| Albania.123.st
|
Mirė se vini nė forumin "www.Albania.123.st". Ju dėshirojm argėtim tė kėndshėm, kaloni sa mė mirė nė mesin tonė. |
|
| Poezi Nga AdmiraL | |
| | |
Autori | Mesazh |
---|
AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:39 | |
| Zemer, sot nuk te ndegjoj!
Une, nuk deshiroj Te ndegjoje zemra ime, Sot nuk dua Qe te flas shpirti im. Me duhet te heshti Britmat e tua te vetmise. Me ndegju vetem fjale, te permbushur me lot. Nje Ja ne mes te nates. Me mungon
. Nje dhimbje e fort Ne mes te dhemb. Nje te dua
Thirrje nga siperfaqja, Ku je? Nuk dua te ndegjoj Zemra ime, ndegjoj vetem nje violin pa telat e saja, nje kitare pa tela, ndegjoj zerin e tyre vajtues. Do te kisha ndegjuar Heshtjen e asgjes, Jo melodi te embela. Une nuk jam per ty sot, Nuk do te ekzistoj per ty sot. Do te mbes vetem edhe une, Per derisa do te mbetesh vetem edhe ti.
| |
| | | AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Zemer tradhetuar
Sillem si ēdo nate ne krevetin tim, mbylli syt me veshtersim, mundohem mendjen ta bllokoj, qe sante net y most e mendoj.
A ndalet dielli qe most e lind? A ndalet hena qe mos te shendrit? As une kete koken time Nuk mund ta ndali prej ketyre mendimeve.
Si most e mendoj per ate dite, kur me thae se don me ik, se me tjetrin ke fillu dashuri, e mua me thae lamtumire.
Ēdo dite ne rruge dal, ne ēdo kende une shikoj, ndoshta ty te shof, zemren ndoshta ma gezon.
Kur nje dite rastesisht, te pash ty duke shetit, nuk ishe e vetme por me nje, qe doren ne qaf ty ta mbante.
Nga deshprimi i zemres sime, shpejtova hapin te dal para, me shikove me ngadal, fillove ta puthe ate per inat.
Ajo puthje shume shkaktoj, dashurin ne zemer ma helmove, qysh tjetrin perqafove, e mua kaq shpejt me harrove.
| |
| | | AdmiraL Webmaster
| Zemra ime e ēmuar
Zemra ime e ēmuar, ndersa shkruaj per ty ndiej perplot emozione, sahere kujtoj disa momente zemra me dridhet nga te rrahurit. Sahere qe kujtoj ate nate, qe ne dy e kaluam bashk, ate nate kur puthja jone mori dukurin e vet, nuk mundem ti iki emocioneve, qe poashtu edhe sot i ndiej dhe krijojn te njejtin moment. Po sikur ate dite Kur dridhesha e galdoja, ku dora ime nga qafa jote qe nuk u terhiqte. Nuk mundem qe mos te kujtoj, Se si dora jote per here te pare, shtrengoje me ngadal doren time, ku nga kjo filloj nje emocion I vertet. Sa me endje edhe sot Kujtoj puthjet e tua, buzet e tua te shishme, qe ende sot vazhdoj ti shijoj, ku ajo shije ende qendron ne buzet e mija. Ishte takim qe ne jeten time, Shkrujti nje histori dashurije. Te embela ishin duart e tua, Afersia jote me bente Qe te ndihem ne lartesit e gezimit, fjala jote pas ēdo puthje me mbushte me force.
| |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:40 | |
| Zeri yt
Zeri yt Me zbret me ngadal Si nje fije bore Dhe zene vend me ngadal Mbi nje fare te mbjellur.
Zeri yt Ashtu i kendshem Mbi te gjitha lulet Qe lulzon ne pranvere Ne mars apo prill.
Zeri yt Eshte nje zile Ne zemren time Ne ēdo moment I cingerron oret.
Zeri yt Nuk ehste vetem nje ze Por edhe trup Nuk perfundoj duke e ledhatuar Dhe duke e perqafur.
Zeri yt Eshte si dielli Une jam nje akull E te me shkrin Si per mrekulli.
Zeri yt Me bene te ndihem nje fluter Qe ti e ke zene Dhe ne zemer Te mbyellur me mban.
Zeri yt eshte i vertet, me ka bere nje i burgosur nga ky ze nuk mundem te lirohem me bene te bertas e te ēmendem te deshiroj edhe te vdes.
| |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Lot lamtumire 29/12/2008, 18:40 | |
| E kisha nje shprese ne zemer, por eshte humbur kur I ke shqiptuar ato dy fjale. Besova se do te ishe ende e imja, por gabova. Dikush nga une te largonte dhe te mirrte me veti.Nje lote rrjedh nga syt e mi, zemra ime perfundon se rrahuri, jeta ime te ekzistoj
Rikujtoj ende kur me thoshe: NUK DO TE LE KURR Fjale e dhen Eres dhe bashk me to Era ju bajti me veti qe te dy. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:40 | |
| | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:41 | |
| | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:41 | |
| | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:42 | |
| | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:43 | |
| | |
| | | AdmiraL Webmaster
| | |
| | | AdmiraL Webmaster
| | |
| | | AdmiraL Webmaster
| | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:45 | |
| TE GJITHVE NE NET...
lamtumir te gjithve ju qoft fati mbar me zdot jem meju nje koh te gjat
dote shkoj me nje kujtim qe kam pas ne net dikur ndoshta kur dot kthehem prap dot ju pershendes
tung dhe kur skam me harru qastet ne net qe ikam kalu atje kur dote shkoj kujtimin tend dota mbaj
lamtumir se tash koha tjeter gjeje nje shoqe tjeter
lamtumir nga une te gjithve ne net !!
~~*~~DITA E FUNDIT~~*~~
*** Kur te vie dita e fundit pėr mua*** *** Dua te vdes ne duart e tua *** *** Kur te me shikosh te vdekur *** *** Mos qaj behe zemren hekur *** *** Kur te me leshosh ne varr *** *** Kujto takimin ton tė par *** *** Kur tmė mbulosh me dhe *** *** Mendo sa u deshtem ne *** *** Kur te me lesh te vetmuar *** Ne varr dhe ne errsir *** *** Oh te lutem mharro mua *** *** Se me tjetren eke ma mir ***
Deshiroj te shkruaj per ty nje poezi ta shpreh ate qe ndiej vetem DASHURI
E embel si mjalta edhe sikur nektari qe te te shohe Ty ah sa me ka marre malli
je si flladi veres ne muajin qershor deshiroj te te kem une ty ne dore
te mbaje ne preher dhe te perqafoj ah sa kam gezim vetem Ty,vetem Ty ooooooo shpirti im
deshiroj te behem vale deti oqeani apo lumi duke menduar per Ty sonte gjumi fare nuk me zuri
eh cka qenka jeta shume shume e veshtire per dike bresher apo shi per dike diell e dite e mire.
Me pelqejnė prallat mė pelqen mahia por mė se shumti mė pelqen "dashuria"
Mė pelqėn jeta mė pelqejnė ndertesat por ndėr tė gjitha s`mė pelqejnė "pengesat".
Te dua te dua pėr ty japi jeten por edhe ti i dashur duhet ta beshė te njėjtėn.
Mos u largo larg se smundem me te gjetė mos ma therrė zemren sikur me shigjetė
Naimi ka thenė ska jetė pa liri unė po them ska jetė pa dashuri.
A ma jep besen qe nuk me tradhton a ma jep besen qė sme harron.
Nese nga ju ndahėm tjetrin se dashuroj per ty japė jeten pėr askend s`mendoj.
Diten mendoj naten rri pa gjumė digjem e pervlohem se te dua shumė
Ne naten e qet me yllin qe ndriqon nje zemer po hesht per ty po mendon
Mendon shum e mjera ty duke te prit mendon se dot takohet me ty nje dit
SHpresa kur nuk vdes ajo jeton ne mua edhe nese nuk takohemi kur skam met haruar
*************** *************** Ti je shpres ti je gėzim, ti je loqka dhe shpirti im Tė kam hėn e tė kam drit, tė kam zemer tė kam shpirt Mbes me shpres dhe pa durim qė t“mė bėhesh fati IM...!
* Sytė e zi i ke mendjen lart e ke fort i bukur je por kur kushi nuk je.
ore djal shqiptare besen ku e ke mos i trathtoh vajzat se veq ti nuk je... | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Prezentim personal mė i gjėrė... «·“`·.(*·.ø(`·.ø ø.·“)ø.·*).·“`·» «·“`·.(*·.ø(`·.ø ø.·“)ø.·*).·“`·» «·“Ø*·.øø.*Mirė se vini nė faqen www.DarDania.Com» «·“Ø*.øø.·*Ø`·» «·“`·.(ø.·“(ø.·* *·.ø)`·.ø).·“`·» «·“`·.(ø.·“(ø.·* *·.ø)`·.ø).·“ Nuk jam Indian qe te gjuaj me shigjet por jam SHQIPTAR qe te dua per jete ! ************************************************** * Nuk jam Amerikan qe te them i love Yu por jam SHQIPTAR qe te them te duuuuuuuuuu !! ************************************************** * Une te fala ngrohtesi me rreze dielli plot shkelqime ta fala buzqeshjen se fytyres tende ti dergova pershendetje pas qyqeve shtegetare te fala lot e mall ! ************************************************** * Thojn se nuk jetohet nga dashurija por nuk jetohet as pa dadhuri shpirti lendohet nega vetmija e as kush nuk e di! ************************************************** * Ne enderr te pashe shume u pikllova kur me doli gjumi ty te kerkova ku te kerkoi qe askund nuk je si te jetoi pa ty kur jeta ska vlere ! ************************************************** * Larg prej meje zhduku gjeje dikend tjeter se mu dasht mu nda prej teje pa tjeter se kalojshe edhe me nje tjeter !! ************************************************** ** Perse me thua te dua ti tash zerro je per mua se nuk e mbajte qka me pate prentua !! | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Natė e qetė. Qetėsia ka zėnė vend sonte nė gjithė hapėsirėn e dhomės sime tė gjumit. Sonte ndihem mė e vetmuar se kurrė... S'di ē'po ngjet me mua nė tė vėrtetė, mendjen e kam prore tek TI, tek fytyra jote e buzėqeshur, tek ajo buzėqeshje aq dashamirėse, tek ai shikimi yt aq magjepsės... Tė parafytyroj me imagjinatėn time, tė parafytyroj sikur je afėr dhomės sime, sikur mė pėrgjon se si pėrpiqem sė koti pėr tė mė marrė gjumi, sikur mė ndjen nga afėr dhe dėgjon me aq ėndje tiktaket e zemrės sime, e cila rrah vetėm pėr TY... Kotem nganjėherė, por ėndėrrimi pėr ty s'ka tė ndalur, zgjohem befas shikoj nga dera, por... TI nuk je asgjėkundi, sikur dėgjoj rėnkimin tėnd nga jashtė, sikur don tė trokasėsh nė derė, tė hysh brenda e tė mė pėrqafosh, por... nuk e bėnė kėtė, se bėnė dot, se tė mungon guximi qė do tė duhej dhe e meriton ta kishe... Zgjohem me ngadale, marr lapsin, mikun tim tė shpirtit e tė zemrės dhe filloj ta maltretoj duke i varguar ca rreshta, tė cilat simbolizojnė ate ēfarė dua tė ta them TY sonte ..... | |
| | | AdmiraL Webmaster
| . . . . . . . . . . . ųooooooooųųoooųųoooooųų . . . . . . . . . . ųoooooooooųųooųoooooooooų ų . . . . ųųųųų . . . . . ųųųųųųųųooooooooooųųooooo oooooųųoooųųųooųų . . . . ųoooooooooooųųoooooooųųoo oooooųųooooooooųų . . . . . ųoooooooooooooųųoooųųųooo ooųųooooooooooųų . . . . . . ųooooooooooooųųųoooooųųoų ųooooooooooooųų . . . . . . . ųoooooooooooooųųooooųųooo ocopyrigthooooųų . . . . . . . .ųųooooooooooųųoooooųųooo oomommooooooųų . . . . . . . . ųųoooooooooųųoooooųųooooo ooooooooooooųų . . . . . . . . ųųooooooooųųooooooųųooooo ooooooooooooųų . . . . . . . . .ųųoooooooųųooooooųųooooo ooooooooooooųų . . . . . . . . . .ųųoooooųųooooooųųooooooo ooooooooooųų . . . . . . . . . . .ųųoooooųųooooooųųooooooo ooooooooųų . . . . . . . . . . . ųųooooųųųooooooųųoooooooo oooooųų . . . . . . . . . . . . ųųųųųųoooooųųoųųųųųoooooo oooųų . . . . . . . . . . . .ųų. . . . ųųųųųoooooooųųųųoooooųų . . . . . . . . . . ųų. . . . . ųųųų.ųųoooooooųoooooųųų . . . . . . . . . .ųų . . . ųųųųų . . .ųų ooųoooooooųų . . . . . . . . . ųų . ųųų . .ųųų . .oooųųųooooooųų . . . . . . . . .ųų .ųų. . . . .ųųųųųųųųų. . . . .ųų . . . . . . . . ų . . . . . . . . . . . . ųųųų . . ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųųųųųųųųųųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųų . . .ųųųųųųųų . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųųųųųųųųųų. . . ųų . ./. . ų ų . . . . . . . . . . . . . ,ųųųųų . . . .ųųų . . . .ųų . . . .ų,ų ų . . . . . . . . . . . . .ųųųų . . / . .ųų . ųų . .ųų. . ųų . . ųų . . . . . . . . . . . .ųų . . . / . . . ųųųųųų . ųųųų . . ųųų . . . . . . . . . . .ųų. . . / . . . ųų. . . ųųų ųųų . . . . . . . ųųų . . . . . . . . . .ųų . . ./ . . . .ųų . . . ųųųųųųų. . . . . . ųųųųų . . . . . . . . . . ųų . . / . . .ųų. . . . . . ųųųųųųų . ųų ųųų .ųųų . . . . . . . . . . ųų . . / . . ųų. . . . . . . . ųųųųųųųųųų .ųų . .ųų . . . . . . . . . . .ųų. / . ųų. . . . . . . . . . ųųųųųųųų .ųų ./. .ųų . . . . . . . . . . . ųų. / ųų. . . . . . . . . . . . ųųųųų ųų . . / . .ųų . . . . . . . . . . . . .ųųųų. . . . . . . . . . . . . ųųų ųų . ./. . ųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ųųų. ųų . . ųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ųųų . .ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ųųų . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .ųųų
JETA ĖSHTĖ TĖ DASHUROSH... TĖ DASHUROSH ĖSHTĖ TĖ VUASH... TĖ VUASH ĖSHTĖ TĖ VDESĖSH... ATĖHER PSE TĖ JETOSH??????????
SIQ KAM NJĖ GOJĖ, KAM EDHE DY SY, KAM EDHE NJĖ ZEMER QĖ VUAN VETĖM PĖR TY.......
DUA TĖ JEM LOTI YT, NĖ SYRIN TĖND TĖ LINDI, NĖ FAQEN TĖNDE TĖ JETOJ DHE NĖ BUZĖT TUA TE VDE (Æ`“Æ)
-------OOOOO--------OOOOO -----OOOO----OO--OO---OOOO ---OOO------------O---------OOO ---OO--------------------------OO ---OO----I LOVE YOU---- -----OO ----OOO------B_A_B_Y--------OO ------OOO--------------------OO --------OOO----------------OO -----------OO------------OO -------------OO--------OO -------------------OO -------------------O --------------------O ---------------------O --------------------O ---------------------O ---------------------- -----------------( () ---------------(( o, ) ---------------()()(,,)
,*Kiss*.......*Kiss* *Kiss*.....*Kiss* *Kiss*...*Kiss* *Kiss**Kiss* *Kiss*...*Kiss* *Kiss*.....*Kiss* *Kiss*.......*Kiss* *Kiss*.........*Kiss*
........*Kiss* ........*Kiss* ........*Kiss* ........*Kiss* ........*Kiss* ........*Kiss* ........*Kiss* ........*Kiss* ........*Kiss* .........*Kiss*
.........*Kiss* ...*Kiss*...*Kiss* .*Kiss*.......*Kiss* ...*Kiss*......*Kiss* ......*Kiss* ...........*Kiss* *Kiss*......*Kiss* .*Kiss*.......*Kiss* ...*Kiss*...*Kiss* .........*Kiss
........*Kiss* ...*Kiss*...*Kiss* .*Kiss*.......*Kiss* ...*Kiss*......*Kiss* ......*Kiss* ...........*Kiss* *Kiss*......*Kiss* .*Kiss*.......*Kiss* ...*Kiss*...*Kiss* .........*Kiss | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:46 | |
| TE DUA SA QIELLIN.... E DIELLIN E BOTES .... TE DUA VAZHDO DHE SHPRESO.... SE NE FUND DO TE JESH ME MUA.... KUR NE DY JEMI BASHK DO TE BEJMĖ ROMANC.... ASGJĖ NE KETĖ BOTĖ NUK MUND TĖ NA DANĖ... SKA SHANCĖ....PO TI THEM KETO FJALĖ.... PO TI SHKRUJA KETO RRESHTA.... SE NE KETĖ BOTĖ VETEM TY TE DESHTA.....
Nėse e don Bukurin, atėher mos mė duaj mua, sepse ka tjera qė jan mė tė bukura se unė. Nėse e don menqurin, atėher mos mė duaj mua, sepse ka tjera qė jan mė tė menqura se unė. Nėse e don pasuri, atėher mos mė duaj mua, sepse ka tjera qė jan mė tė pasura se unė. Por nėse e don dashurin, atėher duam vėtėm mua, sepse nuk ka asnjė qė tė dashuron mė shum se unė
Gjithēka vdes ne kete bote asgje nuk ka perjetesi e vetmja gje me shum vlere eshte te kesh dashuri
nuk ka gje me te bukur se fjala DASHURI por vetem ateher kur nuk ka tradheti
Ti aspak s'kupton Se c'eshtė dashurija Ti fare nuk e dinė sa e idhėt ėshtė tradhtija
Tė vėshtira janė ditėt Kur syri loton Kur zemra nuk e gjenė Ate qė shumė e don
Edhepse lotėt mė zėnė frymėn time Duhet tė them: se tė dua Se lumturia ime nuk ėshtė kaq e shkurt Pėrse mjegulla e ėndėrrave tė mia Nuk dua tė humb nė qiell. Nėse ndonjė herė era e kėsaj vere tė sjellė frymėn e kėsaj dashurie, kujtoj fjalėt e mia se tė dua shumė | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:46 | |
| LeXoJe Kete MeSaZh Lexo kete mesazh qe del nga shpirti im e nese me do ruaje si kujtim. Grise nese s'me do, beje cop e therime, po bashke me te ta dish ke thyer zemren time. Nese nje dite do behem hi, ta dish e dashur jam djegur nga ty. Une ste kerkoj te me duash shume, por te pakten cerekun nga sa te dua un
TE DUA Te dua o shpirti im! Te dua o SyN Te dua sa oqeani me thellesi! Te dua sa qielli me kaltersi! Te dua ylli im me i shndritshem! Te dua misterja ime me e mahnitshme! Te dua s'kam dashuruar kurre! Te dua si gruaja qe do nje burre! Te dua sa qmenduria! Te dua me shume se gjithesia! Te dua te me besosh! Te dua qe te me dashurosh! Te dua nen henen me vezullime! Te dua nen dritat me shkelqime! Te dua me ndjenjen me te madhe! Te dua edhe me merzi apo halle! Te dua sa kurre s'ta them dot! Te dua me shume se qdo gje ne bote! Te dua me qdo dashuri! Te dua vetem ty Te dua, te dua kaq shume! Te dua pafundesisht si nje rryme! Te dua edhe me shume se vetja ime! Te dua o shprese me mendime! Te dua por mos trego! Te dua, I love You, Te dua o diell rrezearte! Te dua o hyjni e paster! Te dua e me ty jam ne dashuri! Te dua se ti vetem me sjell lumturi! Te dua me shume se kedo! Te dua dhe te dashuroj! Te dua oh Zot sa te dua, sepse vetem ti je ne bote per mua! Te dua dhe s'kam as frike as turp ta Mohoj, sepse vetem me ty ne kete JET ...............................une mund te jetoj! Te dua dhe per ty Enderroj! Te dua, por edhe te adhuroj! Te dua sepse me do edhe ti! Te dua o e vetmja imja dashuri!
NATES HENES YJEV Nates dicka i tregoj se nje vajze e dashuroj i tregoj sa shume e dua dhe se di a me do ajo mua Ri i qet me thote hena mos u mundo Ri i qete me thone yjet ajo te do Po ai valle c'po mendon besomeni mua se une ate shum e dua
Me dhe doren me nji shiqim, me shiqimin tend hyre ne shpirtin tim, ne takimin e par te njoha bukurin, ne takimin e dyt ta fala dashurin....
- Vetem ti - Mbi detin e qete lunnduronte nje flete mbi te ish shkruar "Te dua per jete" Po se besove, puth buzet e mia qe te kuptosh se c'eshte dashuria. Te dua aq sa me do ti mua, dhe do te dua gjersa te tretem ne qofte se me ty do te mbetem.
Dy fjal Dy fjal qe te gezojn dy fjal qe te hidhrojne , dy fjale qe ter jeten ta ndryshojn dy fjal qe kan domethenjen qka ndi une per ty ,keto dy fjae dua qe ti mi thuashe edhe ti ! dikush thot se keto dy fjal nuk jan shume ,por kan shume rendesi , me keto dy fjale mundesh ta ndertojshe nje ardhmeri , edhe per kete dua ti them ty keto dy fjal e dashur TE DUA
SA TE DUA Te dua shume!Ti kete e di dhe se“di. Te dua aq sa edhe jeten e bera xheloz per ty. Oqeani u zemeru me mua kur pa fundesin e thellesise se dashuris per ty, ndersa dielli u habit ngeli i shtangur ftohtesine e tij , perpara zjarrit tim te dashurise per ty. Te dua aq shume sa ti te mos dish. Caqet e dijes i kapercen dashuria per ty.Te dua! Ti e di dhe se“di sepse ndjenja ime per ty eshte aq e madhe sa edhe vete dashuria ka zili.... S“mundem pa ty te jetoj!!! Zemren ta fala se me ty ndjehem e lumtur zemren ta kerkova se pa te ndjehem e humbur sapo e pushtova trupin tend te bukur ndjeva se jetova me shume se i lumtur.... Kur pran te kam dhe buzet ti puth, dy buzet e mija dixhen porsi prush.... Kur syt tu qajne syt e mij s“kan drite kur syt e tu qeshin qeshin dhe te mit......
Mos me zemero e dashur ! Se ne gjirin tend pushojne kujtimet e mia qdo mbremje madhin tim shkarkoj mbi ty bukurija jote dhimbje se duron dot dridhem duke derdh pikat e lotit . Mos me zemero e dashur, te lutem ,s'jam i marre as i hutuar, por ndjenjat s'mundem ti ndal ,jam vetem i dashuruar te lutem mos u largo !
E VETMJA JE TI E VetmJA JE Ti Ndoshta Un Nuk Di Kete jet ta Jetoj Por As Nuk Dua Pa Ty ta Provoj Te LuTeM Mi Kthe Ndjenjat E Jetes Mos Me Ler Mua ne PraG te VdeKjes Mi Kthe Endrat FeTyra Jote Endrat Mi ZgjaT Por Te i Realizoj Nuk Kam Fat Te Lutem Eja Mos u Vono Me Asnje Tjeter Ti Mos Shko Ne dashurin Time Ti Jeto Dhe Nga Askush Tjeter Mos U Mashtro e Vetmja Je Ti Qe Me MbaN Gjall Ne Kete Bot e Vetmja Je Ti Qe Me Sjell Gezim Deri Me Sod Vdekja Pa Ty Gjindet Ne Dhom Te Lutem e dashur Eja Shpetom e Vetmja je Ti qe Me jep Shpres te jetoj e Vetmja je Ti Qe Un Dashuroj Qdo Gje Qe Un Shoh Me Duket Pa Vler Edhe Kjo Jet pa Ty Me Eshte Ber Tmer Fer GjiThmon Ne VetMi Pa Ty
ME FAL Me fal zemer se ndoshta me flajet e mija te ledova , me fal shpirt se ndoshta nga dashurija te gjykova , me fal e dashur se vec per ty une mund te jetoj , me fal synushi im se pa ty une nuk dua te egzistoj
Mos harro se vetem ty te deshta ne ket bote , mos harro se per ty mbrem su nalen lot, mos harro se pa ty gjdo gja eshte e kot , mos harro se te dua ma shum se dje sot
Me kujto edhe kur te thojn se nuk jam gjall, mos harro se as guri skishte plas ma par me thuj nje here se kot nuk ishte krejt ky vajtim , mos harro se ti je e vetmja lumturi ne shpirtin tim
!Mos lejo qe te behem i dashuris edhe nje viktim , me thuj nje here,se me don sa te dua shpirti im, mos mendo se edhe nese Me Ty Nuk nuk jam me beso se vetem ty te deshta me zemer te tham
Poezi dashurie Tek syte fillon gjithēka, ne fillim vetem syte e njohin dashurine , vetem ato e shohin dhe ja tregojne zemres, zemra e ndjen ate! Un e ti Eja me mua, se ty te kam shpes, eja me mua se pa ty sdu te Vdes ti je djelli qe mua me ngroh, ti je éndrra qe un shum e shoh!
Dashuria Deshiroj te shof me sy te mos digjem mall per ty sikur te isha reze HANE do te hy ne dhomen tende, vetem ta dish se sa te DU sdo te jetojsh as ni ohr pa Mu!
Nė darsmen time Atė ditė kur tė vdes Ju lutem mos vajtoni Por me kėngė e valle tek varri t,mė dėrgoni nanės mos i thuani se e bija ka ndrruar jetė, le t,kujton e shkreta KRUSHQIT i pėrcjellė! N,darsėm time t,gjithė ti ftoni Shoktė e miqėt ti lajmėroni Afėr dua t,gjithė ti kam Le t,mė shikojne Pėr tė fundit herė Nė anėn e djathtė Vajzėn e dua pranė Pėr herė t,parė e t,fundit Le tė pėrshpėrit fjalėn NANĖ...
Dashuria Une jam e jotja ,i mi je ti, kete ta dish me siguri. Ty te kam mbyll ne zemren time, Ēelsin e humba ,s“di se ku,ndaj ti do te mbetesh mbyllur ketu.
Xhelozi Mos mendo se te kam harru, mos mendo se tjter du, mos mendo se zemren time tjeter kush ka me gezu.
Lermeni te qaj Lermėni tė qajė mbi humnerat e jetės Ta nxjerr shpirtin e ta pėrplas atje, Pėr trishtimin e mallkuar qė shpirtin Ma ka venitur Lermėni tė qajė mbi c,do krijes tė kėsaj bote Qė janė taman si hije e jo krijesa njerzore! lermėni tė qajė tė thėrras pa pushim o njerzė dėgjojeni vetėm pak shpirtin tim Lermėni tė qajė atje tej e vetmuar qė kur c,do gjėje ti vije fundi tė qeshė pa pushuar
Mos me le! Mos me le ne pranvere mos me le te mjere!!!! mos me le pa lule mos me le pa ere. Mos me le te lutem se te dua shume! mos me le pa shprese, mos me le pa gjume!!!!!! ti e di se te dua dhe vuaj per ty te lutem te lutem! mos ma dhuro vetmine ti je per mua shok ti je per mua gjdo send ti je ai qe ne zemren time ke, me te bukurin vend!!!!!!!!!!!!!!!!! TE dua.
Mos ik nga e Vėrteta Vetės i shton dhimbje tė kota dėshir pėr njė tė pamundur fantazie shoqėria nuk tė mjaftoi, e irrituar tė dukej bota qėndroje nė ndejkje tė njė mėshumtėsie Iluzioni tė dhuroi humbjen nė aterimin e vonshėm tė sė vėrtetės Mos ndalo vazhdo rrugėn e fatit unė kėmbėt kam ngulur nė vendin qė jam e duhur kėpucėt taket i thyen pėr t'mos vazhduar nė pritje tė njė dite pėr tu liruar Mos ik nga e vėrteta, shih kjartėsin rrugėn e ke pa pengesė, vetėn e ndalon errėsira ėsht nisur tė len pas vobektėsin drita shpirtin ta liron drejt fatit qė kėrkon Njė ditė do tė agoj pėr ty, e kaluara mbetet vetėm kujtim njė harresė qė ishte, ringjalljen e flakė e bėn tym.
Dashuria e humbur Sikujt Dielli i Shendrit Sikujt Lulet i Qelin Vetem Une Ne Kete Bote Jetoj Pa Fat Ajo Femer Me Ka Kerkuar Ajo Femer Me Ka Rejt Ne Secilen Ane Dashurin Ma Ka Vjedhur Dhe Tjetrit Ja Ka Dhuruar Secili Don Dike Renat ia Kap, Dhe i Tregon Vetem Zemra Ime Dhimbjet i Duron Dhe Nuk I Tregon Une Ditet i Kaloj Ne Vetmi Dhe i Mberzitur Por Ajo Me Tjetrin Ditet i Kalon e Gezuar
Tek syte mbaron gjithēka.. ata e kuptojne menjehere largimin jane ata te paret qe derdhin lumenj lotesh... pastaj i peshperisin zemres... \'harroje\' (eh sikur te ishte kaq i thjeshte edhe per zemren harrimi!)
Ti je shpres ti je gzim,
ti je loqka e shpirtit tim,
te kam han te kam drite
per met pas dit per dit
mbes me shpres dhe pa durim,
qe te shoh shpirti im.
Ne syt e tu heshtje kozmetike,
ne buzet e tua qeshje tragjike,
ne gojen tende as PO as JO,
nga dreqi ta di me do a sme do???
zemer perse vuan te lutem me thua?
sy pse sqan
lotet pse si than
shpirt pse u trete,
ashtu vet nder vete
po ti buz pse nuk flet,
ato fjal vajza / djali i pret!
A te flet dikush ma embel se une?
A te fal dikush lumturi me shume?
A te mungon sonte perqafimi im?
A mundet dikush te ze vendin tim?
Nese keto rreshta i lexon,
shkrimin tim e dikton,
vetem ne mua pak mendon,
dhe e din se zemra ime ende TE DON!!
Pse me kriove perendi
qe te vuaj per dashuri
pse me linde nana ime qe
te jem me shume kujtime
ah kjo jet sa e shkret
une pa ty vetem me mbet
Mos kerko falje,
mos me thirr ne emer,
mos me shiko ne sy,
kur me vrave ne zemer?
Mos thuj gabova mos e mashtro veten
Njerzit gabojn por jo si ti tan jeten
Qme duhen syt
kur nuk shihemi?
Qme duhen kembet
kur nuk takohemi?
Qme duhen krahet
kur nuk perqafohemi?
Qme duhet zemra kur
nuk dashurohemi ???
dy zemra qajn- nje mall e kann,
dy sy lotojn- ni gje shiqojn,
dy duar ledhatojn-nje shpirt sherojn,
dy goja flasin- nje bot e plasin
Zemra jote me ben te vuaj
syri yt me ben te shkruaj,
trupi yt me ben poet,
fjala jote zemren ma djeg
te dua per jet
Veres ne katund,
dimrit ne qytet,
dashuria ne det,
knaqsia ne krevet !!
Kur te dashurohesh
ulu dhe mendo
thuaj vetvetes,
ruaju e mos gabo !!!
Fjala dashuri
shume leht shqiptoet
por dashuri te vertet
eshte veshtir te fitohet !!!
Pse ne dhom dritat i ke fik,
pse nga dora me ke ik,
kush me ty naten e kalon,
kush me ty shtartin e ndan
gjdo mengjes kush te ka pran??
Ah ata syt e tu,
si nuk me lan te qet-
sa her qe i kujtoj
edhe me teper te dashuroj
dashuria
me shpirt te lenduar me zemer te copetuar
me enderra te pa fundme jeta nuk ka mbarimska mbarim vuajtja
ska fund mjerimi lumturia nuk vjen zemra e perlotur qan pa pushim
enderron dite te bukura te cilat nuk vijne enderron dashurine
e cila per ate zemer eshte vetem fjale dhe jo ndjenje
e cila mbizoteron ne cdo zemer dashuria eshte jete pa dashuri
"""" nuk ka jete.............................................. ..
do te doja te isha pike loti te lindja ne syte e tu ne faqen tende te rreshqisja na buzen tende te vdisja
jeta eshte te dashurosh te dashurosh eshte te vuash te vuash eshte te vdesesh ateher pse et jetosh ??????????,
mos duaj cdo kend mos vuaj kot por duaje ate qe per ty derdh lot Kur te ndihehs vetem dhe te mos kesh qetesi vere doren ne zemer per mua pak mendo ulu prane dritares dhe henen shiko ateher une nga larg do et ndiej se vertet me do ateher tek dritarja do vrapoj ngre koken dhe henen shikoj dhe atje larg ne qiell ne largesi do te bashkohen shikimet tona
? plot dashuri
Pėrshėndetje tė pėrzemėrta e dashura ime e pėrjetshme Me kto poezi po ta shprehi dashurin time tė pafundme!!!!! TĖ DUA E DASHUR SINĒERISHT TY E DASHUR!!!!!!!
Kur shpirti im flen dhe ėndėrron me siguri po flen tash nė kėtė kohė... dhe nuk e di a mė kujton.....vetėm se dhimsa ndjej pėr ty se je larg....dhe njė dėshirė tė vetmėn kam.... syt e mi tė tė shohin se si po flen Ti....
JE LARG
Mua vetėm nuk mė rihet E ti larg,larg shpirtit tim Pėr ty vuaj, nė pambarim
Jam njeri si gjithė bota kam njė shpirtė kam njė lotė kam dėshir me tė taku Se larg teje jam qėllu Se nė ty vajz jam dashuru
Je larg,je larg larg shpirtit tim Pėr ty do tė vuaj Deri nė pambarim
DĖSHIRA
E kam njė dėshirė Oh sa ėshtė e thjeshtė Me ti puthė buzėt Tjeter s'kisha deshtė
Sa e ėmbėl ėshtė jeta Sa e ėmbėl ėshtė rinija Por mė e ėmbla Qenka dashurija
Qenka dashurija
Bindu ndjenjės qė kam pėr Ty.... me shiqim mė lėmon sikur mė pėrgėdhel dhe ēdo herė si tė jetė hera e parė une ēdo herė mendoj se do ndalėt prej qetėsisė sė pastėr do zhduket dėshiroj..!!! tė mos ndalėt,ti mė je nė gjak...
mė duhesh nė kėtė moment kur nuk ndihem mirė tė jesh pran meje edhe pse je larg afro shpirtin nga unė
SI MUNDE
S'kam besuar se mė ik si era S'kam menduar tė jetoj pa ty S'besoj se erdhi pranvera Derisa s'pushojnė tė lotojnė kėta sy Nė ēdo hap nė ēdo vend dhe Nė gjum mė bie ndėrmend Kur flej Mė duket tė kam pranė Kur qeshi mė duket mė shikon Kur qaj mė duket mė pajton Eja pranė meje Edhe nė vdeksha Nuk do tė harroj
~Vetem une e di~
Thojn se dielli me i bukur se gjithnje eshte kur syrin mbi maje malesh qet.Te tjeret fjalet e mira per te i thone ne qastin kur ai del nga rete.
Ca thone kur ne kurora pyjesh eshte futur e neper gjethe del aty-ketu.Vetem une e di se dielli me i bukur eshte ai qe del nga syte e tu.
Nisja
Neper lulet e para te pranveres neteve me hene ne turmen e njerzve qe me parakalonin ne ender te kerkova.
Te gjeta te fshehur ne nje kend priteje dhe kerkim analog.
Neper te njejtin qiell endeshim e nuk shiheshim.Gjumi i perjeteshem do te na u binte enderrave po te mos ishim taku
Gjithqka mbeti vetem kujtim~
Dashuruam.Jetuam.Per njeri-tjetrin,njeri-tjetrin.Egzistuam dhe ishim te lumtur.Te dashuruar enderronim,shpresonim dhe i besonim dashuris son.Ishte gjithqka e imja.Ishe arsya e egzistimit tim dhe kuptimi i jetes.Isha gjithqka per ty,gjithqka qe ti deshe.Por ne nje qast rruga jon u ndal.Une e ti shkuam ne rrug te ndryshme.pse?nuk e di.ndoshta e di.ndoshta ti e din.Por tani nuk eshte me rendesi.E patem dashurin dhe e humbem.Ishim te rinje qe te dinim ta ruajm,dashuria jone tani eshte vetem kujtim .Kujtim eshte edhe koha e loteve dhe e vuajtjes pas ndarjes.Gjithqka e imja dhe gjithqka e jotja eshte kujtim.Edhe une edhe ti tani tashuri te tjera.Por e them pa deshmitar-pas teje kurr askush nuk eshte dhe nuk do te jet arsye e egzistimit tim.Sepse "kurr askush nuk do ta kthej shkqelqimin ne barź"-shkelqimi im eshte shuar mati...... | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:47 | |
| Per nje dashuri te pa mundur
Per ty kam vuajtur, per ty vuaj ende, per pak dashurin tende, kam genjyer persona, kam genjyer vetveten.
Ti je e tashmja ime, ti ishe e kaluara ime, do te jesh e nesermja ime, por nuk do te jesh kurr me mua. Ndoshta ehste e drejt keshtu, ndoshta nuk te meritoj.
Askush nuk ka per te dashur sikur une, sepse askush nuk ka nevoj per ty, sikurse kam nevoj une.
Ndoshta do te jem nje ne mes tjerve, E ti je per mua njera mbi te gjitha.
Nje pike e buzeqeshjes tende, do ta kishte shendritur fetyren time, nje grimce e dashurise tende, do ta kishte ngrohur zemren time.
Por edhe nese me jep urrejtjen e krejt botes, Nuk do ta ndryshonte ate qe per ty mendoj, Nuk do ta anullonte ate dashuri Qe une e ruaj vetem per ty. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Mos Me Le!
Mos me le ne pranvere mos me le te mjere!!!! mos me le pa lule mos me le pa ere. Mos me le te lutem se te dua shume! mos me le pa shprese, mos me le pa gjume!!!!!! ti e di se te dua dhe vuaj per ty te lutem te lutem! mos ma dhuro vetmine ti je per mua shok ti je per mua gjdo send ti je ai qe ne zemren time ke, me te bukurin vend!!!!!!!!!!!!!!!!! TE dua. | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Me FaL
Me fal zemer se ndoshta me flajet e mija te ledrova , me fal shpirt se ndoshta nga dashurija te gjykova , me fal i dashur se vec per ty une mund te jetoj , mĆĀ« fal syni im se pa ty une nuk dua te egzistoj!
Me kujto edhe kur yjet te me harrojne, me kujto edhe kur djelli nuk do te me ngroh , me kujto edhe kur pranvera per mu zdo te lulezojne, me kujto edhe kur ne vere per mu do te jete te ftoht!
Mos harro se vetem ty te deshta ne ket bote , mos harro se per ty mbrem su nalen lot, mos harro se pa ty gjdo gja eshte e kot , mos harro se te dua ma shum se dje sot!
Me kujto edhe kur te thojn se nuk jam gjall, mos harro se as guri skishte plas ma par me thuj nje here se kot nuk ishte krejt ky vajtim , mos harro se ti je e vetmja lumturi ne shpirtin tim!
Mos lejo qe te behem e dashuris edhe nje viktim , me thuj nje here,se me don sa te dua shpirti im, mos mendo se edhe nese ejotja une nuk jam me beso se vetem ty te deshta me zemer te tham
Ti je
Ti je shpres, ti je gezim, ti je loqka e shpirtit tim ! te kam hene e te kam drite, te kam zemer e te kam shpirt ! mbes me shpres dhe pa durim qe te me behesh FATI IM !
Te Dua Te Dua Vetem Ty Te Dua Ty O i Dashur A Me Don Ti Mua Te Lutem Me Trego Se NĆĀ« Ty Jam Dashurua Aqshum Qe Se Di As Vet Por Ti Je Aj Qe Me Ben Te Lumtur Ti Je Aj Qe Un Te Dua Ti Je Aj Qe Kurr Smundem Me Te Harruar Ti Je Ne Jeten Time E Para Se Ty Te Ka Lind Per Mua Nana Se Ti Je Aj Qe Do Te Martohem Me Ty Ti Je Aj Qe Do Te Jetojm Sebashku Me Shum Lumturi E Ti Je Aj Per Mua Se Vetem Ty Un Te Dua..
Poezi Dashurie
Dashuria jone plote me pengesa por fundi i kesaj besoi se eshte Fejesa
Mos e shiko bukurin e cila te mashtro por shiqoje zemren e cila te don!!!
Me sy te shiqoj me zemer te dashuroj me mire te vdes se pa ty te mbes...
Zogu pa krahe s,mund te fluturon une pa dashurin tende s,mund te jetoj!!!
Tash vuaj per ty zemra me qan per ata sy te bukur dhe ate shiqim plot zjarr.
Ne nje kuti kam fshehur nje helm te zi nese ti me tradhton une do ta pi.
Ti po qesh une po lotoj dhimbjen s,mund ta duroj me Zoti zemren s,ma krijoj qe te luash ti me te.
Ndoshta isha pak e re dhe s,te njoha mire kush je Ndoshta fajet i kam une qe te besova ty aq shume
Do te pendohesh nje dit kot. Do te zene mekatet tua Mos harro se eshte nje ZOT qe te sheh ty , e me sheh mua
Mos me pyet si jetoj kur me ke lene vete Mos kerko falje nga zemra qe njeher e vret
Mos trokit me ne dern time se ajo eshte mbyll se ne zemren qe e theve kurr s,ke per te hyr
Mos me thuaj se me ke dashuruar tash eshte vone shume vone per tu penduar
Mos me pyet per ato letra qe dikur mi shkrove Mos loto per fatin tone qe ti vete e shkaterrove!!!
Zoti kurr me fali, sigurisht me lenoi, dhe ai urdheroj, qe pa fat te jetoj.
Mos me haro Sado larg qe te shkosh Kudo qe te jeshe Ne zemren time Cdo her do te keme Lutje te kushtoj Engjujt te me mbrojne Kudo qe te jesh emrin tend shqiptoj Dua te me ndegjosh atje ku je ti Kudo e me kend Larg ne ndonje vend mjafton elumtur ti te jeshe....
Druri i that Digjet ne shporet Dashuria e par Fillon ne krevet | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:48 | |
| HALA QAN KJO ZEMER““ HAla qan kjo zemer cdo dite te kujton uen jam me tjeter ti me tjeter shkon as sehste kygjynah as kjo kjo tradheti te largohesh te largoheshe prej meje te shkaterrosh dashuri kush u bo sebep ne me na larguar dhe sot epes veten qe jam duke shkruar..!!
**Keshtu ka qen eshkruar..!!** Edegjoj bilbilin nedege si kendon hala ekam kujtimin qe ma pate dhen e kam gris ditarit flet i kam zhdukur kam dashur cdo gjurme ta fshij kur t“kam humbur..!! po jeta vazhdon keshtu ka qen shkruar kur me shume besoja ne me u larguar..!
ME VRAVE ME SHUME Mos me dil asne enderr qendro larg nga une ti ai q ema theve zemren me vrave me shume ske cka lyp ne jeten time gjithcka ka marre fund mos me dil me as ne enderr sdu te shoh kerkun. Ti me le pa pranvera me le pa buzeqeshje ti ma more dashurine me vrave sa deshe ..
““PSE SONTE SME SHKRUAN““ Pse sme shkruan sonte ps eme je hidhruar thuajme naten emire te lutem pellumbi i shkruar. Me thuaj s eme do me thuaj flej eqete me shkruj si cdo nate te dua perjete. Me thuaj yllza ime si cdo nate me thua spo em merr gjumi pa ledhjet etua, mpuuuuuuuucc
Cdo gjeje i dhashe emrin tend dhe per cudi me dukej eshte pak per ty po ti cme dhae si shperblim mire jeten qe ma bere vaj por dhe emailin me FATI I ZI.! Une ti dhashe cka kisha te bukur e kurre su bera pishman dhe pse me le MUA si te humbur ti KE pregatitur VEC deshtimin tan..!
Ku me je i dashur ku me je Zemra ime te don Kurr nuk do te harron Kujtoj ato dite kur me thojshe drite Shpirti vajton nuk pushon se vetem ty te don ku me jeidashur ku me je zemra ime te kerkon Oh sa shum te don dhe kurr nuk do te harron Kthehu ne jeten time dhe me fal gezime
Ma bere boten ferr..!
**ME thoje se pa ty nuk mundem pa ty jeten e kam te prishur me thoje smund do jetojsh pa te shkuaren e nesermja te duket e hidhur ma beje krejt boten ferr e une te besoja sinqerisht po ti kishe qen vrasesi i zemres time e une sa te doja te doja marrezisht.!!
A vjen dita ne dy meu takua a vjen dita buzt me ti shijua a vjen dita qe te tham te dua? A vjen ajo dit te shiqoj nė sy a vjen ajo nat ta kaloj me ty? A vjen ajo dit unazen ta adhuroj? un ate nuk e di por deri sa te vjen dita un por ty dot lotoj.
Sa nat e bukur sa nat e qete, Ste harron ai qe te don per jet. -Tregoje vetveten sikur vajze shqiptare mbaje besnikerine e mos u ben tradhetare Malli per ty zemren ma kalli, Eja tek une nje puthje ta fali, Puthja ime do te jet si qerrshija, Kur te me puthesh mua e din qeshte dashurija.
PSE** Vete me le ne mundime m ethe s epo shkoj te pyeta ps eme brakris arsyen ma trego.. Me lot ne sy me puthe buzen me the po shkoj nga ti dy lot ne sy etu pikuan arsye ska the sdi. Te lejova qe te shkosh sdija si tveproj vec nje pyetje bej me veten pse ai djale nga une shkoi.?
Eja ne enderr..!! *************** Shpirt eja sonte ne enderr eja si atehere si dikur eja me mba ne perqafim eja s eme ka marre malli shume..! Eja shpirt eja e me prit dhe ti mua keshtu do ti percjellim ditet emallit ti ne endrrat emia eune ne endrrat etua::!! | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:48 | |
| Ty tė tė dashurojė Ėshtė njė dėnim Ty tė tė fitojė Ėshtė njė betejė Ty tė tė kem Ėshtė njė nderė Ty tė tė humbasė Ėshtė fundi I dynjasė
Kur nė qiell Shpėrndahen yjet Dhe njera vėshtron Nė dritaren Tėnde Mbylli syt e Tu Tė lodhur Dhe bukur flej ĖNGJĖLLUSHA IME
Syt e tu Me tė cilat Zemrėn ma therrė Dhe e prishė Me shikimin tėnd Shpirtin ma nxenė Lėkura jote Ngjyrė bakri Dhe e but si deti Nė krahėt E erės mė bartė Ti nė ėndrrat E dashurisė sime.
Do tė tė puthi ėmbėl Qė gjatė tė mė kujtosh Nėse ndonjėherė largohesh Pėrsėri do tė mė kėthehesh Do tė dashurojė ashtu Qė fatit tėnd Edhe vet ti ēuditesh Me gjithė shpirtin tim SHUMĖ TĖ DUA
Ne ket nat te qet Fryn nje ere e leht Te kujtoj ty Dhe ne zemer me vret Pse te dua kaq shum??? Ket as vet se di Ndoshta me kan dehur Puthjet qe mi dhurove ti
Vetem per ty Te dua,shme te dua kurr sdo te harroj sa e embel je per mua shumme te adhuroj Ne kujtime rri perher por mendja mshkon tek ti mlendohet zemra ime e mjar s ndoshta nuk jam per ty Qaj diten loti me pikon vetemmendoj qaj naten,askush sme degjon qe ty smund te takj Ne qoftese n
EJA..!! Eje me puth me perqafo ma fal zemren nese me do ti kam vitet tkam fal rinin mos e percmo jo dashurin ## ti me je drite me je nje shprese kthehu u lodha dhe sa do te pres kjo jete nuk eshte 1000 vjet nuk ka lezet me eshty vet
EJA SE TE DUA..!! 1)- Shume pranvera te fala i dashur por ti prap vazhdon te me duash me hilet etua por une ste lejjoj... 2)- EJa eja s ete dua eja sse ti je pe rmua dashurova syte etu ato jan per mu.. 3)- I kujtoj ditet kur ty te njoha me shume nostalgji nje zhgenjim nga jeta e more ke
Nėse ndonjėherė mė haron, mos haro se tė haruarit kurrė nuk harojnė qė janė tė haruar. Nėse mė dashuron mos i trego askujt. Nėse mė dėshiron, mos mė jep askujt. Nėse mė puth, puthėm me ndnjenja. E nėse asnjėra nga kėto nuk ėshtė ma kėthe zemrėn time,
Si ja ben ti zemer pa mua kush te thot ty sa te dua kush t“i puth dy syte e buzet e tua si ja ben ti zemer pa mua Eja so do te venitem jo nuk jam femi te habitem nuk me genjejn jo fjalet e tua dua qe te une te kthehesh zemren time ti ta kesh Dua te zbuloj se si je ti se si puth
Ne kto caste me ikin fjalet Dhe ky terr po me mbyt Skam askend tja qaj hallet Dhe cdo fjale me mbet ne fyt O kurre nuk dita ceshte lumturi Kurre ne jete se kam shiju Tere kto vite dashurova Mirepo kush sme deshti mu Se kupton askush kete dhimbje Se nuk eshte ne lekuren e time .................................................. .......
Mė fal njė buzqeshje zemrėn mos ma lėndo, mė thuaj dhe njėherė tė dua dhe fort mė pėrqafo. Z“dua ta di se cila je, kjo zemėr pėr ty po rreh, ky sy pėr ty po qan, sepse dua tė tė kem pranė. Nėse njė ditė do bėhem hi, ta dish se jam Djegur pėr ty.
Sot i vetmuar jam I mėrziutur dhe i pafat Qė heret e ndiej Kėtė mėrzi I mėrzitur jam Edhe pėr tė gjitha Ditėt e tmershme Qė i pėrjetova Nė kėtė jetė Pėrsėri vajtoj Me dhėmbje nė zemėr E cila bėhet ēdo ēast Mė e madhe dhe mė e rėndė Vaji shpirtin ma rėndon Dėshirojė ti ndali lotėt | |
| | | AdmiraL Webmaster
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL 29/12/2008, 18:49 | |
| Te kam dasht edhe prap te du e kuku per mu du mu trranu...
Kur jam nervoz Asgjė s'mė qetson Vetėm, nėse ti e dashur Pran meje qėndron
Dashuri, dashuri Nuk thuhet kotė Fillon me puthje Mbaron me lotė
Tė vėshtira janė ditėt Kur syri loton Kur zemra nuk e gjenė Ate qė shumė e don
Fjalėt e mija Ti aspak si kupton Nuk e din qė zemra ime Vetėm ty tė don
E kam njė dėshirė Oh sa ėshtė e thjeshtė Me ti puthė buzėt Tjeter s'kisha deshtė
Sa e ėmbėl ėshtė jeta Sa e ėmbėl ėshtė rinija Por mė e ėmbla Qenka dashurija
Nuk mė duhet kjo jetė Nuk mė duhet kjo rini Kur s'tė kam afėr meje Gjithmonė do tė vuaj pėr ty
Nėse mė tradhėton Tė vret perendia Por,mė sė shumti tė vrasin Vuajtjet e mia
sytė e mi, prapė tė kėrkojnė sikur shiu, vetėm mė lotojnė jo, jo nuk mundem me tė harru se unė ende tė du edhe pse m'ke tradhėtu
Jeta ėshtė tė Dashurosh... Tė Dashurosh ėshtė tė Vuash... Tė Vuash ėshtė tė Vdesėsh... Atėher PSE tė Jetosh???
Kur te vie dita e fundit pėr mua Dua te vdes ne duart e tua Kur te me shikosh te vdekur Mos qaj beje zemren hekur Kur te me leshosh ne varr Kujto takimin ton tė par Kur t'mė mbulosh me dhe Mendo sa u deshtem ne Kur te me lesh te vetmuar Ne varr dhe ne errsir Oh te lutem mharro mua Se me tjetrin e ke ma mir | |
| | | Sponsored content
| Titulli: Re: Poezi Nga AdmiraL | |
| |
| | | | Poezi Nga AdmiraL | |
|
Similar topics | |
|
| Drejtat e ktij Forumit: | Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
| |
| |
| |
|