AdmiraL Webmaster
Numri i postimeve : 1914 Age : 104 Location : World Job/hobbies : Basketball Humor : Mr Bean Registration date : 13/11/2007
| Titulli: Intervista me kengetaren Jehona Sopi 8/12/2007, 17:08 | |
| Intervista me kengetaren Jehona SopiNovember 24, 2007 3:04 pm admin AdmiraLSuksesi ėshtė i gatshėm pas njė pune tė madhe, kėshilluar, organizuar dhe punuar nga profesionistėt. Kohėt e fundit po dėgjoj fjalė tė mira rreth projektit tim tė fundit dhe kjo mė gėzon shumė
Ēfarė pune latė nė mes tani qė po komunikojmė bashkė?Jehona : Kam lėnė disa gjėra, mirėpo tani mė e rėndėsishmė ėshtė qė jam para kompjuterit dhe po u pėrgjigjem pyetjeve. (Qesh)- Ju nuk e keni shumė qejf postėn elektronike. Si ka mundėsi qė pranuat ta realizonim intervistėn nė kėtė mėnyrė?- Jam tip klasik. Ndoshta kjo ėshtė njėra prej arsyeve pse nuk e kam shumė qejf postėn elektronike, por nuk mund tė mos them qė mi ehtėson punėt ndonjėherė
- Jehona, sa jehonė ka bėrė klipi juaj i fundit? - Suksesi ėshtė i gatshėm pas njė pune tė madhe, kėshilluar, organizuar dhe punuar nga profesionistėt. Kohėt e fundit po dėgjoj fjalė tė mira rreth projektit tim tė fundit dhe kjo mė gėzon shumė
- Ēfarė keni kundėr janarit qė e quani tė mallkuar?- Jo, nuk jam kundra asnjėrit prej muajve tė vitit. Thjesht, kėnga ishte punuar pėr tu promovuar gjatė muajit janar dhe ky ka qenė njė frymėzim i tekstshkrueses, qė e ēmoj shumė
- Cili ėshtė muaji juaj i preferuar?- Nuk kam ndonjė muaj tė preferuar. Stina mė e dashur ėshtė pranvera
- Cilat janė angazhimet tuaja, veē kėngės?- Pėrveē angazhimeve nė muzikė kam filluar tė studioj nė degėn e Psikologjisė nė Universitetin Dardania nė Prishtinė. Tani ėshtė fillimi
Jam nė vit tė parė.- Sa provime keni dhėnė?- Kam dhėnė 4 provime gjithsej dhe kam dalė shumė mirė.- Pse zgjodhėt pikėrisht kėtė degė?- Unė i dua shumė njerėzit dhe dėshiroj ti njoh mė mirė, pėrfshirė edhe njohjen e vetvetes
- Jeni nė gjendje ta psikologjisni njė njeri vetėm me njė takim?- Ėshtė shumė herėt pėr mua tė psikologjis nė mėnyrė profesionale, por ndoshta nga pėrvoja ime jetėsore dhe nga natyra qė kam, do tė mund ti ndihmoj
- Ēfarė tipi ėshtė Jehona? - E zbulova pak veten nė njėrėn nga pyetjet e mėparshme, kur thashė se jam tip klasik, megjithatė, jo plotėsisht, pasi jam edhe moderne. Jam shumė energjike dhe e dua shumė jetėn. - Si e kaloni kohėn tuaj tė lirė, gjithmonė nėse keni kohė tė lirė?- Gjej gjithmonė kohė pėr familjen dhe pėr shoqėrinė time tė ngushtė. Ata janė kėnaqėsia dhe frymėzimi im pėr punė
- Ku dhe si e shihni veten pas 5 vjetėsh?- Pas 5 vjetėsh? Sigurisht, e shoh veten tė diplomuar nė tė gjitha sferat e jetės time, duke pėrparuar nė degėn ku po studioj. Si ēdokush, edhe unė kam ambiciet e mia qė shpresoj ti arrij pa dėmtuar askėnd. - Jeni mė shumė pėr idenė e njė femre nėnė apo nė karrierė?- Me tė dyja kėto tė alternuara.- Si do ta kishte emrin vajza e Jehonės?- Nuk e di si do tė mund ta ketė emrin vajza ime e imagjinuar, mirėpo jam e bindur se sido qė ta ketė, do tė jetė me kuptim nė shqip
- Njerėzit janė kuriozė tė mėsojnė nėse jeni e dashuruar?- Nuk bėj komente pėr jetėn time personale
- Pse meshkujt nga Kosova pėrgjithėsisht i duan femrat nga Shqipėria, kurse kėto tė fundit pėlqejnė meshkujt nga Kosova?- Nuk e di se si qėndrojnė punėt nė kėtė aspekt
- Planet tuaja mė tė afėrta?- Kam shumė plane, disa prej tė cilave nuk do tė doja ti zbuloja sepse nuk e di kur mund tė realizohen. Besoj se do ti bėj njė surprizė tė kėndshme publikut
Pėrsa u pėrket koncerteve, do tė jem sa nė Kosovė, sa nė Diasporė. Shpresoj qė edhe nė Shqipėri tė kem ndonjė paraqitje shumė tė shpejtė
- Si dotė donit ta mbyllnit kėtė intervistė?-Desha tė pėrshėndesja juve dhe gjithė lexuesit
| |
|