| Albania.123.st
|
Mirė se vini nė forumin "www.Albania.123.st". Ju dėshirojm argėtim tė kėndshėm, kaloni sa mė mirė nė mesin tonė. |
|
| Poezi Nga AdmiraL | |
| | |
Autori | Mesazh |
---|
AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Te Dua 24/11/2007, 03:24 | |
| Te Dua Te dua o shpirti im! Te dua o SyN! Te dua sa oqeani me thellesi! Te dua sa qielli me kaltersi! Te dua ylli im me i shendritshem! Te dua misteri im me i mahnitshem! Te dua s'kam dashuruar kurre! Te dua si gruaja qe do nje burre! Te dua sa qmenduria! Te dua me shume se gjithesia! Te dua te me besosh! Te dua qe te me dashurosh! Te dua nen henen me vezullime! Te dua nen dritat me shkelqime! Te dua me ndjenjen me te madhe! Te dua edhe me merzi apo halle! Te dua sa kurre s'ta them dot! Te dua me shume se qdo gje ne bote! Te dua me qdo dashuri! Te dua vetem ty Te dua, te dua kaq shume! Te dua pafundesisht si nje rryme! Te dua edhe me shume se vetja ime! Te dua o shprese me mendime! Te dua por mos trego! Te dua, I love You, Te dua o diell rrezearte! Te dua o hyjni i paster! Te dua e me ty jam ne dashuri! Te dua se ti vetem me sjell lumturi! Te dua me shume se kedo! Te dua dhe te dashuroj! Te dua oh Zot sa te dua, sepse vetem ti je ne bote per mua! Te dua dhe s'kam as frike as turp ta Mohoj, sepse vetem me ty ne kete JET Te dua dhe per ty Enderroj! Te dua, por edhe te adhuroj! Te dua sepse me do edhe ti! Te dua o e vetmja imja dashuri! | |
| | | AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Cdeshe nga une 24/11/2007, 03:58 | |
| Cdeshe nga une Kete poexi qe po te shkruaj me lot ne faqe po ta pershkruaj: sa papritmas te takova sa fatkeqe qe qe te njoha sa tmerr qe te dashurova sa dhimbje zemres i shkaktova E bindur, e fapat, e rritur, e mallkuar do te me shlyesh gjithe mekatet e dhimbjet qe me ke shkaktur~ Cdeshe nga une, cdeshe me zemren time?? qe vetem fytyra jote me ekziston ne kujtime.. Por zoti do te shikoj , do te mallkoj perndia,, pac fat ste them dot-se loze me ndjenjat e mia.. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Lundronte ... 24/11/2007, 03:59 | |
| Lundronte ne ...
Lundronte ne detin e qete nje trendafil i kuq si dashuria e sinqert dashuria e dy te rinjve qe perfundoj si romeo e zhuliet Dhe deti vet gjemonte historine kur e kujtonte Nisi kjo dashur ne valet e tij dhe jetoj gjate ne pafundesi Efshehte dhe e sinqert Ditete bukura mbeten ne det Perfundoj kjo dashuri Kur deti gjemonte, kur rete renkonin dhe te rinjte mbeten ne valet e detit dhe te dy fjeten Fjeten gjate, si asnjhere bashke me dashurine e tyre te fshehte te mbuluar nga deti i qete Nga duart e tyre trendafili detit i mbeti Kur trupat e tyre thell ne pafundesi deti i treti!! | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: "Lexueses Time" 24/11/2007, 04:01 | |
| "Lexueses Time" Si te gjithe gjerat e bukura e shkurter eshte edhe dashuria mjafton vec pak ta prekesh dhe iken gjithe magjia
Ndaj o lexuese ime ti fort mos dashuro, se jeta te fal trishtim se veten kot lendo.
Mos duaj me shume se veten se jeten, ti mos duaj shteg mos i ler hapur se per te do jesh i huaj.
Me te vertet ta duash po jo deri ne dhimbje, lendim se cdo cast po te vuash sdo quhesh njeri, por trishtim
Koto qe ju thash ti zbatoni per ju i shkrova miqt e mi qe si un mos ta pesoni por te keni lumturi.
E dini ku gabova ? gjithnje fala e dhash shume, gjithcka per te lejova syte mbylla e fjeta gjume.
E dini pastaj se c'mora ? lot, dhimbje e ftohtesi. degjova te me thonin "e gjora" me meshir me shikonin o njeri.
Ndaj o lexuesi im kur dikush te rrefen se te do kerko fakte, veprim dhe me pas beso. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Sot po shkruaj 24/11/2007, 04:03 | |
| Sot po shkruaj Sot po shkruaj per ty jeta ime fjalet qe dalin nga zemra ime po shkruaj thelle jam zhytur ne kujtime e nga malli e dashuria po vuaj ti me bere poete ne dashuri ti me bere te shkruaj vargje per ty thur gjith jeten poezi per ty qe zemren ma kenaqe le te behet himn kjo poezi dhe ne cdo moment te jetes ka per te qen nje mrekulli ah,sikur ta dije sa te dua se sa shum me mungon cdo cast qe rrije me mua se zemra zemren kerkon po ta le kete kujtim ne vargje qe gjtihmon ta lexosh edhe kur te jem larg nder varre te vish e te ma kendosh! | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Sa e bukur eshte jeta 24/11/2007, 04:05 | |
| Sa e bukur eshte jeta Bashke jemi te lumtur, sikur ne parajse te na kene futur. Une dhe ti, kalojme shume mire, dhe shpesh here qeshim si femije.
Eh, sa e bukur eshte jeta, kur une ate me ty e kaloj, sa te bukura jane castet kur ty te perqafoj.
Faleminderit, engjelli im, jetes time i ke dhene nje kuptim, e ke mbushur ate plot gjalleri, eh sa shume te dua, as vete s'e di! | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Perse me kujton 24/11/2007, 04:06 | |
| Perse me kujton Perse me kujton, tek mendja jote jam gjithmone? Perse, perderisa je shume larg, deshiron te me kesh prane?
Perse vendose qe te ikje dhe si nje send te pavlershem me braktise, e tani kerkon te jemi si me pare.
Gjithmone me thua, te mos ndryshohem, te jem ai qe isha me pare, po ca kujton se une jam, nje robot pa ndjenja e pa gjak?
Jam dhe une si gjithe te tjeret, nje njeri i parendesishem, qe ti e hodhe si nje leter, si te mos isha i leverdisshem.
Ti as falje s'meriton, se ke bere shume gabime, por prape pretendon qe une mos te ndryshoj, si skllavi yt gjithmone do jetoj?
Lamtumire po te them, me mos eja ne kete vend, sepse sjell rrezik dhe mekat,te lutem me mos me bezdis, por me le rehat.
Mjaft te durova, ty dhe lojrat e tua, ti je dinake, dhe njekohesisht shume e zgjuar, i ben veprimet me paramendim, cdo hap i yti e ka nje synim, ndersa une qendroj i heshtur, naiv dhe i shkrete, por tani nuk jam ai qe isha, e ke kuptuar dhe vete.
Nje parandjenje te flet per ndryshimin tim dhe ti perpiqesh te me lajmerosh, por dije e dashur, se tani eshte shume vone, jemi shume te vegjel ne kete bote, pra po te them LAMTUMIRE, se MIRUPAFSHIM s'te them dot! | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Lamtumirė 24/11/2007, 04:09 | |
| Lamtumirė Gjithmone keshtu vepron Gjithmone keshtu me lendon Me thua qe te dua Qe jeta jote nuk ka kuptim pa mua
Por perseri i njejti avaz Pastaj me vone thua me fal Edhe kerkon nje tjeter shans Por tashme une do te dal
Nuk duroj dot lendimin Nuk e duroj dot trishtimin Kam plot halle ne jete Vetem kete dashuri e dija per te vertete
Por ja qe shume rende gabova Edhe pas kesaj dashurie fallco u harrova Harrova se kush jam edhe si jam Harrova se kjo jete ishte hall pas hall
Lamtumire e dashura ime Lamtumire endera ime Lamtumire shpirti im Lamtumire dashuri | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Perseri ne vetmi 24/11/2007, 04:10 | |
| Perseri ne vetmi Per ty i shkrova gjithe keto poezi Sepse mendja tek ty me rri Sa here emrin tend une kujtoj Nje buzeqeshje e dhuroj
Asnje nate gjumi nuk me ze Mendoj perse jam e tille Perse nuk mundem te fle Arsyea eshte nuk te kam thene "Naten e mire"
Une cdo nate peshperis Naten e mire shpirt Gjume te embel Zoti te bekofte Edhe ne mengjes te gezuar te te zgjofte
Drita e diellit kur shkelqen Dashurine time per ty e perciell Por tani as vete se di Ne c'menyre te sillem me ty
Fjalet e tua Nuk i dua Sepse ato Nuk jane per mua | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Diagnozė 24/11/2007, 04:15 | |
| Diagnozė Mendoje ti lufta te ishte dashuri, Akrepat vriteshin me mall pa u takuar, Dhe zjarri ftohej per cudi Neper dritare permalluar.
Kerkoje ti lemoshe te nxirrje nga kuti, Pellumba paqesh fluturonin tej te huaj, E akull ftohur syte e mi Renkonin heshtur pa u zgjuar.
Degjoje shpesh ti nder kusi, Unaza enderroje vjedhurazi si kuceder e derrmuar, Dhe floke debore bardhe e zi Ne zemer mbaja fort fotografuar.
Shikoje ti pa fjale diku per lumturi, Mes duarsh gishtat lehte shtrenguar, E hijet vec me zgjonin kenaqesi Me nenteqind plage duke lenguar.
Mendoje ti lufta te ishte dashuri, Akrepat vriteshin me mall pa u takuar, Por lufta mbeti ironi E dashuria vec per tu harruar. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Pa titull 24/11/2007, 04:16 | |
| Pa titull Ti rrije i mbledhur afer meje sikur te isha engjell...sikur te isha mburoje afroheshe si foshnje ashtu, i pafajshem e i brishte
Ne heshtje ne sy me shikoje duke kerkuar xhevahire pa vlere pershperisje fjale te ndaluara fjale te vrara, fjale te mekura
"Hajt pra, te ngrem dolli bota eshte e imja...ashtu je dhe ti Hajt pra te festojme diten kur u ngjalla perseri"
Ti admiroja duke buzeqeshur ata syte e vrare, te perenduar te perkedhelja buzet e huaja ato copat e shtuara, te qendisura per bukuri
'Hajt pra te ngrem dolli Bota eshte e imja...ashtu je dhe ti' | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Imagjinatė 24/11/2007, 04:17 | |
| Imagjinatė Te dy ecnim te perqafuar pergjate rruges syvrare zemra fort me rrahu nga gezimi kur te pashe per here te pare ne ate cast sec me tha mendja kur veten e pashe ne krahet e tij serish te perqafuar ecnim dhe ndjeja nje mal me dashuri fort u tremba dhe ndjeva vetmine e asaj nate........ Ti ishe diku larg meje e ndersa une pre e nje imagjinate. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Te Therras TY... 1/12/2007, 14:56 | |
| Te Therras TY...
Te therras ty me te gjithe qenien time ty..ajri qe mundeson egzistencen time me ter fuqine qe trupi im posedon ne c'do gje timen qe vetem ty te takon
Te therras ty ne te gjitha mendimet qe kam ne enderrat e c'do nate qe te sjellin me pran ne mengjeset e bukura qe me ty ndaj une ne rruget e c'do vendi neper te cilat duhemi shume
Te therras ty shpresa e rilindur ne boten time ne syte e mi te mbushur..me lumturi e gezime ne shpirtin time qe vetem tek ti pushon ne te gjitha vendet..e zemra ime ter kufijt kalon
Te therras ty motivi i vetem i jetes sime ne engjujt qe te zbriten ta ngjallesh dashurine time ne c'do buzeqeshje qe kam vetem fale teje ne zemren time qe edhe kur s'je te mban pran meje
Te therras ty burim i pashterrshem i deshirave te mia ne c'do qe tenden qe mbizoteron vetem dashuria ne secilin yll qe ndriqon qiellin ..si ti jeten time ne bukurit e kesaj bote ..e njera eshte pranina jote
Te therras ty me te gjitha ndjenjat qe kam me ter dashurine qe zemra ime per ty mban deri ne ditet e fundit kur s'do te kem me fryme do Te therras ty ..tet them Te Dua shpirti im ..... | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Sa trishtim... 1/12/2007, 14:57 | |
| Sa trishtim... Sa trishtim eshte me shiku detin ne dimer Dhe me krahasu me zemren time. Sa trishtim me besu se ja kam arrit Me lind diēka ne zemer dhe me pa duke vdek ngadale. Sa trishtim me besu ne dikend qe te genjen Duke u munduar qe te sharron. Ne fund sa trishtim me I dhan dikuj besim E ne fund te keqtrajton. Sa trishtim eshte me u humb ne syt e dikuj Qe nuk bene tjeter vetem te rrenon. Sa trishtim me besu ne ata qe nuk te bejne tjeter veq keq. Sa trishtim me luftu me boten E ne fund me pa se nuk ja vlen. Sa trishtim me u zgju dhe me u bind Se te gjithe kan bere shaka me ty. Sa trishtim me pa se nuk eshte mesuar mjaft Nga pervojat e jetes. Ēdo gje eshte trishtim. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Mbrapa eshte heshtja e mendimeve te mija 1/12/2007, 14:59 | |
| Mbrapa eshte heshtja e mendimeve te mija Mbrapa ketyre gjerave Qe duken te zbrazeta Eshte ne heshtje qe te flet. Zeri im deshiron te arrij ne zemren tende, por ndoshta kan arritur para mendimet e mija, sepse eshte nje frym qe na bashkon, dhe fija qe na lidh, eshte bash ajo
Heshtja. Heshtja e zerit, Heshtja e gjesteve, Qe e lent e flet ate qe shpesh jet
Ne heshtje. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Muri i heshtjes 1/12/2007, 16:11 | |
| Muri i heshtjes
Heshtja eshte nje shoqe, Qe na merr per dore Dhe na perciell ne thellesi Te shpirtit tone. Na bene me ndi gezimin dhe dhimbjet Me te forta dhe me te sinqerta, na defton te gjitha sekretet qe goja i mbyll, por nganjihere i bashkangjitet ngurrimit dhe zemrimit, keshtu se bashku krijojn nje mur qe vehet ne mesin tone dhe behet i veshtire me sfidu. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Gyrbeti 1/12/2007, 16:11 | |
| Gyrbeti
!!!
I shtati vit tash po kalon, per vit te ri ne shpi nuk jam, nje mall i shkret mua me mbyti, edhe kete vit ne mergim po e priti.
Mu tha zemra ne dhe te huaj, mu dogj shpirti per atedheun tim, e mbaj mall vendlindjen time, e mbaj ne zemer Nenen time.
E mallkoj fjalen gyrbet, e mallkoj veten qe jam trete, e mallkoj veten si nenen e lash vetem, as ne vorrim afer nuk ju kam gjet.
O gyrbet I mallkuar je, Po si me te mit nuk me le, si ma trete kete shpirtin tim, si me mban ne pikellim.
E kujtoj nenen time, kur me thrriste ne pikllime, e kujtoj zerin e saj, kur me tonte malli per ty me ka marr.
Ah! Ato ore qe iknin me shpejti, ne gyrbet te kthehem perseri, shpinen nenes une tja kthej, Lamtumire per te mbramen here.
Me ke pritur moj nene gjate, Edhe ne vdekje syri te mbeti hap, edhe njehere qe te me pash, mallin per mua qe ta shuajsh.
Mbylle syt me kete mall, Nje gyrbet I mallkuar me ka ndal, Ne prang ate djallit po me mban, dhe tash zemra ime vetem vajton.
Me humbi jeta, me humbi shoqeria, Me humbi rinia, me humbi ardhmeria, Ne gyrbet po shuhet kjop zemra e thare, po i mbylli syt me plot mall. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Lermėni Tė Qajė 1/12/2007, 16:13 | |
| Lermėni Tė Qajė Lermėni tė qajė mbi humnerat e jetės Ta nxjerr shpirtin e ta pėrplas atje, Pėr trishtimin e mallkuar qė shpirtin Ma ka venitur Lermėni tė qajė mbi qdo krijes tė kėsaj bote Qė janė taman si hije e jo krijesa njerzore! lermėni tė qajė tė thėrras pa pushim o njerzė dėgjojeni vetėm pak shpirtin tim Lermėni tė qajė atje tej e vetmuar qė kur qdo gjėje ti vije fundi tė qeshė pa pushuar | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Nostalgji 1/12/2007, 16:14 | |
| Nostalgji Po ecnim ne rrugen e lagur ndoshta nga shiu i loteve tane sa shume me mundon sot kjo rruge aty ku u njohem dhe u ndame
Ne rrugen tone te dashur une erdha nje dite perseri ish mbushur me gjethe te verdha sa e zbrazet mu duk ajo pa ty
As pema se dashka me gjethen pameshirshem i rrezoi mbi tok se di pse me erdhi kaq keq me shiun edhe une derdha lot. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Vaji Burrit 1/12/2007, 16:16 | |
| Vaji Burrit Kam shum dhimbje tash sa vjet dicka brenda shum me vret her me ther e her me ledhaton ane e mban brinjet mi shpon kush me dhimbje e kush me halle lekur djegur sot pa marre thashetheme e shum buzqeshje t'merrsishte shoqerues te nje genjeshtre, Prekin dhibjet atje ku s'jan, perjetuar me shum afshe jan gezuar heshtja e vertetes shum njerzit i qane mbesin ne gjum e qilli vrane Heshtja mbyt heshtjen Me mir ndegjo zemren,ndegjo veten, mos beso shum se zemra treten askund nuk te deron e asgja s'mbetet vaj une e vaj mileti s'din qeshte drejta e sinqeriteti te shajn ane e mbane se din se ata i lindi i nane kush me qef e me deshir i fryn zjarrit te digjet me mir, Te vrafte zoti e te vraft buka s'trembet zemra z'din cka ashte tuta qofsh atje lartesua mir i mbjellun e katandisur zemer prer e shpirt i ngrisur, Pa me thuaj ku mje nisur,o malsor ne vende te bukura vendi qorr kush sot atje ju vajton malli shpis nenloken shpon atje ne mur ka mbet e vetmuar zani zogut mengjesi z'gjuar, heu qofsh mallku ti gyrbet i zi mall per loken e mall per shpi ata gur te malit,sofra boshatisur fylli i bariut nga minjet ngrisur, pa me thuaj nga vjen o njeri a ke ndjen e mall per shpi Nenlokja vaj te dera shum me shpres pret pranvera loti saj do ta qaj ballin atje larg ne mergim Ku shkrihet zemra shum pendim merruni me te mira se vjen dita e vjen deshira e vjen fundi e pendimi ne burg rend peshon lendimi ateher von do ta kuptoni lotin e nanes s'mun po e qoni ateher ferri i vertet ju pret siq e doni e dini vet, Sot frymzim pata te ju shkruaj ndoshta fjala ka per tju lenduar por skam ca te them me shum shpirti tretun o sa shum tash thashethemet i leni menje ane se gyrbeti asht i rane kush ta tha e kush te mesoj vaj per ty nje dit do te qoj, O ti diell e han ku jeni tuj qendrue pa ket shpirt pse nuk jeni tuj gezue vetem nje rreze kam deshir ashtu ne zemer te me ngroh me mir se valt e detit me kan freskue nje lule ne der sot me kan prue... | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Mbi Varrin Tend.... 1/12/2007, 16:17 | |
| Mbi Varrin Tend.... Nate dimri ,me dhimbje kujtoj nje dashuri te humbur shpresat qe me jane shuar fatin tone te kundert.
Mendoj per ato caste kur te dy jetonim me lot ne shpirt kujtoj kur boten me dashuri mbulonim.
Me vjen keq per veten dhimbje ndjej per ty te humba e qaj vdekja na ndau te dy.
Mbi varrin tend tani qaj dheu ndjen dhimbje bari qe loti e lag lutet per ty me dridhje.
Kur jam aty mbi varrin tend, dhimbje ndjejne malet djalli qan nga inati dashuria jone nuk ndahet.
Se di ne do mund te eci kam frike,nga dhimbja tretem mbi varrin tend une perjetesisht mbi varrin tend do mbetem.
Aty ,mbi ate varr do jem mbi te do pikoje shi do ndertojme vec nje varr nje varr me dashuri. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Me Mungon 1/12/2007, 16:18 | |
| "Me Mungon " Nena ime e Dashur ti mua me mungon dhe do te me mungojsh Nene per gjithmon.
Me mungojn mendimet e tua fjalet e embla qe mi ke then me mungon koha me ty qe se bashku e kaluam.
Me mungojn momentet se bashku me ty me mungojn buzeqeshjet qe se bashku i pata me ty.
Ne qell kur shikoj me shkelqejn keto Yje se per ty Nene jam duke mendue.
Mirpo nga njeher po ri dhe mendoj Nena ime e Dashur Ty kurr nuk te harroj. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Si nje frymarrje 1/12/2007, 16:20 | |
| Si nje frymarrje Ze ne ajer Ai shpirt qe me kerkon Ne mendjen qe tek ai kthehet Eshte kenga qe ketheht Si nje frymarrje te nje kujtimi Ja shiu Shi i loteve te pa shprehura Flake nga plaga Nen armen e nje vajtimi Si zeri ne ere
Ne shfryrjen e jetes Qe rrjedh nga lart Nga jetet qe largohen Memoriumet e shtremberuar Ne mbremje te nje oxhaku Te nje luftimi me eren | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Kam nevoje per heshtje 1/12/2007, 16:21 | |
| Kam nevoje per heshtje Kam nevoje per heshtje, sikurse ti qe e lexon me mendime, jo me ze te larte, tash do te ishte zhurme, jo fjale vetem zhurme pengese, qe me hjek nga mendimi. Kam nevoje per heshtje, por dal dhe jasht personat qe me njohin, me shikojn te habitur, por une kam nevoje per heshtje, Kam folur shume, e ndoshta teper, ka arritur koha me shujt, qe ti mbledh menimet, te lumtura, te trishtuara, te idheta, te embela. Shoke te vertet pak apo asnje, Dijn te ndegjojn edhe ne heshtje, dijn me prit dhe me kuptu. Kush ka pasur shume fjale sikur une, Ka nevoje per heshtje si une. Ndegjo heshtja ime, ti je shoqja ime. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Zėri i fėmisė 1/12/2007, 16:22 | |
| Zėri i fėmisė Zėri qė tė bėnė tė mendosh, Zėri qė tė bėnė tė dėshprohesh, Por mbi tė gjita tė mendosh, Ėshtė zėri i fėmis ende i palindur.
Nė mes gruas dhe burrit, Fillon njė bisedė mizore, Qė tė marrin njė vendosje, Qė me nji abort tė lirohen.
Prej barkut tė nėnės fėmiju thrret, Thrret me njė zė tė dėshpruar, Kėrkon ndihmė pėr tu shpėtuar, Nga vendosja e dy tė mallkuarit.
Nėnė tė lutem mos mė vraj, Je nėna ime dhe mė shpėto, Dėshiroj qė edhe unė tė jetoj, E me gjithė tė tjerėt tė galdoj.
Dėshiroj qė edhe unė, Ta shijoj kėtė dritė, Dėshiroj ta shijoj kėtė botė, E ta shof edhe une si arrin pranvera.
Por njė zė i tillė nuk ndėgjohet, E me njė krenari shumė tė madhe, Vendoset tė mbytet njė i pafajshėm, Dhe e anullojn prej kėsaj bote.
Fėmiju i gjorė sapo i krijuar, Shpirti i tij sapo i formuar, Zhduket pa pa njė fije drit, Nga prindrit e ti tė pa mėshirė.
A thu njė ditė prindrit e tij, Do tė ndalen e tė mendojn, Sėpaku njė gjė pėr tė tė bėjnė, Ti kėrkojn falje pėr kėtė gabim.
Do tė kalon koha me shpejti, E njė ditė do tė gjinden mė mirė, Do tė kujtohen pėr atė fėmijė, Por zmra e tyre shėndrrohet nė trishtim.
Ėshtė von oj nėnė, ėshtė von o bab, Qė ju tė kėrkoni pendim nga unė, Mua dielli nuk mė ngrohi, Pėr mua hėna nuk ndriqoi. Ma keni ndlaur dritėn nė sy, E keni shkputur lulen duke mbi, Ma keni ndalur rrugėn e jetės, Tė pa fajshėm mė keni mbytur.
Kėrcėllim dhėmbėsh do tė jet, Atė ditė kur ju dy do tė mbeti vet, Do tmė kėrkoni nė ēdo vend, Por unė nuk qėndroj mė me kriminl. | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL | |
| |
| | | | Poezi Nga AdmiraL | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |
|