| Albania.123.st
|
Mirė se vini nė forumin "www.Albania.123.st". Ju dėshirojm argėtim tė kėndshėm, kaloni sa mė mirė nė mesin tonė. |
|
| Poezi Nga AdmiraL | |
| | |
Autori | Mesazh |
---|
AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:56 | |
| Tani qe dimri iku dhe shiu bie ngadal si ta quaj kohen qe kurr hapin se ndal Si ta quaj boten tani qe jam pa ty si ta quaj zemren qe rrahu vec per ata sy Si ta quaj ylberin tani qe s'te kam ty si ta quaj jeten kur brenda saj mungojme ne te dy
Te Dua I keputa gjethet e trendafilit Duke te then te dua I grisa fletet e librit Duke lexuar poezite e tua E piva detin te tere Dhe token e laga me lot dashurie I tunda gjethet e pemeve Duke vendosur trishtim e dhimbje Cdo rruge e mbusha me vetmi e trishtim Cdo njeriu I thosha Ja cdo te thote dashuri??!!!
I ēmendur !!!
Me thane se jam i cmendur I cmendur se ndjej dashuri Me thone se jam I cmendur Se mall ndjej te shkruaj poezi I cmendur me thone se jam Se besoj tek ti Se fjalet e tua jane tė kota Jane fare pa dashuri Ohh I cmendur un jam Se besoj tek ti Se te dashuroj pa hile Vall kjo quhet cmenduri ?
Kur mendoj per ty
Dhe ethe shpirtri leshon Mendoj per gjenjen me te bukur ne jete Mendoj per dashurine tone. Kur mendoj per ata sy te bukur Dhe buzet qe dridhen pa fjale Mendoj per floket mbi gjoksin tend Dhe zemrat qe rrahin pandal. Kur me ty bisedoj dhe heshti Dhe dridhem kur me flet ngadal Mendoj se brenda teje ka dicka Qe ti ma thua me zemer, jo me fjale. Dicka qe me ben te ndihem si engjell Dhe hap krahet drejt teje te fluturoj Ti me shterngon aq forte prane vetes Dhe un ngadal peshperis te dashuroj
Quhet Dashuri !
Me fal qe te dua kaq shume Me fal qe ne zemer te lendoj Me fal por eshte teper vone Nuk mundem un ty te harroj Me fal qe te bera padashur Per mua pa qellim te mendosh Me fal qe te bera per mua Poezi me dhimbje te krijosh Me fal por njeriu prandaj vuan Te dashuroj nje njeri si ti Ti thaje lotet pa kaluar qerrpikun Dhe kur te prek buzet te quhet (dashuri) Me fal por nuk te them te dua Nuk dua me puthje nga ty Ato jane vec dhimbje per zemren Ato me bejne te ndihem njeri Por un njeri nuk dua me te jem Nuk dua un me te flas per dashurin Sepse ti me nxore nga zemra Pa ty jeta ime s'ka kuptim Me fal qe prap po te lendoj Me fal qe perjete do te dua Me fal por nuk e di si behet Me nje njeri te cmendur si mua I cmendur se tregoj te verteten I cmendur se jam i sinqerte Se ty te dua me shume se nje jete Me fal per te metat e mia Me fal qe te dhash nje shekull dashuri Por jeta I ka keto padrejtesi Jeta me solli tek ti Dhe ti si nje qenie e pafaj Si nje engjell me zemer te vrare Ti ke dicka te vecante Ti ke shume lote te pathare Me ne fund arrita Te te kthej buzeqeshjen perseri Ashtu sic ti ma ktheve mua Dhe me bere te ndihem njeri | |
| | | AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:58 | |
| Ti shkove pa me than as Lamtumir. Kur rrishe me mua, a mendove per ate? Une tash ndjej Dashurin e shuar. Ti bre zemer nuk ke. Pse mua ne vetmi me le. Sa e bukur qenka ajo. Flokt e gjata, syrin e zi. Ti me ate, dhe une ne vetmi. Diten vajtoj, naten nuk kam gjum. Sepse ty o Idiot te deshta shum. Sonte une per ty po qaj. Eja degjoje ter ket vaj. Kur isha ty duke pritur. Ti me ate ishe duke shetitur. Kjo o djal quhet Tradhti. Ajo ish e bukur, ajo do te len ne vetmi. Une nuk te kisha lan. Po ti mua zemren nga ti po ma ndan. Une gjithmon e jotja kam qen. E din shum mir, kur rrishum ne shoqni. Te gjith neve na kishin Lakmi. Kur ishum duke perqafuar. Askush nuk mendoj, se ti me ke tradhtuar. Kur mua me puthe, me mende ishe te ajo. Ajo nuk ka faj. Ajo vetem Jeten ma shkatrroj. Ajo nuk ka faj, se ajo nuk e din se pa ty une sdua te jetoj. Sonte une do te vajtoj. Te pash dje me ate bukuroshe. Sa qift i bukur qenkeni ju. Une jeten time, dua ta filloj. Dhe ndoshta tash une kam renin te tradhtoj. Po ket lendim askujna sja dua. Se ishte shum Lendim I madh per mua. Degjoni o ju djemt ne bot. Mua nuk mundeni te me keni dot. Se une jam e humbur nga kjo tok. Jeten dua ta vazhdoj. Po sa veshtir jetohet me tradhtin tane. O Djal, shikom bre shka me bane. Mua me ke than Te dua. Tash nuk don me ni per mua. Nje dit une do ta fali. Nje dit une prap do te jetoj. Ndoshta neser prap tjetrin dashuroj, Por ajo nuk kishte Faj. Ajo ishte Vajz e bukur. Shpresoj se do te jeni te lumtur. Sa te dua ajo nuk e din. Ju pash juve dyve ne takim. Tash genjeshtrat moren Fund. Une kam mbet askund. Por mua Djal me dojn shum. E un te dua vetem ty. Prap kta lot i kam ne sy. Per ty o djal qe te deshta shum. Nuk kam as shpres per jet, nuk kam as Gjum. Neser nga kjo enderr do te zgjohna. Prap jeten time pa ty ta filloj. Dhe une e di qe e kam tjetrin, dhe dua ta perqafoj. Ai mua me don ma shum se ti mua. Ai mua do tme ket per grua. Per ty kthim te une ska. Vazhdoji ti rruget e tua, ato nuk kan rendesi per mua. Shum fat ne jet. O Djal, se do te mbetesh shum i shkret. Ma keq se se une mbeta. Perendija te shkretoft. Shum Fat ne Jet, hallal te koft. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| TI JE VETEM NJE ENGJELL
Brenga qe sme le te qete nuk je ti por dikush tjeter ti je vetem nje engjell qe me qeteson plagen e vjeter
ti je respekti dhe larg shpresa ti je enderra reale e ndershme ti je mikja ime e vertete por mike e botes se rrejshme
ku je tani une nuk e di me je afer apo ne largesi ska rendesi,kudo qe te jesh ne zemer afer mua do te me kesh,
T e them te dua jo nuk ben se vetem me fjale do ta teproj me mire zemra jote te ndjej se sinqerisht te respektoj
nuk dua te humbas ty jo si shoqe apo qofte si mike edhe nese te dua sdo ta them do ta mbaj fshehtesi moj simpatike
edhe nese ne enderra do te shoh vetem zemren time do ta lendoj do ta mbaj fshehtesin ne varr se vertete shum te dashuroj
valle a mund te mos jete kjo dashuri a mund te jete vetem shoqeri sidoqofte koha le ta zbuloj dhe e vetmja zemra dhe imja poezi | |
| | | AdmiraL Webmaster
| ME FAL QE TE DESHTA SHUM
Me fal qe te deshta shum qe per ty kalova shum net pa gjum me fal qe te mora kohe ndoshta me kurr sdo te shohe
me fal qe te besova shum sepse une jam fajtore une te deshta me zemer e ti vetem per dy ore
me fal qe tash je me tjeter por kete e deshte ti vete nuk e deshte dashurine time me tjeter e fillove kete jete
me fal qe te detyrova te besh ate qe se deshte zemra tash po me thahet sikur nje lule vjeshte
me fal qe me sdo te mendoj per ty e din pse ,se zemren ma pate thy me fal qe me kurr sdo te shkruaj se ti pa meshire me bere te vuaj
me fal qe me tjeter do te zevendsoj se se meritove une te dashuroj e bukur ishe por pa merite me mua dalloje si nata me dite
me fal qe ne ty kisha shpres me fal por tash dua te vdes per here te fundit me dhimbje ne zemer per here te fundit te pershendes | |
| | | AdmiraL Webmaster
| SI LULE PA AROME
Je sikur nje lule qe nuk ka arome se sikur nje deg e nje lisit te njome
je ti sikur dielli qe ne mengjes perendon je sikur nje zemer qe kurr nuk dashuron
je sikur hena qe kurr drite nuk ka je sikur nje arme qe smundet me vra
je e hidhur sikur sheqeri ske respekt sikur nderi je e embel si pelini si nje rrug prej shkembini
je si te gjithe ,je si askush edhe ste dua edhe zemren ma djeg prush
mire une te njoh por se di kush je e di qe ke zemer por sdi zemer a ke
e di se te dua si deshta perjete e di se sme je ti dashuri e vertete
ky eshte nje fund qe tash po fillon kjo eshte nje zemer qe me s,dashuron
kjo eshte per disponim dhe te lutem me fal se me hidherim e gezim vertete zemra mu ndal
une vertete te deshta por ti nuk me deshte kur te thash te dua te vetem heshte
si lule pa arome per mua tash ke mbete me mire te jem ne vetmi se me ty ne ket jete | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:59 | |
| KUR BIE NE DASHURI.....
Kur njeriu bie ne dashuri ne qdo gje beson shum lehte sepse dashuria eshte si nj qiri edhe nese shkrihet ne fund diqka mbete
Pse qe nga biseda e pare me ty mbeta une me shum shprese u bazova ne fjalen e thene se dita e mire shihet ne mengjes
Nese ti sme do le te vuaj shpirti im se dashurine ndaj meje se ke ogligim le te rrjedhe gjithqka si e shkroi zoti me shprese se vjen nje dite e na bashkon loti
Nese ndihesh e lenduar te lutem zemren mos ma fal mirepo doren per te shkruar te lutem kurr ti mos e ndal
Nese malli te kaplon pa me thirrur mos e le dije se ke nje njeri qe te do ashtu siq je
Me fal nese te detyrova te besh ate qe se deshte zemra ime do te thahet si kur nje lule vjeshte | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Nga maja e malit
nga dega e pemes
tė qoj pėrshėndetje
nga mesi i zemrės
--
E dua Gjakoven e dua njė emėr
tė dua ty
me shpirt e me zemėr
--
Edhe pse je larg
asgjė nuk mė pengon
se kjo zemra ime
vetėm ty tė don
Nuk tė dua me hile
as me politik
tė dua me gjith
zemėr e me shpirt
--
Dora po mė dridhėt
zemra po mė qane
e kujtoj unazėn
qe ma pate dhan
--
Qka don me tė than
qka don me tė shkru
qka don ma tepėr
sa fjalėn tė du
--
Tė dua tė dua
nese nuk beson
pyete zemren time
ajo tė tregon
Lotėt mė rrjedhin
e syri mė qanė
pėr ty o i dashur
qe stė kam pranė
--
Hape zemrėn dhe vajto
hape dritarėn dhe shiqo
hape letrėn dhe lexo
tė kam nė zemėr
mos haroooo!!!
--
I hidhur ėshte duhani
e hidhur ėshte rakija
por ma e hidhura ėshte
--ndarja nga dashnija
--
Tė dua tė pres
nuk dua tė vdes
me yjzit e natės
une tė pėrshėndes
Sa tė veshtira jan ditėt
kurr syri loton, kurr
zemra nuk e ka afėr
ata qe e dashuron.
--
Si hana nė lindje
si dielli nperendim
thurra keto vargje
pėr ty shpirti im
--
Sa lule ka pranvera tė gjith kan arom.
lulja ma e bukur ėshte dashurija jon.
--
Ska pranvera pa lule
ska dimėr pa stuhi
ska njeri pa dashuri
ashtu as une nuk
mund tė jetoj pa ty!!
--
Mos mendo se stė kujtoj
mos mendo se stė ėndrroj
mos mendo se tkam harruar
por mendo se sa shum tė dua | |
| | | AdmiraL Webmaster
| FILLIMI DHE MBARIMI I DASHURISE ^^^^^^^^^^^^^^^^
Dashuria eshte e vertet e verteta eshte dashuri dashuria eshte prekje prekja eshte dashuri dashuria eshte ndjenje ndjenja eshte dashuri dashuria eshte lumturi lumturia eshte dashuri dashuria eshte jet jeta eshte dashuri dashuria eshte bes besa eshte dashuri dashuria eshte mesim mesimi eshte dashuri dashuria eshte BOTE BOTA eshte dashuri......
Me gjith Zemėr tė kam dashur.. S'tė haroj jo kur, nė jet.. Pasi tė dua me gjth vullnet
Fjalėt e mija Ti aspak si kupton Nuk e din qė zemra ime Vetėm ty tė don
Kur ti lexosh keto rreshta mendo se jam afer me ty te tregojn shkronjat e zeza! sa me mungon mua ti
Unė si hen e ti si djell ti ne drit e unė ne ter e per darsem ta qoj si dhurat zemren time sa shum qe tka dasht
Nese lotet ne sy te pikojne ngadale kujto zemren time qe dikur ta pata fale
Lotet ne sy ne zemer ne shpirt e ndare nga dashuria e ndar nga ti. Te lire e ndjeva veten si nje zog sepse ndarjen kurre se mendoja dot kur te thash ate dite lamtumire zemra e shpirti e thane pa deshire, tani je larg dhe nuk te flas me dot por zemra dhe shpirti perseri te mendojne. Mendoj se akoma s'me ke harruar ashtu si te mendoj une me mendo dhe ti mua
E vetmuar jam ne nje dhom te vogel. E vetmuar jam nje laps ne dor kam. Nje dritare e vogel mua po me ben drit. Ti shkruaj ca vargje ti kendoj Vetmise. Ulur ne nje qoshe ethet me kan nxene. E Ftoft esht dhoma por skam c`te beje. Po i kendoj vetmis me zerin e shterruar. Po`i therras vdekjes me ze te trishtuar. Ditet jan te gjata, nata e pa fund. Akrepat nuk lekunden vetem ne nje vend rrin. Ketu e vetmuar jam nje laps ne dor kam. Endrrat me jan tretur, ne vetmi kam m`betur
Oh zore esht me vdek Zore eshte me dashuru Por me zore eshte, kur te don, edhe e don, e ne fund te Tradhton.
Först stal han två kyssar Sen tog han min hand Sen stal han mitt hjärta Och satte i brand
Högt uppe på berget Fanns ingen polis Jag har blivit bestulen Men har inga bevis
Nė kėtė natė tė qetė Pranė dritares qendroj Shiqoj yjet lartė Dhe pėr ty mendoj. U bė kohė e gjatė Qė je larguar U ben i dashur, disa muaj Qė s'tė kam takuar.
E tani me foton tėnde nė dorė Nga largėsia tė pėrqafoj Nga zemra tė fala Dhe tė puthura tė dėrgojė | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 19:00 | |
| Loti kure derdhet ne qerpik, loti paster si kristal, kujto dje kure me the ik. dhe sot me thua te lutem m'fal... Ngrohte dhe ftohte kjo zemra jote, zjarr dhe akull pa mbarim. nuk je fundi i kesaj bote ndaj harroje emrin tim. ******************** ******************** ******************** ********** Ti je shpres ti je gezim Ti je loqka e shpirtit tim!! Te kam hane e te kam drit te kam zemer e te kam shpirt!! Mbes me shpres dhe pa durim qe te me behesh fati IM!!!
2 pika lot per dashuri, dy zemra qe ndodhen ende ne vetmi, dy zemra te arta, dy zemra te zjarrta, e duan njera tjetren edhe pse jan te larta
SA ka deti uj dhe zall, aqe shume zemra ime per ty ka mall, edhe vdekjen e kam thirr shume her por pa ty nuk po me merr.
Ne mesin e nates ne ket terr te zi une rri e vetmuar mendoj per ty, po te kisha afer dija qka te bej por neper mjet internetit nje puthje po ta qoj.
Nese une vdes me mbulon dheu i zi mbi varrin tim do te shkruan, TE DUA VETEM TY. Thikat i pranoj, plumbat i duroj, por ndarjen me ty nuk mudem ta paramendoj
Kur te vdes ado te vish? Kto kujtime ado te mi bish? Per mbi varr me mi lexu e une mbrenda me vajtu, se prej teje jam largu! se shum ty tkam dashuru
Pa ty nuk mundem te rri, Pa ty jeta me behet hi, Pa ty varri nuk me pranon, Pa ty jeta nuk mjafon, se zemra ime e shkret vetum ty te don..
Pse e pyes veten pse jam kaq e marre
pergjigje dot nuk po kam
e ti behesh si mos te jam gjall
por mir e ke se sjam
une lot e ti gezim
une qaj e ti kendim
une kurkushi ti dikushi
e di se me merr per te qmendur njeri
e di se me trajeton si ta di
por keto fjal qe po i them
nuk po te shti ty ne gjynah
por po them qe kam mall
ke te drejt ke argument dhe tallu me mu
ke plot fakte mem paragjyku
i ke te gjitha ti vepro
por te lutem, te lutem
mos me fajso
mua loti lotin ndoshta spo ma pret
e ti versulesh me kok e ballin qel
mua zemra po me rra nga mos e pritura
e ti kendo se je i ri
te them drejten ket se kam prit
qe ti ben ket dot se kam dit
por thon se jeta esht luft
e une spo kam pushk
ndoshta del vjersh nga emocioni
ndoshta te del gazi nga une e gjora
ndoshta disponoesh e jeton ma mir
se mburresh me timin shkrim
ndoshta bahem dhe ndere kembet e tua
e ti me shkel e me shtyp
ndoshta jam flusk bore ne floket tua
e ti dot ske per ta dit
kendo ti edhe pse un po qaj
mos ta nin per mua sepse jam e marr
kendo me kenge e vallzo
sepse un edhe pse jam me lot ti te lutem kendo
nuk kam deshir te ndegjoi keq per ty
edhe pse keq jam un ne vetmi
ti mos u deshpero ballin hapur te tjeret ndero
ty te duket manipulim
e mua me mbuloi i pa pamuri tym
ty te duket absurde
por mua me esht ber jeta rremuj
ma ke trazu shpirtin | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Mė fal ndoshta ma kur nuk do tė shoh
ndoshta nesėr sdo tė njoh.
ndoshta kshtu ka qen e shkruar
nė dy pėr tmos u bashkuar..!!!
Mos mė pyt si jetoj
kur mė ke lan vet.
mos kėrko falje nga zemra
kur nje her e vret..!!
Mos trokit ma nderen time
se ajo ėsht mbyll..
se nje zemėr qØe theve
kurr ske pėr tė hyrė..!!
mos mė pyet pėr ato letra
qė ti kur mi shkrove
mos loto pėr fatin tim.
kur njė her mharrove..
Kur te dashurohesh ulu dhe mendo thuaj vetvetes ruju mos gabo fjala dashuri sa let thohet dashuria e vertet shumė rėnd fitohet | |
| | | AdmiraL Webmaster
| PSE???
PSE me tradhtove PSE me lendove PSE nuk me tregove se nje tjeter vajz e dashurove?? PSE PSE??????
Sikur te isha lot i syve tu tė kaloj nėpėr faqe tua, te rreshas nėpėr buzėt e tua dhe te them se sa shumė TŹ DUA
Nė udhkryqin e zemrės sime tė kesh kujdes, mos e humb rrugen se aty te pres.
Njė zemėre kam dua ta ndaj ne dy pjes e kam vendosur i dashur pran teje te vdes
Pelsas nga dashuria qe sme len tė qetė tė dua tė dua pėrjet.
Dashuria ėshtė dashuri unė e dua dashurinė dashuria je ti keshtu qe unė tė dua TY.
1+1=2 Tė dua vetem ty 5+5=10 Tė dua pėrjet 1-1=0 ment mi more sherro ndash me plus,ndash me minus, ndash me pjestim, ndash me barazim TĖ DUA SHPIRTI IM.
Someday soon we“ll be together and never have to part, but untill that day I hope you know... YOU“LL ALWAYS HAVE ME HEART.
Nje dite kur do zgjohesh Mos laj syte me lot Dikush do te tregoj Se nuk jam me ne kete bote
Ne kalendarin tim Veq dy data jane Njera kur u pame E tjetra kur u ndame
Kur te me pyesin engjujte Qka ke pa me sy Do te ju them Qe ne kete bote Te kam njofte vetem ty
Dhe kur emrin tim Ti do ta beshe be Atehere edhe engjujte Do te qajne per ne
VAJZAT JAN SI FLUSKAT E BORES QE SHKRIEN NE SHUPLAK TE DORES QDO TAKIM NE AUTOBUS PER FEMRA ESHT GJITHMON PLUS | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 19:01 | |
| Me kujtohet hala ajo dite kur t'pash,
me sy ngjyre pasuli e me krye te trash,
prej parfemit fallc n'dy guj rash,
numrin e telefonit kur ma lype s'ta dhash,
Mor i keq ne Motrovic,
se ki vendin as ne Bistric
kur t'pash ate dite ne kapigjik,
ti e ki vendin ne kopsht zoologjik,
Shminka jote shpejt fshihet,
era e djerses me kilometra t'nihet,
ftyra jote si leter grithse,
kryt si te maqines thithse,
Mor i keq ne internet,
t'shkojne jarget si sherbet,
vothin e madh si tepsi,
floket e bardha si jamboli,
Me begj rreth qafe shkon e kthehesh,
me tesha pembe gjith veshesh,
kepucet e kuqe si patligjon,
kur fol ti kurkush nuk t'ngon,
"Eh kuku" t'pat thone nona,
shko laju oj qike e jona,
neper kmish tu kan lepit shume bombona,
shko bleji nja tri shampona,
Me ty asgje nuk do te nderroja Le t'mė falin boten mua qdo djal tejeter qe e takoj mė bėn mė tepėr tė tė dua
Mos mendo qė bota nuk ka emėr mso mendo se nuk te mbaj ne zemer ne jeten time e kam vetem nje shpres dėshiroj qe ne prehėrin tėnd tė vdes
Zor ėshtė me vdek Zor ėshtė me dashuru por me zor ėshtė kur te don, dhe e don por mė ne fund tė tradhton
Me prindėr u prisha me ty me kalu por nuk e dita i dahsur se ti ki me mė tradhtu
Dy zemra lindin Dy zemra qeshin Dy zemra qajen Dy zemra vdesin
Nata po kalone gjumi nuk me merr mendimi per ty rahat nuk me len
Eja te lutem nga ato rruget e larta se ketu te presin buzet e mija te zjarrta
Nese ti mua me don dhe ma thua te verteten s'do ta jap vetėm zemren por ta jap edhe jetėn
Sikur toka qe eshte e etur pėr shi ashtu edhe zemra ime flaket, dhigjet per ty
Per nje vuaj, per nje jetoj nje e dua, nje e dashuroj nese eshte nevoja jeten i ja dhuroj une te vdes e aje te jetoj
Nese te dua me do edhe ti mua Nese te urrtej me urrej edhe ti mua Por nese vdes jeto jeten pa mua Dhe mos harro qe nje engjull te ka dashuruar
Kur te pyet najkush a don anjeknd mendo ne mua dhe thuaj askend
Tradhtia nuk egziston nga sot egziston qe sa e sa mot ajo lulėn e vyshk e hekurin e ndryshk
Ai qe tradhton duhet bukurė tė mendon se zemren tjetrit ja helmon E shpirtin ja dėmton
Si ne lufte e dashuri emerin e ka tradhėti nuk pyet rini apo pleqėri as besė e as dashuri
Tė tradhtosh ėshtė tė mallkosh tjetrit zemėren tja lėjsh bosh shpirtin tjetrit tja shkatrrosh e vetvetes mos ti besojsh
Dashurija ime ėshtė sinqeritet Dashurija ime ėshtė tradheti Dashurija ime ėshtė xhelozi Dashurija ime e vėrtetė je ti zemėra ime
E shkruajta emerin ten ne mur e u fshi E shkruajta ne letė e u fshi Por e shkrova ne zemėr e aty nuk u fėshi
zemrėn ty ta dhurova gjith natėn pa gjum e kalova Pėr ty un mendova dhe krejt u tranova"
Larg meje po jetone zemra ime tė kėrkone Qaj me lotė une pa pushim sa tė dua shpirti im"
mos rri shum nė mendime ta kum fal ty jetėn time Tė kum than mos qaj me lotė se ty tė dua ma shum se krejt nė botė
A e din se sa te du njė roman ta kisha shkru nė biblotek ta kisha qu kurrė tė marėsh me lexu e kupton se sa tė du
Nuk jam poet, tė shkruaj poezi Por fjalėn tė dua E shkruaj vetėm pėr ty
Pėr ty qė tė dua Do tė them sukses Pėr ty kam lindur Pėr ty do tė vdes
Ah jetė,ah jetė Asgjė ska tė vėrtetė Kush qka dėshiron Dėshirėn s'ja plotson Zjari shkrumohet E len tymin Njeriu vdes E len kujtimin
Syri im gjithmon loton Zemra ime Vetėm ty tė donė.
Deri kurė nė vuajtje Deri kurė nė vetmi Deri kurė kjo zemra ime Do tė vuaj pėr ty
Kur mbi varin tim Fillon punimi Kur mbi kokėn time Fillon vajtimi Kur mbi varin tim Vėndohet kurora Atėher dije i dashur Se pėr jetė tė harova
I ra zemrės e biroj I ra gurit e shkatroj I ra lules e vyshku I ra hekurit e ndryshku
Ti aspak s'kupton Se c'eshtė dashurija Ti fare nuk e dinė sa e idhėt ėshtė tradhtija
Tė vėshtira janė ditėt Kur syri loton Kur zemra nuk e gjenė Ate qė shumė e don Fjalėt e mija Ti aspak si kupton Nuk e din qė zemra ime Vetėm ty tė don
Nese ke sy shiqom, nese ke vesh degjom, nese ke zemer DASHUROM
Me lotė nė faqe, me lotė nė sy, me zemer tė helmuar mendoj veq pėr ty...
Mos qaj pėr mua, nje dite ty kam per te katuar Nė zemer me ke hy, tė kam mbyll me dry, Qelsi me ka humb, E ti ke mbet aty | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Ta jap si kujtim 100% shpirtin tim, nese shpirti ste mjafton, ta jap syrin qe per ty loton, me lot ne faqe me lot ne sy, me zemer te lenduar mendjo ................ per ty!!!!
Per ty kendoj kengen me vullnet, dua qe ta bej enderren realitet, dua me te tregu sy me sy, se te dua vetem ty!!!
Te dua shpirt. Shum larg te kam me kilometra, por ne zemeren time as me milimetra. Asgje nuk du prej teje, vetem ti te jesh afer meje!!
Te dhurj nje puthje te mire, nese ki deshir.Ta dhuroj syrin tim, nese e mban per kujtim, se jeta pa ty nuk kam kuptim, nese e lexon e kupton se kush te don ............!!!!!!!!
Nje akull i ftoft buzet mi ngrin, vetem buzet e tua mund te mi shkrijne!!
"E dashurn, ne zemerin time eshte nje livadh e ne ate livadh eshte nje lule e ajo lule je ti"!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
"I dashur, ne zemeren time eshte nje livadh e ne ate livadh eshte nje kali e aj kali je ti"!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Deri kur ne vuajtje, deri kur ne vetmi, deri kur zemra ime te shpresoj per ty!!!
More djal shqiptari fjalen ku e ke , mos i tradhto vashat se vet ti nuk je!!
Fshimi lotet mos me le me prit, ta fala zemeren, ta fala jeten, per veq teje nuk du as kend tjeter!!
dashurija fillon ne fillim me shikim vazhdon me puthje mbaron me vujtje
E di qe sje per mua , por deshta te ' te them qe te dua,mos e bej qe jeta ime te duket kot,mos e bej qe nga syte e mi te dalin vetem lot , mos e bej qe vdekjen te kerkoj se vetem e vdekurr mund te harrojjj
Ku je sonte me ka marre madhi ah kjo pritje mu ne shpirt me kalli te besove se me ike ku je sonte qe me fike mos mendo se te harroj , pergjithmon te dashuroj , mos mendo se te harroj rinin time po e shkatrron
Deshiroj qe te shofe me sy , te mos digjem ma per ty, sikur te isha rreze hane , do te hyja ne dhomen tende , vetem ta dishe se sa te dua , s'dot te jetosh ase nje ore pa mua
Erdhi radhe te kendoj kengen per ty , erdhi ai momen te te shkruj vargje per ty kur te vjen pleqrija do te jesh vetem ne shtepi do te kujtohen fjalet e mia , lotet do ti fshin
Me ta qu nje lule lule je vet me ta qu nje puthje nuk te la me fjet!!
Nuk e di si te shkoj zdi si te veproj por dashurija ndaj teje syt mi verboj
Malli per ty zemren ma kalli, Eja tek une nje puthje ta fali, Puthja ime do te jet si qerrshija, Kur te me puthesh mua e din qeshte dashurija.
Sa nat e bukur sa nat e qete, S'te harron ajo qe te don per jet..
Vetem ty te dua, Vetem ty te pres, Per ty do te vuaj deri sa te vdes....
Edhe pse jemi ndar, Une kurr nuk do te harroj, Do ti mbylli syt edhe ne mendje gjithmon pran teje do te qedroj!!!
Nje person qe te lyp kalim tuaj "Ty S'te dua se e kam frajerin tim"
Une I LOVE YOU ti I LOVE YOU me na ni nana ka me na tranu
Nese me do ej me trego se zemra ime vetem ty te do
36 shkronja i ka alfabeti vetem shkronja ..... ne zemer me mbeti!!
Ska zjarr pa flak Ska luft pa gjak Ska jet pa rini Ska rini pa dashuri!!
Nuk jam amerikank me te than I LOVE YOU Por jam PRISHTINALIKE Qe te them TE DU!!!
Nuk jam indiank me t egjuajt me shigjet por jam prishtinalike te dua per jet!!
Pa ty hup kuptimi pa ty hup shkelqimi pa ty dita me errezohet jo, jo pa ty nuk jetohet!!
Mu kan thar buzet po me pikojne gjak eja i dhashur te mi lagesh pak!!
Qika te don deri sa te hargjon e kur te hargjon ne rrotcames te qon!!!
Ruaju nag gjarpni ruaju nga bleta por ma s'shumti nga aje qe i tradhton fjalet e veta | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Njė ēastė malli ... Sa shumė mall, sa dėshpėrim, sa vuajtje, sa shumė dashuri ndjej pėr ty sonte, nė kėtė natė e dashura ime. Sonte ėndėrrat dhe kujtimet per ty i kam kėtu grumbulluar nė shpirtin tim nė zemren time tė perlotur. Mė beso ndihem i vetem nė kėtė botė tė madhe i humbur si njė i huaj, ku nė errėsiren i harruar dhe i hidhur nė nje qoshe pa skaj. Mes ėndrrash qė dikur i pata, qė jeta m'i ka ofruar njėher kur isha me ty, e ndjej veten tė dėshiruar pėr pak qaste, e pėr pak ngrotėsi, e pėr shumė dashuri, tani nė zemren time mbretėron acari qė mė ngriu zemren, e bėri akullė! Sonte shoh njė dorė qė s'mė bindet, shoh dy sy qė tė kerkojn, ty e dashura ime dhe ndjej njė zemėr qė ndoshta s'mė pėrket mua, ndjej dashuri qė mė pėrbin krejt trupin dhe pastaj shpirtin, mendimin, gjakun, nervat dhe ēdo qelizė tė qenies time. Ti ndoshta imagjinon ēdo tė thot tė duash dikend nė heshtje, nė kėtė largėsi tė mallkuar, tė mendosh dhe tė kalosh ditėt pėrgjysėm. Tė jetosh ēdo ēast kur njė pjesė e qenies tėnde jeton larg dhe aq mė keq kur e di qė s'tė pėrket aspak. E ē'rėndėsi ka pėr mua, veē ekzistencės tėnde. Vetem njėher tė jem me ty tė qendroja njė minutė, atėher e kisha lutur zotin qė tė vjenė dhe le tė mė merr nė atė botėn tjeter sepse asaj bote i takoj pa ty !!!! Eh, sa e sa orė e ditė mė ikin duke tė menduar ty, netėve pėrpilitem dhe ndjej shtėrngimin nė zemėr lotėt mė rrjedhin pa pushim deri sa bien rrezet e diellit mbi dritaret e dhomes sime, atėher lotėt teren nga ngrohtesia e rrezeve mbi fytyren time. Fytyra jote trazon ēdo gjė nė shpirtin tim, mė ngacmon fantazinė. Ngado qė po i hedhi syt mė duket se tė shoh, shoh atė buzėqeshjen tėnde magjepsėse ato buzė tė ėmbla, ata sy tė shkruar. Ngado qė e hedh dorėn tė parfytyroj se tė prek. I prek ato flokė tua tė gjata, atė trup tė bukur mendoj se jam i ulur mbi prehėrin tėnd dhe ngadalė mė perkėdhel. Ē'ti bėj tani shpirtit qė tė do pranė dhe s'tė ka... ohhhh ZOT SI NUK ERDHE TĖ MA MARRESH KĖTĖ SHPIRT QĖ TĖ MOS VUAJ MĖ Ē'ti bėj zemrės qė brenda saj qėndron vetėm ti? Ti qė je e vetmja rrėnjė e mbijetesės sė saj! Ē'ti bėj syve qė ndjejnė mall e duan tė t'shohin dhe derdhin vetėm lot pa ndalė! Ē'ti bėj vetes sime qė ėshtė dashuruar marrėzist pas teje? Jam unė qė tė thėrras me zė te shurdhėr dhe vuaj brenda vetes kėtė dashuri. TĖ DUA me shpirt. I dashuruar si sot do tė mbetem pas teje pėrgjithmonė. Dhe nėse kam lėnė diēka tek ti, njė ndjenjė tė vogel dashurie apo respekti, tė lutem mbroje, mos e fshij nga kujtesa jote. Unė do tė dua deri nė pėrjetėsi vetėm ty dhe kėtė fjalė do ta mbylli brenda nė shpirtin dhe kurrė s'do ta tradhėtoj veten time. Nėsė do tė mė marr malli pėr ty do ta gjej, ta shuaj nė skutat e kujtimeve tė mija qė i ruaj tė pastra | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 19:02 | |
| PĖRSĖRI DASHURI JAP
Dita hapi krahėt Liqeni u ngroh dhe u qetėsua Nė kėte dite do te lahet Dhimbja e njė dashurie tė shkuar
Edhe rruget i shikoj Mė tė shkurtra se ngaher Edhe njerėzit nuk lėvizin Kėshtu nuk mė ka ndodh asnjėher
Gjithēka ēė mė ndodh tani Arsyeja je vetėm ti Puthja jote e sinēerte Dhe shikini jot nė syt e mi
E ndjej se tani diēka ndodh me mua Sikur gjithēka ēė kisha mė kėthehet prap E ndjej se nga puthjet e tua Pėrsėri linda, pėrsėri dashuri jap.
ENGJĖLLI
Mesnatė e heshtur Shikoj shiun pėrtej gjamit te lagur Hėna e ndrojtur ėshtė strehuar Edhe yjet janė larguar
Mė kaplon njė ndjenjė malli Kujtimet nuk mė lėnė tė ēetė Kujtimi I ēastit ndjenjėn e harruar ngjalli Mundim mė tė vėshtir nuk mund tė ketė
Shiu ngadalsohet dhe pushon Yjet e gjejn hapėsirėn pėr tu shfaqur Hėna largon strehimin dhe ndriēon Liqeni pėrball nė errėsirė duket I kėnaēur
Pėr njė moment Qjelli u hap, errėsira ndriēoi Dėgjova njė zė si engjėll foli: Mos vuaj pėr njė ndjenjė tė shkuar Quaje tė harruar Do tė tė vij njė ndjenjė tjetėr Si diēka tė shejnt Do tė tė bėj ta duash jetėn.
GJITHĒKA PREJ TEJE
Edhe uji sėshtė I ēetė Nė sytė e mij gjithēka zbulohet Nė fund tė detit ndjenja u tret Realiteti hap syt dhe zgjohet
Portat dikur ishin tė mbyllura Tani nė erė tė leht ato happen Dikur pran liqenit nuk gjeja prehje Gjithēka prej teje - gjithēka prej meje
Mė kot u mundova ti dėgjoja Tingujt mė bukur tė jetės Ato pėrziheshin me heshtjen tėnde ēė nuk e kėrkoja Shėndroheshin nė zhurmė tė mullirit tretės dhe nuk e duroja
Gjithēka ēė kisha mė dukej e kot Pranė vatrės rrija dhe ndjeja tė ftoht Mbi token e trashėguar nuk gjeja prehje Gjithēka prej teje gjithēka prej meje.
GJITHĒKA ISHTE ĒMENDURI
Kur nė ty mendoj E ndjej se mė nuk vuaj Pran teje kaloj Etje mė nuk shuaj
Dua ēė tė ndjej diēka Ndoshta njė kujtim tė ngroht E kaluara si kujtim asgjė nuk la Pėr asgjė nuk kishte koh
Ndonjėher mendoj pėr atė ēė shkoi Dua ta quaj ndjenjė ose ēfar Ndoshta ishte njė enė me uj ēė vloi Ndėrsa uji avulloi e nuk u bė pėr tu lar
Ndoshta e ēuaj ēmenduri Ndjenja e tepėruar ndėrtoi paprekshmėri Shikimi I tepėruar krijoi veēueshmėri Ndoshta ishte ēmenduri Diēka e kuptoj ēė mė mungoi Ishte ndjenja e quajtur liri.
TY TĖ PRET VETMIA
Nėse ti e ndjen Se do tė jesh mė mir vetėm Vetmia ty tė prźt Dashurit nė kujtime mbeten
Rrugėt e qytetit E ndjejn mungesėn tėnde Liqeni nė syt e tu tretet Dashuria nė kujtim mbetet
Vetmia nėse tė mundon Dhe e ndjen se ke gabuar Mendo se dikush tė kujton Gjithēka nuk duhe harruar
Mėngjesi tė duket I brisht Edhe pse vjen me djell Vetmia mendimet ti prish Dashuria gjithēka sjell.
NDRYSHIMET NĖ JETĖ
Shpeshher nė jetė E ndjen se je rrėzuar Dhe gjithēka rreth teje Mė nuk funksionon
Sheh muzgun e mėngjesit Sheh dhe mbrėmjen kur fillon Gjithēka njėlloj,gjithēka njėlloj
Mė zgjo nga kjo mjegull Mė shpėto dhe shko Por vash tė lutem Pėr gjendjen time mos trego
Koh e turbullt dhe e frikshme Botė e mjerė e me zili Pėr tė jetuar ndjenjat janė tė fuqishme E ndjej se do ta gjej rrugėn pėr nė shtėpi
E dij se neser E dij se njė ditė Rrugėn time do ta gjej
Mė zgjo nga kjo errėsirė Mė shpėto dhe shko Pėr diēka tė lutem vash Pėr gjendjen time mos trego.
LATINE
Ndoshta trupi jot mė joshi Asgjė tjetėr nuk vėrejta Nė syt e tu shikohej globi Nga puthja jote zgjatej jeta
Mėngjese tė ngrohta Nga gjumi mė zgjonte aroma e flokėve tė tua Sa e vogėl dukej bota Mrizet humbėn e u harruan
Aroma e kėndshme e flokėve tė tu tė zi Tė shihja ty si flije e qetė Nė kėtė pamje tė ėmbėl Do ta hargjoja plot njė jetė
Nė fjalėn tėnde fshihej shpresa Shpresa ēė mė mungoi shumė Nė shpirtin tend fshiheshin ndjenjat Ēė pėr mua buruan si lumė
Vjeshta e pare kishte pak shi nė ndjenjat tona Vjeshta e dytė kishte shum djell Tė tretėn e pritėm bashkė Por nuk e mbyllėm bashk
A ėshtė kjo dashuri ēė e ndjej pėr ty? Nga njė kohė e gjat dhe e lumtur A ėshtė kjo dashuri ēė nuk u shua? Ndoshta pas njė stine a njė viti tė brisht Do tė takoj nė plazhet e Rios sėrisht.
NDJENJĖ DASHURIE
Kthehem prap Nė dhomėn e hotelit Gjysėm tė errėt Vetėm hėna na shikon Na gjen bashk mėngjesi herėt Edhe dita me ne vazhdon
Shikoj trupin tėnd tė zhveshur Ti bėn sfilat para meje Rrij I heshtur nuk flas dot Bėj se sjam I kėnaqur prej teje
Ti hap radion dhe fillon kėndon Kėngėt ēė unė I dėgjoj Mbi tavolinė me ndjenjat vallėzon Por ti e di se ēka kėrkoj
Largohesh nga dhoma blu Bėn se je zemėruar E dij se ēka tė vlon nė mendje ty Nuk I mbyll syt por rri zgjuar.
Mė vjen nga pas e mė pėrqafon Loja e buzėve mė ekziton Gjithēka ēė vlon mė pas vazhdon Nga ndjenja flakė nė botėn tjetėr kalon
Mė puth me mall dhe buzėqesh Merr ombrellėn dhe largohesh Un mbyll derėn e hotelit dhe diēka vesh Dera pėrsėri troket,duhet ta dij kush ėshtė..
NĖ DHOMĖN E BARDHĖ PRANĖ DETIT
Nė dhomėn e bardhė pranė detit Larg botės ne tė dy E ndjej erėn e fatit Tė fshehur nė syt e tu
Pamjen e trupit tend E shikoj nėn dritėn e yjeve Uji I detit I shėndritur nga hėna Shkėlqim u jep ngjyrės tė syve
Asgjė sdo tma ndryshoj dashurin pėr ty Kėto fjalė ti thom me shikim nė sy Se dikur kur mė mungoje E ndjeja me shpirt se ende mė doje
Tani ēė tė kam pran gjith botėn kam Nė kėtė dhomė tė bardhė me ty jam Nėn dritėn e hėnės buzėt tona lagen Mbi trupin tim tė lodhur flokėt e tu thahen.
DASHURI IMAGJINARE
Vash sėrisht u kėtheva Ku ke ēėn ti kėtė kohė Mallin nė dysh e preva Je mė e mira nė kėtė botė
E shaj vehten time Zėrin tend nė ēdo kėngė dėgjoj Tė gjitha ndjenjat I hedh nė shėnime Do tė vij dita edhe unė do tė shkoj
Si tė tė them mė mungon Pa e prekur asnjėher trupin tėn Njė here mu duk se zjarri u shua Nuk do tė kisha ndjenja pėr askėnd
Ti jeton nė dritė Unė jetoj nė errėsirė Ēdo natė shikoj yjet Me shpres se ndjenja ėshtė fshirė.
NDJENJĖ E RE
Nė syt e tu duket djelli I ngroht dhe me shkėlqim Nė buzėqeshjen tėnde rilind jeta Pėr tė ja vlen ēdo flijim
Heshtja jote diēka mė thot Diēka ēė smund ta shpreh fjala Do tė doja tė kuptoja ēdo gjė ēė sot E jo njė ditė kur ndjenjat do tė ishin tė vrara
Zemrėn nuk mund tė ta shoh Ajo rrin e fshehur nė kraharorin tėnd Dhe kur rreh ndjenjėn ngroh Edhe nė trupin tim do tė zinte vend
Me hapat e tua ngadal largohesh Fjalėt e tua tė fundit mė mbetėn nė mendime Me largimin tend nė ndjenjėn time mė shumė zgjohesh Diēka mė trazon,diēka mė sjell trishtime.
LULISHTJA JOTE
Tė pash sėrisht Ndėrsa mblidhje lule Doja tė tė flisja lirisht U afrove e disa lule mė prure
Pse ndodh kėshtu me mua Tė tė tregoj nuk e di se si Ma jep zemrėn tėnde hua Pa tė ētė bėj se di
Nga ky qytet ti u largove Se ku shkove nuk e di Por njė ndjenjė ēė ma ndal frymėn mė le Kur tė tė shoh ty pėrsėri?
A mendon ti tė kėthehesh Pa ty njerėzit I shikoj kot Ma fal zemrėn se sdo zhgėnjehesh Mos mė bėj tė pres deri mot
Pse jeta ėshtė e hidhur Kur tė mungon ajo ēė do Trupin ta mban tė lidhur A mė ndjen pak,mė trego..
TI JE MOTIVI I JETĖS TIME
Nė ēdo ēast e ndjej Ngrohtėsin ēė ma jep ti E ndjej nxehtėsin e trupit tend Kam nevoj pėr afshin ēė ke ti ndaj meje
Nga frymėmarrja jote Nxjerr zemrėn e dashuruar E ndjej se kam nevoj pėr ty Sa shum ke nevoj ti pėr mua
E gjith jeta ime do tė kaloj Duke tė plotėsuar ty Do tė jem dėshira jote Edhe ėndėrr do tė jem pėr ty
Me buzėqeshjen tėnde Guxoj me guximin e heroit Me syt e tu magjik Afroj padukshmėrin.
Do ta udhėtoj filmin e jetės me ty Do tė pikturoj pėr syt e tu Ēė mė maltretojnė kur nuk mė shikojnė Ndonjėherė buzėt tė zemėrohen Edhe ata mė shkatėrrojnė
Do tė jmi njė nė hapin e jetės Do tė jem pėr ty si qjelli Edhe kur sdo tė jem pran do tė mė ndjesh Se do tė bėhem ajėr,ēė tė jem pran teje kudo ēė tė jesh
Do tė pajtohem ēdoherė me buzėqeshjen tėnde Do tė hesht kur ti ke nevoj Do tė ndalem sė jetuari Kur tė thuash ti tė mos jetoj. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Net te tera kan kaluar, Dhe un rrall kam folur me ty, Shum lot kam derdhur nga syte, Sepse s'e di c'po ndodh me ne te dy. Pse nuk me thua me te dua? Pse ti me ke harruar? Pse s'te merr malli me per mua? Pse nuk me do sic me ke dashuruar? Nje brenge te poshter kam, Thelle tek zemra ime, Nje ndjenje te pa pershkruar, Qe do perfundoje jeten time. E di qe ti per mua, Nuk ke me dashuri, Por un shum te dua, Jam ber gjysem njeri.
Ajde i dashuri im fole me mua, Me jep nje fllad ere, Me thuaj pse e more jeten tende, Ne keto dit pranvere? Megjithate ti RnB mos u merzit, Nuk eshte faji jot, Qe un po marr jeten time, Dhe po iki nga kjo bot. Vetem mos me harro, Do jem gjithmon prane teje, Sa here te kesh nevoje, Aty do kesh dashurin prej meje. Vendos mire ne jete, Mos bej shum gabime, Zgjidh njeriun qe te do, Mos bej gabimet time. Ty zemra ime e vogel, O zot sa shum te dua, per ty mendoj per nate, Gjysmen e zemres ne varr do e marr me mua. Shum yje ka qielli, Por vetem nje yll kam un ne zemer, Ti je ylli im i ndricem, Qe me ndricoje rrugen dhe me mbaje zgjuar. Tani ty te humba, Dhe ne gjum do bie pergjithmon, Nuk do zgjohem me nga endrrat, Emri im do jet vetem nje jehone.
Jeten time do e mbyll, Me dhimbje dhe me brenga, Kurre mos me harro, Ke qen gjithmon ne zemren time brenda. Sa shum kam per te thene, Por fjale nuk gjej dot, Nuk dua te jetoj me, Dua te zhdukem nga kjo bot. Te vdes e te fle i qete, Ty me mos te te besdis , Zemra ime pac fat ne jete, Rrugen time asnjehere mos e nis. Ne qofte se te kam merzitur, Apo te kam lenduar, Te lutem me fal, Kurre s'kam dashur per te keq trajtuar. Kur mos jem me ne kte bote, Dhe ti kerkon te me flasesh, Gjithmon do jem afer teje, Vetem duhet te bertasesh.
Nuk ka lule pa arome Nuk ka njeri qe s'dashuron Nuk ka suprize pa lumturi Nuk ka jete pa dashuri.
Ujin kur ta pish Mos e turbullo Dashurine qe kemi Kurre mos e harro.
Zemra me dridhet sa here te kujtoj, Mbeta e vetmuar, kur nuk te harroj.
Te dua te dua nese nuk beson pyete zemren time ajo te tregon.
Ne gjum kur rash ne enderr te pash ne kembe u ngrita emrin tend e bertita.
Diku te lumi ishin dy zemra njera ish e jotja dhe tjetra e jemja.
U ula pran zjarrit Tuj tha disa krane Ne flaken e zjarrit Pash fytyren tande.
Mos i besoni djemve qe te thirr oj zemer por besoj ati qe te thirr ne emer Si nuk kam krah tė fluturoj njė puthje ty ta dhuroj, njė puthje me ta dhuru, dhe me tė thėn se sa tė du. Dy lule vyshken dy lule thahen por une e ti kurr nuk do te ndahem. Si nata kur nuk ka drit si deti kur nuk ka uj, si TROPOJA pa bukuri ashtu ndihem une pa ty Si shqiptaret pa liri ashtu ndihem kur ti nuk me fal dashuri. Thuaj se djelli eshte zjare Thuaj se jeta eshte vare Thuaj se hena u shua por mos me thuaj s'te dua Nga maja e malit nga dega e pemes tė coj pėrshėndetje nga mesi i zemrės ! Edhe pse je larg asgjė nuk mė pengon se kjo zemra ime vetėm ty tė don ! Hape zemrėn dhe vajto hape dritarėn dhe shiko hape letrėn dhe lexo tė kam nė zemėr mos haroooo!!! dashuria lind ne heshtje dhe vdes me zjarr mirupafshim e dashur takohemi ne varr
Si flet trendafili eshte dashuria e pare kepute ate dhe verma mbi varre derdh dy pika lot trendafili te lulezoj sepse edhe ne varr veq ty te dashuroj
Thikat i kisha pranuar plumbat i kisha duruar por qe ndahem prej teje kurr se kam besuar
Derdhi lot mbi dheun qete ka mbuluar tash sme duhet jeta per ty kam jetuar
Sdu asgje ne jete vec te jem me ty kur te vdes dora jote te mi mbyll keta sy
Kur te degjosh per nje VDEKJE dije se flitet per mua ne kete bote smunda te jetoj se me vrane buzet e TUA.
merri syte e mija dhe veshtro merre zemren time dhe degjo puthi buzet e mija dhe kujto te dua perjete kete mos e harro | |
| | | AdmiraL Webmaster
| KAM DĖSHiR
Kam deshir te shof me sy, qe gjithmon te jam me ty. Kam deshir ty te takoj, vetem ty te dashuroj. Kam deshir prap e jotja t`jam, se pa ty asgje nuk kam. Kam deshir dhe nje qellim, bashk me ty t`jam gjer n`amshim... Sa yje ka nata nuk mund ti numroi sa te dua zemer nuk mund ta besosh ket dashuri mos ja trego as kujt se zemra ime nuk i takon gjithkujt. Sikur qelli te ish letėr dhe deti tė ishtė bojė, nuk do shkruaja azgjė tjetėr vec se ty i tė dashuroj E di Qdo gje Eshte KoT Por Un Ty SmunD Te HaRoJ "TĖ DUA | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 19:03 | |
| TraDhėTia
Tradhėtia nuk egziston nga soti Egziston qė moti Ajo lulen e vyshk E hekurin e ndryshk
Prandaj Ai qė tradhėton Duhet bukur tė mendon Se zemrėn tjetrit ja helmon E shpirtin ja dėmton
Si nė luftė e dashuri Emrin e ka tradhėti Nuk pyet rini as pleqėri As besė e dashuri
Ajo nė cdo anė na ndjek Ėndėrat na i djeg Planet tona i shkatėrron E viktima kėrkon
Tė tradhtosh ėshtė tė mallkosh Tjetrit zemrėn tja lejsh bosh Shpirtin tjetrit tja shkatrojsh E vetveten mos ta besojsh
Prandaj me tradhėtua ėshtė dėnim Ėshtė humbje e jo fitim Se zoti kurrė sta harron Nė fund shpirtin ta farkon
Harroni atė shprehi JU pleq e tė ri Se nėqoftėse gjatė doni tė udhėtoni Harroni tė tradhtoni
Do te fleni shumė rahat Jo me minuta por me sahat Rahjen e zemrės do ta keni normale Nėqoftėse mbaheni pėr fjale..
| |
| | | AdmiraL Webmaster
| Mos e Zemro
Mos e zemero buzen Qė vec ty te qeshi Mos e mundo zemren Qė vec ty te deshi Mos e mbush me lot Syrin tim te zi Mos e braktis ti mos Kėtė DASHURI
Kėtu jam Dhe po pres O shpirt I vuajtur Te me flasesh E vetėm te mos me lesh sepse njė te kam E si ti askush nuk ėshtė E si ti askush sme don
Ku je e ku te kam Kur te duhem ku jam? TI je ne shpirtin tim Ne zemren time Aty ku askush gjer sot ska mund te hyj | |
| | | AdmiraL Webmaster
| ENDE E NDJEJ PRANIN TENDE
Ndjehem quditshem... Me duket se qdo dite te jetes sime e kam kaluar me ty. Kam ndjenjen se te kam prane,kam ndjenjen se ti ende po me mbron pertej asaj largesie te pafund. Une ende po jetoj me ty,por nuk e di a po jeton edhe ti me mua.... As drita e diellit nuk mi ka verbuar syte sa mi ka verbuar shkelqimi i syve te tu. Ah!!!! Sa me mungon ai shkelqim. Me mungon aq sa me mungon ti. Nese dashuria eshte kaq e qmueshme pse Zoti e nderpreu ate. Me mungon zeri yt engjellor Kam shum nostalgji per aromen e lekures tande,me shume se qdo gje me mungon ajo Sot ndihem quditshem,sepse kam gabuar shume here me ty. Te kam bere te ndihesh keq,e per qudi asnjehere nuk jam penduar me shume se sot,dhe sot me shume se kurre po ndjej nostalgji per Ty...... Te humba per gjithmone por ende e ndjej pranin tende tek une.
| |
| | | AdmiraL Webmaster
| I HUMBUR Rrugės duke ecurė nė kėtė mesnat tė qet Hėna mė bėn shoqeri njė qetėsi e paparė Nuk takoj njeri nė rrugė jam i vetėm si i marrė Vallė ēka ėshtė duke ndodhur me mua Pėrse ndihem i braktisurė e i harruarė ? Thellė nė zemren time ndjej njė zjarrė tė pashuarė Shpirtin tim e ka kapluarė ky zjarrė, ky zjarrė je ti Diku thedhė nė zemeren time tė plagosurė ! Dashuria dhe ndjenjat e mia kam arriturė kulmin e padurimit Pėrse nuk e hapė zemren tėnde Pėrse nuk mė beson? E di vetėm njė se tė dua nga zemra Por ndjenjat e dua sa jan tė forta pėr mua ? Zėrin tėnd tė ėmblė nuk mundem ta harroj Me atė zė e robrove zemren time Kur dėgjoj kėtė zė tė ėmblė mė ndalet zemra nga gėzimi Ky gėzim mundet ti shėron plaget e mia , Por shpejto e dashurė se plagėt hapen dit e pėr dit mė shumė Mė pyete se a tė dua nėse tė dashuroshė do tė thotė: ti besojshė dikujtė Tė jetojshė pėr diken tė kesh ndjenja tė papara nė jet Tė dėgjojshė tinguj qe mė heret nuk kan pasur kuptim Tė dėgjojshė fjalė tė ėmbla me tė cilat mundeshė ta ndėrtoshė njė parajsė dashurie Atėher PO tė dua Pėrse tė thashė tė dua ? Zemrės ja mata pulsin, Hapit ja mata gjatėsinė Syrit ja mata shikimin, Vetės ja mata shkatėsinė. Prandaj tė thashė 'TĖ DUA | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 19:04 | |
| Mesazhi
Porten qe dikush e hapi Porten qe dikush e mbylli Karrigen ku dikush u ul Macen qe dikush e perkedheli Frutin qe dikush e kafshoi Letren qe dikush e lexoi Karrigen qe dikush e permbysi Porten qe dikush e hapi Rrugen ku dikush vrapon akoma Pyllin qe dikush pershkon Lumin ku dikush hidhet Spitalin ku dikush vdiq
nje fate shum te veshtire nje fat vetem nje fat qe te dua per jete e jo vetem per nje nat
te gjithe dikur thonin fati eshte i verber por kete se kishin pare ne jete as ne enderr
nje jete une do te pres por jo edhe nje tjeter do te e kerkosh mua dashurine e vjeter
do te kisha thene edhe pse zemer nuk po kam te lutem me harro sepse ty me nuk te kam '
do te le nje porosi qe kurre mos ta harrosh kurr perpos meje tjeter mos te dashurosh
e deshta nje jete dhe ty sikur askend vetem te nderroj jete ne preherin tend
te deshta vetem ty me shum se jeten time si u nderrua koha te mbes per ty vetem kujtime
nje dite nga gjumi zgjohu dhe syte laji me lot mendo se tani mua sme gjen me ne kete bot
ne kete moment te hidhur aspak ti mos me qaj merre fotografine time dhe ne duar e mbaj
sa do te kushtonte nje lot sa do te kushtonte nje fjale a do te vije nje dite te kuptosh se sa te deshti ty ky djale.
dashurine time me para dot se blen sado te mundohesh ne treg nuk e gjen
dashuria nuk eshte loder zemra ime nuk eshte koder trupi im nuk eshte dru a e din ti se sa te du
e kisha vetem nje jete ate e ruaja per ty mirepo fati keshtu e deshti te jetoj me lot ne sy
zgjodhe rrugen e gabuar zgjodhe rrugen e flijimit zgjodhe rrugen e tradhetise te humbjes dhe te mbarimit
akoma pa e filluar dashurine tone nje zjarr ne mes me hyri dhe na ndau pergjithmone
perse te flas per fatin kur me sbesoj ne fat me mori ate qe kisha me la me plage ne shtrat
ti kthehem realitetit ti kthehem te vertetes te them ty se me ste dua por te gjej fatin e jetes
me le ne zemer gur me le ne zemer zjarr me zhduke nge kjo jete tani jetoj ne varr,
dikur sa te deshta tani nuk po besoj se ne jeten tende me nuk ekzistoj
perse u ndihmon atyre qe nuk kane bese perse llogarit veten sikur nena tereze
isha thellur ne mendime me kujtimet e tua sikur vale me vjen nje ze duke me thene se te dua
e papritur ishe ti kur mu shfaqe ne derė ne zemer sikur befasi ndoshta te solli nje erė
a te besoj ne fjale tash a te besoje ne shoqeri a te besoj ende ne fat a te besoj ne dashuri
a te enderroj ende ty a te enderroj trupin tend a te them ate qe kam ne zemer se veq teje sdua askend
mos prit me te lutem ma fal mua nje lot me bere te kuptoj tani se me do sa nje bot
a te flas me zemer ty a te flas tani me goje a te harroj ate qe me bere a te nderpres me kete loje
dikend tash e urrej por nuk e di se ken ai qe ne zemren tende vendine tjetrit zen
ky eshte fundi hidhur ky quhet mbarim kur ty me se shumti te deshta me solle shum pikellim
nje qast shum i rende nje qast shum i veshtire me detyron zemra te them lamtumire
e marr nje gote te madhe ate e mbusha me lotet e mi marr edhe nje tjeter por u ndal ne nje dashuri
dita e pikellimit dita e mbarimit dita e ndarjes e vuajtjes dhe perqarjes
edhe sa duhet te pres edhe sa duhet te lotoj edhe sa kohe me duhet qe per ty jete te nderroj | |
| | | AdmiraL Webmaster
| DASHURIA IME
U linde nė zemrėn ? time, Dhe zjarr pėrhape nė shpirtin tim Ma mbushe plotė gėzim jetėn, E unė fitova njė amshim... O Zot o shpirti im, O jeta ime e shtrenjtė O fat i syve tė mi e shkėlqim, Kulm i dėshirave tė mia e besim... Pa ty shpirti po mė shkrihet, e di Dhe nė vetmi zemra ? mė tretet Sikur tė gjithė i shohin eshtrat e mi, E mua vetėm tė vdes mė mbetet! Mė zgjove nga vdekja, mė the jetooooo, Preke shpirtin tim dhe i the gėzooooo, Ke jetėn time qė le pa gaz Prapė mundohem drejtė lumturisė tė marr haz... Po unė jo nuk do tė vdes, Se dua tė jetoj Sa tė jem gjallė do tė tė pres, Do tė jetoj edhe atėherė, ti kur vdes.......!!!!!
| |
| | | AdmiraL Webmaster
| Mė Duaj
Me duaj per ate qe jam ne te vertete, per momentet e mia te cmendurise per, diskutimet e mia shume serioze, me duaj per sinqeritetin tim, per oren time, me duaj kur te provokoj, por mbi te gjitha me duaj sepse te dua edhe une!Nje person nuk eshte i rendesishem se sa hapesire ze ne zemren tende, por per boshllekun qe ze kur nuk eshte me. Ndonjehere endrrat behen realitet, por me ty, realiteti u be nje enderr. Buzet tona pasionante u bashkuan me to u bashkuan dhe zemrat tona te pafajshme lotet na rrodhen se gjetem njeri-tjetrin. Nese ti nuk do te kishe emer, do te te therrisja Dashuri, dhe nese dashuria nuk do te kishte emer do ta therrisja me emrin tend. Nese do te zbuloja rrugen per tek zemra jote, do te fshija cdo gjurme per te shmangur kedo qe mund te me ndiqte pas. Do te mesohem me mosqenien tende, do t'u them njerezve qe "ishte fati", do te dije te shtirem e lumtur.... kushedi ne do te jem ne gjendje t'i them zemres sime.. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 19:05 | |
| Un Jetova
Ket poezi ia kushtoj atyre qe me nje kohe kan dashuruar dhe tani jane te ndare dhe atyre qe vuajne ia dhuroj dhe ndienjat keshtu po i shprehi ..ti e dashur qe nuk din te dashuron , per dashuri qe sia vlen jeee po ne ate kohe ti je krejt e qmendur emrin tend e kam ne zemer me dashuri e shenova nje enderr te bukur te vertet e mendova , ne dashurin tende si u mashtrova me fal qe te dashurova kot ish me prit dashuri prej teje nkete bote te rejshme qka s'paska, ti as ne mendje nuk e paske mua tme dashuroje me fal qe te dashurova hakmarrjen e dhimbshme do ta bej nuk ka njeri qe se bene mtrego kjo cila me rend eshte qe ma bere mua cdo gje e ka rendin e vet mos harro se rendi edhe te une nje dite vjen dhe kete asnjeher mos e harro ai qe qesh i fundit me mire qesh ate qe e bere afer nuk te jet nje kijamet do te pelcet hapi veshet mire dhe ndegjo me ty kam pune hakmarrjen do ta marr ti sa her qe troket dera duke menduar a eshte ai a e hape ndonjeher ti sa her cingeron telefoni a eshte ai duke te thirur a e hape ndonjeher duke kaluar ne lagje me sy mua a me kerkove ndonjeher keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i din keto un i perjetova une i i di pa ti nuk i din pa zot ti nuk e din pa fe ... dashuria jote pa e Jetuee a mbaroj lulet e tua pa qel a u kputen shpirti yt i poshter ne kete bot a u djeg keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot ti nuk e din pa fe ti hic nje pas nje Duhanin a ndezee , ty ndonjeher a te kan rrjedhur lotet neper sy, ti duke dashuruar a u trathtove keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot ti nuk e din pa fe ti cdo njeri qe e pe a e perngjate me mua por ti mua jo po dikujt tieter a i the te duaa ti nuk mund te thuash bre loqk ti nuk mund te dashurosh keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot ti nuk e din pa fe ..ti a u zhgenjeve ndonjeher pse linde ,ti a u dehe ndonjeher nga dashuria ti ndonjeher nje robi rob a ju bere keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot une i di ....ti kafiterit shtepi a i bere ,zoti egziston dikujt tjeter a iu dashurove ,ti dukee pirr a ke fjete neper qoshe te sokaqeve keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot une i di pa fee ti drejtesin tende nje njeriut a ja shite ti dukee e ditur a e fute veten ne zjarrr ti me vite te tera per hir te dashurise a u lendove keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot une i di pa fee .... a rrjedhen lotet e tu ndonjeher si shiu . Jeta jote e shkrett zemra jotee si guri a eshte mesuar te vuaj keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot une i di...ti me nje grop qe ska dalje je futur ,ti ne nje dhom te erret a ndejte vetem ,ti me nje vuajtje qe sperfundon a u dogje keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot une i di... shpresat dhe enderat e tua pa u realizuar a u shuan , ti per te harruar ne vendet qe linde u rrite a shklove ndonjeher ,ti drejtesin se deshte qe te turprohesh e pa bes , keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot une i di pa fee...ti neper mure te duaa a e shenove ndonjeherr, ti a i beson vetes dhe qe kjo dashuri te mos perfundoj , ti a ie lutur ndonjeher te zoti qe te bashkoj me te dashurin ,keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot une i di pa fee.. ti a i drejtohesh zotit ndonjeher duke i thene pse me krijove pse sme le te jetoj ,ti a i dola azrailit ndonjeher perpara duke i thene s'mund te ma marresh shpirtin ti a iu hidherove fatit pse un humba e ti po fiton, keto ti nuk i perjetove keto ti nuk i di keto un i perjetova une i di pa ti nuk i din pa zot une i di pa fee.. | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL | |
| |
| | | | Poezi Nga AdmiraL | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |
|