Albania.123.st
Pėrshendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma nė faqen tonė, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund tė identifikoheni qė tė merrni pjesė nė
diskutimet dhe temat e shumta tė forumit tonė.

- Nė qoftė se ende nuk keni njė Llogari personale nė forumin tonė, mund ta hapni njė tė tillė duke u Regjistruar
-Regjistrimi ėshtė falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kėnaqėsi:
Staffi i Forumit Albania Server Forum

Vizitor tė nderuar dhe tė rrespektuar nėse dėshironi qė pop login tė mos shfaqet klikoni butonin DO NOT DISPLAY AGAIN
Albania.123.st
Pėrshendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma nė faqen tonė, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund tė identifikoheni qė tė merrni pjesė nė
diskutimet dhe temat e shumta tė forumit tonė.

- Nė qoftė se ende nuk keni njė Llogari personale nė forumin tonė, mund ta hapni njė tė tillė duke u Regjistruar
-Regjistrimi ėshtė falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

Me Respekt dhe Kėnaqėsi:
Staffi i Forumit Albania Server Forum

Vizitor tė nderuar dhe tė rrespektuar nėse dėshironi qė pop login tė mos shfaqet klikoni butonin DO NOT DISPLAY AGAIN
Albania.123.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Albania.123.st

PortalPortal  RegjistrohuRegjistrohu  ForumForum  Latest imagesLatest images  KėrkoKėrko  identifikimiidentifikimi  
Mirė se vini nė forumin "www.Albania.123.st". Ju dėshirojm argėtim tė kėndshėm, kaloni sa mė mirė nė mesin tonė.

Arta Kamberi

Shko poshtė 
AutoriMesazh
BoraBardh
Senior Member
Senior Member
BoraBardh

Female
Numri i postimeve : 1399
Job/hobbies : ??
Humor : ??
Registration date : 12/12/2007

Arta Kamberi Empty
MesazhTitulli: Arta Kamberi   Arta Kamberi Icon_minitime1/2/2009, 19:06

E bukur nė shumė mėnyra

Thjesht tė jesh e bukur nuk mjafton pėr tė prekur suksesin. E megjithatė, tė jesh njė vajzė e bukur ka sigurisht pluset e veta. Nėse kėsaj i shton njė vullnet tė ēeliktė, atėherė po, qė ke nė dorė ēelėsat e duhur pėr tė arritur suksesin e dėshiruar. Kėtė leksion e ka kuptuar me kohė bukuroshja preshevare Arta Kamberi, e cila radhitet ndėr bukuroshet mė tė kėrkuara shqiptare. Pėr t’u pėrballuar pak nga pak me kureshtjen, vėmendjen, sfidat, sė fundmi edhe me kėtė bisedė, qė plotėson tėrėsisht detajet e njė jetė prej protagonisteje nė qendėr tė vėmendjes.

Intervistoi: Gazmend Kajtazi

E keni nisur me fitoren e njė kurore miss-i... Je zgjedhur pėrcjellėsja e parė e "Miss Shqipėria 2008" nė Tiranė, nė njė konkurrencė tė madhe nė mesin e 31 konkurrueseve nga trojet shqiptare... Nė spektaklin ‘Miss Globe 2008’ je nderuar me ēmimin “Miss Cosmopolitan”...

Ishte kėmbėngulja qė mė shtyri tė merrja pjesė nė konkurse bukurie. “Miss Presheva” ka qenė njė kurorė qė mė shėrbeu shumė dhe mė hapi disa dyer.
Arta Kamberi Artak2
A ke marrė pjesė edhe nė ndonjė konkurs tjetėr bukurie apo mode?
Po, nė “Miss Kosova 2007”, ndėrsa nė vitin 2008 nė “Miss Shqipria”, “Miss Europa junior”, “Miss globe” dhe nė tė gjitha jam shpėrblyer.

Sa e rėndėsishme ėshtė bukuria pėr njė miss?
Nuk mendoj se ėshtė e rėndėsishme vetėm bukuria. Mendoj se ēdo femėr ka veēantinė e vet. Ėshtė mendja e femrės, inteligjenca, besimi nė vetvete, mėnyra se si prezanton klasin e saj qė kanė rėndėsi. Mendoj se Miss-i ėshtė njė femėr kompletuar nė tė gjitha aspektet. Mund tė jesh e bukur nė shumė mėnyra...

Si njė vajzė e bukur, sa e vlerėson pamjen e jashtme?
E vlerėsoj pamjen e jashtme, ėshtė diēka qė mė tėrheq, por pastėrtia ėshtė primare.

Mund tė thuhet pėr ty se je njė vajzė me karakter tė fortė?
Po. Shpresoj tė thuhet. (Qesh)
Arta Kamberi Artak3
Vuan nga ndonjė kompleks?
Se, jam e bukur... hahaha. E kam sa t’i njoh njerėzit e tė krijoj njė pėrshtypje pėr ta.

Nė murin e dhomės tėnde, ke ngjitur fotot e tua?
Po kam, nganjėherė mbetem duke i shikuar (qesh).

Ēfarė natyre ėshtė Arta?
Jam natyrė e qete dhe vėzhguese. Mund tė jesh e bukur nė shumė mėnyra…

Tė pėlqen tė ndjesh tė gjitha vėshtrimet drejtuar mbi ty?
Nė rastet kur duhet tė ndjehen, atėherė po, ama jo gjithmonė duhet.

Diēka pėr jetėn tėnde private...Sa e hapur je tė flasėsh?
Sė pari, jam maturante dhe po pėrgatitem pėr obligimet qė do t’i kem. Jam shumė e hapur, ndoshta edhe nga fakti, qė nuk jam e lidhur, sepse kam qenė shumė e impenjuar gjatė gjithė kohės, ndoshta edhe nuk e kam takuar personin e duhur.
Arta Kamberi Artak1
Pėr ty, ėshtė mė i rėndėsishėm: Gėzimi, fati apo dashuria?
Mendoj se duhet tė kesh fat qė tė kesh gėzim dhe dashuri. Janė tė lidhura me njėra-tjetrėn.

Beson nė dashurinė me shikim tė parė?
Po jam me dy mendje, s’e kam shijuar dashurinė ende.

Ēfarė cilėsish duhet tė ketė njė person, qė tė jetė i duhuri pėr Artėn?
Upsss, i pashėm, i gjithanshėm, etj.

Konkretisht cili do tė jetė profesioni juaj me tė cilin do tė merreni nė tė ardhmen?
Mjeke apo aktore. Shpresoj qė nė momentin e duhur tė mė qartėsohen idetė.

Momentalisht me ēfarė po merret Arta?
Me reklama tė kalendarėve, reklama nė pėrgjithėsi.

Me sa para dole sot nga shtėpia?
Prit sa tė shoh portofolin…(Qesh)
Arta Kamberi Artak5
Mė shumė pėr Artėn
Ditėlindja: 19.04.1990
Shenja e horoskopit: Dash
Hobi: Noti
Familja: Babai gjinekolog, mami infermiere, 2 motrat e mėdha, mjeke tė diplomuara, motra e tretė studente e mjekėsisė, po ashtu edhe vėllai student i mjekėsisė, e unė Miss... hahhaha... pres qė edhe unė tė bėhem studente
e_mail: arta_geta@hotmail.com
Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Arta Kamberi
Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Hasan Zyko Kamberi
» Interviste me Arta Bajramin
» [Muzike] Nurimeda Kamberi - Ende te dua
» Hasan Zyko Kamberi ( XVIII - XIX )
» Arta adhuron Del Pieron