.
E pastaj,heshtje,qetesi Dy zemra degjohen Here une here ti, Te dua,degjohet perseri.
Keshtu vazhdojme ne pafundesi Here te prek une,here me ndez ti. Dy zemrat tashme jane bere nje Valle a s'eshte kjo dashuri!!
Te pyes,pse jeton? Me thua,per ty Me pyet c'fare do? Te them........ te dua vetem ty! | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Me mungon: 24/11/2007, 02:02 | |
| Me mungon:
Dhembja ne gjoksin tim me rendon shum per ty kur malli me buzeqesh, dhe ne zemer po me rri.
Ka zen vend dhe nuk luan dot qe me ben syrin me lot! qe me dridhet buza e that, shpirti digjet flake-flake.
Shum rend qenka keshtu t'jetosh! me dhembje, mall, e dashuri perse zemra nuk gezohet dot, perse shpirti rrin n'vetmi.
Kur ti lexosh keto rreshta mendo se jam afer me ty te tregojn shkronjat e zeza! sa me mungon mua ti | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Trendafili 24/11/2007, 02:03 | |
| Trendafili Si flet trendafili eshte dashuria e pare kepute ate dhe verma mbi varre derdh dy pika lot trendafili te lulezoj sepse edhe ne varr veq ty te dashuroj
Thikat i kisha pranuar plumbat i kisha duruar por qe ndahem prej teje kurr se kam besuar
Derdhi lot mbi dheun qete ka mbuluar tash sme duhet jeta per ty kam jetuar
Sdu asgje ne jete vec te jem me ty kur te vdes dora jote te mi mbyll keta sy
Kur te degjosh per nje VDEKJE dije se flitet per mua ne kete bote smunda te jetoj se me vrane buzet e TUA.
merri syte e mija dhe veshtro merre zemren time dhe degjo puthi buzet e mija dhe kujto te dua perjete kete mos e harro | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Pa dashurin tende 24/11/2007, 02:25 | |
| Pa dashurin tende Mos kerko nga un t`harroj, se thell ne zemer ty te kam. Me kurr si ty s`mund te dashuroj, Pa dashurin tende e varfer jam.
Ike me le sikur jetim, ike me le me lot ne sy. Zgjohu i dashur se je gabim. Se ndjen sa mall un kam per ty?
Ah o zot q`po ndodh me mua? O zot i madh q`faj kam ber un? O zot tregom se ku kam gabuar? O zot pse zemren time e len te vun?
M`kujtohen fjalet qe ti mi thoje, m`kujtohen puthjet qe mi dhurove, m`kujtohet qe ti dikur me doje. Athua ti asnjeher kto s`i kujtove? | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Kaloj dita dhe nata 24/11/2007, 02:26 | |
| Kaloj dita dhe nata Kaloj dita dhe nata pa te degjuar zerin ty pse o jeta ime luan me ndjenjat e mia ti pse o enderr me turturon pse o zemer me lendon pse o drite e syve te mi ste bje ndermend per mua pse me len gjith naten poezi me dhimbje e lot duke krijuar.
Kte poezi e shkruaj me lot ne oret e vona yjet shikoj sikur ato me shoqerojne per nje qast syt e mi nuk lotojne por prap mbushem ne vaj se ti per mua nuk ke mall.
Nuk dua vaj as gezim dua te tret shpirtin tim dua te tretem ete zhdukem kur tme kerkosh te mos dukem te mos kujtohet as emri im sepse shiun e ktheve ne lot te dal nga syt e mi.
Mos kerko me lotet se ku kane rene ose dheu ku me ka zene mos kerko buzen e etur sepse ajo me tash ka vdekur.
Mos kerko me syt qe kan lotuar mos kerko doren qe te ka ledhatuar floket qe ke pergedhelur mos kerko fjalet sepse tashme ato jane tretur :? | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Nje deshire 24/11/2007, 02:28 | |
| Nje deshire Nje deshire ne jete e kisha por ajo kurr smu plotesua vetem nje here te kisha prane dhe te bej me ty qka te dua,
vazhdo rruges tende koken mos e kthe do te vdes per nje puthje qe kurr nuk ma dhe,
do te jetoj per ty me te vetmin kujtim enderra e parealizuar ne shpirtin tim,
per ty u mundova neper shi e bor por qenka e kote sepse nuk shkon me zor,
pse po me qan shpirti pse po vuaj me zemer pse ende pa te takuar u dashurova ne emer,
te thash se shum te dua por ti nuk me besove ta fala dashurine por ti nuk e pranove, | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Vuaj por nuk e di pse 24/11/2007, 02:30 | |
| Vuaj por nuk e di pse Ishte ai qiell i kaltert, e une te shikoja ne sy, me verbonte bukurija qe mbretronte m“bi ty. Me pikonin lotet per ty Engjulli im, se vetem ty te dua ne kete jeten time. Kur lulet qelin e gjelbrimi gjelbron te kujtoj ENGJULL e malli me mbulon. U pikllova shum qava shum per ty, me beso se te dua pasha keta dy sy. Te deshta shum ta fala edhe jeten, pse o ENGJULL ma kepute shpresen. Me trego ENGJULLI im pse e pata une kete fat te largohem un nga ti e te jetoj kaq larg. Mos me mallko ENGJULLI im te lutem a nuk e sheh qe pa ty nuk mundem. PA TY nuk me rreh zemra PA TY s'me kalon jeta PA PUTHJEN tende Buzet e mija mbeten te etura | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Poezi per vogelushen tim 24/11/2007, 02:37 | |
| Poezi per vogelushen tim Ti me vlene aq shume ne kete bote te kam drite te syve e te kam jete per ty jetoj dhe per ty kendoj te kam te dashur dhe te shtrenjte.
Me doren tende ta lemoj koken qe te fleshe me mire ne gjume ti je pjesa e zemres time ty te dua cdo here me shume.
Ti nga zemra ime dole, aty burove u rrite deri me tash me plote dashuri nje jete te gezuar enderroj ta dhuroj voglushi i im , e shtrenjeta dashuri.
Te perqafoj aq shume e me zjarre plote ne zemer me there kur te shof te hidheruar sepse une jam per ty ,cdo here e cdo kund keshtu ne jeten time une jam betuar.
Ti je gjaku i im , dhe lulja me e shtrenjte qe rritesh ne kopshtin e jetes time per ty lutem , per ty enderroj cdo here paq fat ne jete dhe shumė e shume gezime. | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Si Munde 24/11/2007, 02:45 | |
| Si Munde S'kam besuar se mė ik si era S'kam menduar tė jetoj pa ty S'besoj se erdhi pranvera Derisa s'pushojnė tė lotojnė kėta sy Nė ēdo hap nė ēdo vend dhe Nė gjum mė bie ndėrmend Kur flej Mė duket tė kam pranė Kur qeshi mė duket mė shikon Kur qaj mė duket mė pajton Eja pranė meje Edhe nė vdeksha Nuk do tė harroj . | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: TĖ DUA 24/11/2007, 02:48 | |
| TĖ DUA
Tė dua tė pres Nuk dua tė vdes Me ylzit e natės Unė tė pėrshėndes
Kujto erėn e mali Kujto erėn e lehtė Kujto zemrėn time Qė tė don pėr jetė
Ah sa natė e lumtur Ah sa natė e qetė Gjithmon mė kujtohesh Nga ora
Tė dua pa masė Tė dua pa mbarim Tė dua mė shumė Se sa shpirtin
Tė dua ,tė dua Pėr ty do tė vdes Por ti a mė don mua? Pėrgjigje po tė pres? | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Me fal 24/11/2007, 02:55 | |
| Me fal Mė fal qė Tė Dua kaq shumė, mė fal qė nė zemėr tė lėndoj, mė fal por ėshtė tepėr vonė nuk mundem unė TY tė harroj! Mė fal qė tė bėra padashur pėr mua pa qėllim tė mėndosh, mė fal qė tė bėra pėr mua poezi me dhibje tė krijosh! Mė fal por njėriu prandaj vuan tė tė dashuroj njė njėri si TI, ti thajė lotėt pa kaluar qėrpikun dhe kur tė prek buzėt tė quhet DASHURI Mė fal por nuk tė them TĖ DUA, nuk dua mė puthje nga TI, ato janė vetėm vuajtje pėr zemren, ato mė bėjn tė ndihem njeri! Por unė njeri nuk dua mė tė jem, nuk dua unė tė flas pėr dashurinė, sepse TI mė nxore nga zemra, pa TY jeta s“ka kuptim! Mė fal qė prap po tė lėndoj, mė fal qė pėrjetė do TĖ DUA, mė fal por nuk e di si bėhėt me njė njėri tė ēmendur si mua! I ēmendur se tė tjerėt i dua si veten, i ēmendur se tregoj tė vėrteten, i ēmendur se jam i sinqertė, se TY TĖ DUA mė shumė se njė jetė Mė fal pėr tė metat e mia, mė fal qė tė dhash njė shekull Dashuri, por jeta i ka kėto padrejtėsi e mua jeta mė solli tek TI! Dhe Ti si njė qenie e pafaj, si njė ėngjull me zemer tė vrarė, Ti ke diqka tė veēantė, Ti ke shumė lotė tė patharė! Mė vjen keq qė unė nuk arrita tė tė kthej buzėqeshjen pėrsėri, ashtu siq Ti ma ktheve mua dhe mė bėre tė ndihem njeri! Ndoshta Ti je munduar nė zemren tėnde tė mė pranosh, po vallė pse unė nuk kam guxim tė bėj tė mė dashurosh! Pėrse mes poezive unė veten lėshoj, dhe ne ē“do pikė loti mundohem tė tė imagjinoj! Pse vallė njė zemėr si tėndėn se kuptoj?!! tė mė dashuroj kaq fortė dhe kaq fortė tė mė lėndoj | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: DUKE TĖ TĖ PRITUR 24/11/2007, 02:56 | |
| DUKE TĖ TĖ PRITUR Miliona shekuj kėngėt i kėndova duke tė tė pritur i vura notat nė pentagramin e dashurisė pėr tė hedhur valle nė pėrjetėsi me shpirtin e njomė pėrbrenda
Shtatė palė ėndėrrat i thura e ish'thura nėn hijėn e mungesės tėnde qielli sikur pėrgjysmė u qa merr flakė tė gjaktė ditėt i palosa plotė me mallė nė mendje pikturova shpirtin tėnd
Mėngjeseve tė bardha duke tė pritur gjurmėt e fantazisė mė shpjerėn deri te gjokset e guacave i m'plaka netėt e vetmuara bashkė me margaritarėt.
Duke tė tė pritur vetėm ty...!? | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Nuk kam menduar! 24/11/2007, 02:59 | |
| Nuk kam menduar! Kurre skam menduar se largohesh nga une ma fike qirin e dashurise ma bere zemren shkrume. Ku e kam dashurine a thua kush ma mori perpiqem e digjem pyes pse me treadhetoi! Pse mashkulli i zii lind e vuan pse dashuria eshte per te shkrumuar! o zot me trego rrugen e dashurise o zot me ndihmo dhe bisedo me mua? ta qaj hallin tim se sa fort e dua se vetem ti mundesh te me ndimosh qe shpyrtin tim te ma sherosh....!!! | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Tė thashė 24/11/2007, 03:02 | |
| Tė thashė Tė thashė tė dua, por tė gėnjeva Tė thashė ndjej atė qė se ndjeva Tė thashė e di pėr atė qė se dita Tė thashė nuk e di atė qė e dita!
Tė thashė se jam, ai qė nuk isha Tė thashė qė kam atė qė se kisha Tė thashė do bėjė atė qė se mendoja Tė thashė se dua atė qė e deshiroja!
E mohova tė vėrtetėn e argumentuar E pohova gėnjeshtrėn e vetėsajuar Tė ngacmova kur ishe indinjuar Tė lėndova zemrėn qė e kishe t'plaguar...
A e kuptove pėrse tė kundėrshtova A e kuptove pėrse tė sulmova Isha e dobėt shumė, ndaj gabova Nė munges dije gjithēka shkatėrrova.
Tani me vete mendoj edhe pėrkujtoj Isha unė ajo apo tjetėr forcė mė drejtoj Smund ta kthej prapa as kohėn as jetėn Pėr gabimet bėrėse dua tė rrah vetvetėn! | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: E DI 24/11/2007, 03:04 | |
| E DI E di vendin ku banon. E di mendjen Cka mendon. I di rruget ti ka shkon. Vetem nje nuk e di . A me DASHURON!?
Sdua asgjė tjeter vec njė herė met pa, pa ta degju zėrin, jet pėr mu nuk ka, se di a me deshte apo jam mashtru, apo tė merr malli kur nuk je me mu??!!
Pa ty bota e humb kuptimin Pa ty dielli e humb shkelqimin Pa ty edhe friksohem JoJo pa ty nuk jetohet.
Puthjet me te embla ti mi ke dhuru jeten ty ta fala kur me the te du.
Pa ty smundem tė rri, pa ty zemra mė bėhet hi, pa ty varri nuk mė pranon, pa ty jeta nuk mė mjafton. | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Ėnderr e heshtur 24/11/2007, 03:04 | |
| Ėnderr e heshtur
E dashura ime , e mir ime e panjohur , Tani s'mė zė gjumi duke menduar pėr ty , Nė dritaren time rrah shiu i pasosur , me trishtim ėndėrror e mallėngjim tė ri . . .
E dashura ime e pashfaqur, e shtrenjata ime sa ėndrra , dil mos m'u fsheh ne misterin e vetes time , mjafte ndjete mbrenda nė ket shpirt . . .
E dashura ime drita ime e jetes tė lutem mė ndihmo , Si mundem tė mbaj gjith ket dashuri ??? Sikur ta dish ,sa shumė gjėra me djegin gjoksin pa thėnė, Sikur ta dish se ē'lėndim ka shpirti im si njė lule e vyshkur nė pranver , duke te pritur ty mos po vjen njėher ....... | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Lermėni tė qajė 24/11/2007, 03:08 | |
| Lermėni tė qajė Lermėni tė qajė mbi humnerat e jetės Ta nxjerr shpirtin e ta pėrplas atje, Pėr trishtimin e mallkuar qė shpirtin Ma ka venitur Lermėni tė qajė mbi c,do krijes tė kėsaj bote Qė janė taman si hije e jo krijesa njerzore! lermėni tė qajė tė thėrras pa pushim o njerzė dėgjojeni vetėm pak shpirtin tim Lermėni tė qajė atje tej i vetmuar qė kur c,do gjėje ti vije fundi tė qeshė pa pushuar | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: I ēmendur !!! 24/11/2007, 03:09 | |
| I ēmendur Me thane se jam i cmendur I cmendur se ndjej dashuri Me thone se jam I cmendur Se mall ndjej te shkruaj poezi I cmendur me thone se jam Se besoj tek ti Se fjalet e tua jane tė kota Jane fare pa dashuri Ohh I cmendur un jam Se besoj tek ti Se te dashuroj pa hile Vall kjo quhet cmenduri
? | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Kur mendoj per ty 24/11/2007, 03:13 | |
| Kur mendoj per ty Dhe ethe shpirtri leshon Mendoj per gjenjen me te bukur ne jete Mendoj per dashurine tone.
Kur mendoj per ata sy te bukur Dhe buzet qe dridhen pa fjale Mendoj per floket mbi gjoksin tend Dhe zemrat qe rrahin pandal.
Kur me ty bisedoj dhe heshti Dhe dridhem kur me flet ngadal Mendoj se brenda teje ka dicka Qe ti ma thua me zemer, jo me fjale.
Dicka qe me ben te ndihem si engjell Dhe hap krahet drejt teje te fluturoj Ti me shterngon aq forte prane vetes Dhe un ngadal peshperis te dashuroj
Nese nuk te thash se per mua je ti ajo qe me fal buzeqeshje ajo qe me fal ngrohtesi
Nese s'ta shpreha dot sa shume te dashuroj fajin e kish natyra qe si dha zemres goje | |
|
| |
AdmiraL Webmaster
| Titulli: Dy buzė... 24/11/2007, 03:14 | |
| Dy buzė... Dy buzė tė kuqe, dy dėshira tė flakta, qė afshin ma thithėn, gėzimin ma fikėn, si fantazma hikėn ndėr do bota tė larta... Dy buzė si tėpėrgjakta, dy dėshira tė flakta, qė afshin ma thithėn nė buzė kur mu njitėn andjet m'i trazuen, zemrėn ma tėrbuen, trurin ma helmuen e nė fund u mėrguen... Dy buzė tė kuqe, bukuri fatale, tė njė gruaje stėrzane njė pjsė zemre mė nxorne, njė pranverė tė tanė mė morne dhe gėzimin ma vodhne... Ato dy buzė tė kuqe dhe dy lote tė mija qenė shenja tė dhimbjes, kur mė vrau bukuria, kur mė zu dashunia e mė dogji rinia. | |
|
| |
Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL | |
| |
|
| |
| Poezi Nga AdmiraL | |
|